Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי פיז'ו 306 שנת 96, 1.4 ליטר בנזין. האטצ'באק. לבנה. ידנית. יפה כזאת.

סתם.

קיצר, מילאתי גז ברכב בקיץ שעבר. מאז, הגז דלף והמזגן הפסיק לקרר. הייתי במוסך שרתון בראשל"צ (אצל גילי, בחור נחמד), כחלק מאיזה תיקון, וסיפרתי על הדליפה. מילאו לי גז מזגן + זרחן, ואמרו לי לנסוע כמה ימים ולחזור למטרת איתור הדליפה.

אחרי יומיים שבהם המזגן קירר בצורה טובה מאוד בנסיעה בתנאים שונים, חזרתי היום בבוקר למוסך. הבחור חיפש דליפה ולא מצא שום דבר - הוא הגביה את הרכב, הסתכל מלמעלה, למטה, דרך הרדיאטור - אפילו את המים שהתעבו על המזגן הוא בדק ולא מצא שום דבר.

לדבריו אין דליפה, שכן הוא לא ראה כלום. אני מתכוון לחזור למוסך עוד שבועיים עד חודש למטרת ביצוע טיימינג, והבנתי שאם תהייה דליפה עד אז עדיין אפשר יהיה לראות את הזרחן (הוא לא מתפרק או משהו כזה, לא בטווחי זמן כאלה).

מה אני בעצם שואל?

קודם כל, האם לחומר הזרחני יש השפעות בריאותיות כלשהן? האם נהוג לשאוב את החומר הזרחני לאחר הבדיקה, או שזה לא משנה?

לבסוף, האם יש למישהו מכם עצה בנוגע למזגן? (למרות שברור לי שהפרטים שנתתי מוגבלים)

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם

advance שלום!

ממה שכתבת עולה שדליפת הגז איטית מאוד (הגז דלף במשך שנה ורק אז המזגן הפסיק לקרר). סביר מאוד להניח שני דברים:

1. יקח הרבה מאוד זמן עד שידלוף מספיק גז+שמן זרחני כדי שיהיה אפשר לזהות דליפה כזאת קטנה.

2. המזגן שלך ימשיך לקרר היטב עד שידלוף מספיק גז עד כדי שהמזגן יפסיק לקרר (בפעם הקודמת זה לקח שנה).

בברכת קיץ קריר,

אלכס.

• תוכן חדש...