Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות כל מאמצי לחסוך קצת כסף הבנתי כי מה שעולה זול הוא באמת זול, ולא בכדי .

הבראבות שראיתי פשוט בושה אמנם בשביל 16000 שח אתה מקבל המון רכב אבל בעיקר גם המון בעיות .

בכל אופן שמתי עייני על איביזה דור אחרון 3 דלתות ידני מנוע 1400 ,שנים 2003 עד 2005

תקציב - עד 65k.

אבל כאן קצת איבדתי את עצמי ולמרות כל מאמצי גם לא מצאתי תשובה כאן בפורום .

1. איזה רמות גימור הרכב מגיע ?

2. היש הבדל מהותי בין ה 75 כו"ס ל 100 ?

3. האם ה 100 כו"ס צורך פחות דלק מאחר והוא חזק יותר ?

4. במחירון של לוי יצחק לא מצאתי 100 כו"ס ידני, רק אוטומט - איך אני יודע כמה עולה הידני ?

5. האם יש הבדל גם ברמות הגימור בין ה 75 כו"ס הכי מאובזר לבין ה 100 כו"ס ?

6. בהתחשב בתקציב האם ללכת על ה 100 כו"ס שנת 2003 או 75 כו"ס שנת 2005 ?

תודה לעוזרים .

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

מכיוון שהתקציב שלך עלה משמעותית,ומדבריך עולה שאתה רוצה כמה שפחות תקלות ברכב,שאתה מתכנן לקנות מיד שניה.אולי תגדיר מחדש מה בדיוק אתה מחפש?למה דווקא איביזה?

פורסם
אתה מעדיף איביזה על בראבו???

הבראבו מאד יפה לטעמי - אבל למצוא אחת נורמלית זו משימה בלתי אפשרית.

לאחר שיכנועים רבים מצד חבריי ומצד משפחתי, שעדיף לקנות רכב חדש יותר ולקבל ראש שקט יותר - שוכנעתי .

לא מסתדר לי משהו, אתה מחפש איביזה בתקציב של 65K..

כאשר הבראבו עולה 20K-30K..

כאשר חיפשתי בראבו הי זה כאשר חיפשתי להמנע מאיבוד ערך של כ 7k לשנה ( שים לב כל מכונית כמעט מאבדת מערכה את הסכום הזה בערך בשנה ) אך כפי שכתבתי " הסכמתי" ללכת על חדש יותר .

מכיוון שהתקציב שלך עלה משמעותית,ומדבריך עולה שאתה רוצה כמה שפחות תקלות ברכב,שאתה מתכנן לקנות מיד שניה.אולי תגדיר מחדש מה בדיוק אתה מחפש?למה דווקא איביזה?

בשמחה .

1. 3 דלתות

2. חסכונית בדלק, מנוע עד 1400, מן הסתם ידנית

3.אמינה

4. כמה שיותר חדשה

5. שתנוע בחופשיות - לא עגלה .

6. מקדם פוזה תמיד מתקבל בברכה

פגו 206 - ירדה מהפרק , אני מטר 90 - רחב גוף ואני פשוט מרגיש כמו צימוק שם .נעזוב את בעיות האמינות שם .

טויוטה יאריס - כמעט כנ"ל , היא מעט יותר מרווחת אבל העיצוב הפנימי שלה ספרטני מידי לטעמי .

על פי כל מה שראיתי וחיפשתי עולה כי האיביזה עומדת בכל הקריטריונים , אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע .

jingel

פורסם

מה איכפת לך? בא בן אדם ומפרט אחד לאחד את הדרישות שלו מהרכב (בניגוד להרבה אחרים),

ואתה יורד לו לחיים?

סיויק האצ'בק או פולו 16V יכולות להתאים לדרישות שלך.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

פיאט בראבה?

קיימת בגרסת 1.4 ידנית, שנתונים גבוהים במחיר זעום, אין לי הכרות עם גרסת ה 1.4 ולא יודע לי הספק או האם היא עגלתית.

אך הרכב מבחינת עיצוב לדעתי יותר יפה מהבראבו, מרווח מאוד מאוד מבפנים, וגרסה ידנית אמינה ביותר.

לא מבין איך קפצת מתקציב של 20K לתקציב של 65K.

פורסם
ולמה מנוע עד 1,400? מה קרה? עוד מאתיים שקל בחודש ל-1,800, זה מה שייעשה את ההבדל???

היה לי עד עכשיו לנטיס שנת 2000, מכרתי אותה מכל מיני סיבות - אחת מהן היתה שהייתי שם כמעט 1000 שח בחודש דלק , לצערי אין לי את התקציב הזה היום - רוב, אם לא כל הנסיעות שלי הן בעיר, והאמן לי שהייתי מעדיף אוטומט - אבל על פי כל מה שאני קורה כאן אז החיסכון האולטימטיבי הוא מנוע עד 1400 ידני .

סיויק האצ'בק או פולו 16V יכולות להתאים לדרישות שלך

סיוויק - על פי מה שאני יודע אני יכול לקנות עד שנת 2000 הן מבחינת תקציב והן מבחינת שנת ייצור - בעוד שאיביזה אני יכול 2005 ! - מה גם שהסיוויק מבפנים נראה יפני משנות ה 90 , לא נראה לי .

פולו - הרי היא והאיביזה זה אותו אוטו - אז למה לשלם יותר על משהו שלדעתי פחות יפה

מהאיביזה .

פיאט בראבה?

קיימת בגרסת 1.4 ידנית, שנתונים גבוהים במחיר זעום, אין לי הכרות עם גרסת ה 1.4 ולא יודע לי הספק או האם היא עגלתית.

אך הרכב מבחינת עיצוב לדעתי יותר יפה מהבראבו, מרווח מאוד מאוד מבפנים, וגרסה ידנית אמינה ביותר.

אם ירדתי מהבראבו אז האמן לי שלא אלך על בראבה .

לא מבין איך קפצת מתקציב של 20K לתקציב של 65K.

יש לי כסף , פשוט מקודם ניסיתי לחסוך - לקנות בזול ולהרוויח הרבה אוטו ולהמנע מאיבוד ערך של כ 7500 שח בשנה על הרכב , אם תקרא למעלה תבין .

דרך אגב אף אחד לא יודע לענות על השאלות לגבי האיביזה ?

אשמח לקבל תשובות עליה .

!!

jingel

• תוכן חדש...