Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני מניח שכתבתי פה בעבר - בין המלצות המוסכים שלי, על מוסך מורשה רנו בנמצא ברמלה.

מדובר במוסך די מרכזי באיזור רמלה-לוד והסביבה שמטפל בניסאן ורנו [יחד עם רנו-ניסאן באר יעקב המפורסם]

בכל מקרה,זוגתי היקרה, טיפלה באוטו שלה שם מאז ומעולם.

[אני מתעלפ מהביקור אצל בני ל. שב-א-מ-ת מככב בכמה רמות מהאנשים המתקראים מוסכניקים בסביבה]

ובכן, מאז ומעולם זוגתי טיפלה שם ברכב שלה, קליאו 95 1400.

האוטו היה יקר לה, ומפאת השירות שלרוב היה ללא דופי היא היתה מוכנה לשלם שקל או שניים יותר ולקבל שירות ראוי.

כל זה עד לשבוע שעבר - בו היא טעתה ועשתה תאונה קטנה - מכסה מנוע עקום, נזק לרדיאטור ופנס ימין שבור.

מייד טלפון לשמאי, טלפון לגרר ולמוסך האמור, והואוט בדרך לשם. [לזוגתי היקרה שלום]

ובכן, האוטו שהה במוסך 5 ימים [יום יותר מההבטחה המקורית] - באתי לאסוף אותו ברביעי שעבר והאוטו עקום להפליא, מכסה המנוע יושב עקום, עבודת הצביעה חובבנית ועצובה וחלקים חסרים על ימין ועל שמאל.

קצת תלונות ויוסי - מנהל המוסך שולח אותנו הבייתה - לכו, תחזרו מחר, האוטו יהיה פיקס.

הלכנו חזרנו.

בקרת עבודה - שלי ושל זוגתי, מכסה המנוע כבר שרוט, חלקים חסרים למכביר, שני ברגים שמחזיקים גשר עליון [קורת רוחב] ואת מכסה המנוע משוחררים וכל הפרונט של הרכב מתנדנד כעלה נידף.

אני הייתי סובלני, זוגתי קצת פחות, בכל זאת, את יוסי אני מכיר שנים, וזוגתי היא לקוחה מוערכת למדי, לא ציפינו ליחס כזה, שוב הבטחה, תבוא מחר - האוטו יהיה מוכן

לי קצת נשבר, אמרתי עזוב, זה היה יום חמישי, לפני סופ"ש, לי יש מבחנים , לה יש מבחנים - נבוא בראשון בבוקר לקחת את האוטו, ראשון מתקשרים - לפני שבאים, לשאול אם האוטו מוכן, שוב אומרים שהכל בסדר, שיטת מצליח, אנחנו מגיעים, מכסה המנוע עדיין שרוט, תיקוני צבע [למכסה המנוע החדש!] עשויים ביד גסה, השריטות עדיין שם, דברים יושבים רופף.

הטונים עלו, יוסי הוזעק, מנהל העבודה שלו, שאת שמו אני לא זוכר הגיע גם

"ככה זה האוטו" "זה אוטו ישן" "הכנסתי לכם גם תיקונים אחרים על הדרך" ושלל תירוצים שעפו באוויר לא עזרו.

ריח חריף של חובבנות ועליבות עמד באוויר

השארנו את האוטו שם, בפעם השלישית.

היום זוגתי אסזפה את האוטו - האוטו שוב - מורכב כמו הצורה של המוסך, פלסטיקה קדמית התפרקה בדרך - כי לא היו ברגים שיחזיקו אותה

בפניה הראשונה זוגתי גם גלתה שאין הגה כוח - רוקנו אותו מנוזל ואף אחד לא מילא.

בקיצור - מוסך ניסים, מורשה רנו-ניסאן ברמלה.

בעבר המלצתי עליו בחום - כעת מבחינתי המקום הוא בגדר "שומר נפשו יירחק"

כזו חובבנות לא ראיתי כבר הרבה זמן, ובהרבה מוסכי חצר.

בפעם הראשונה מכסה המנוע הורכב עקום

בפעם השניה היו חסרים חלקים באוטו [חסרים חלקים שהיו במקור!]

בפעם השלישית קורת רוחב עליונה שמחזיקה את מכסה המנוע ישבה רופף ומתנדנד עם שני ברגים חסרים

בפעם הרביעים נוזל הגה כוח לא מולא אחרי שרוקן ופלסטיק התפרק במהלך נסיעה כי לא היה מחובר

מבחינתי מדובר במשהו שגובל ברשלנות

וכעת לשאלה - מה אפשר לעשות עם זה?

הביטוח מעורב, אבל לבת הזוג שלי נשבר מהמוסך הזה. היא שילמה את החשבון [7500 שקל] והלכה משם.

יש לאן לפנות?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לא הבנתי איך הגעת לסכום של 7500 ש"ח, בפרט שהוזמן שמאי.

גם אם תחליף מכסה מנוע , רדיאטור ופנס ימין חדש, לא תגיע לסכום הנ"ל,כולל עבודה.

הולכים ומתרבים המקרים בפורום,של המלצות על מוסכים,ולאחר מכן כעס על המוסך המומלץ.

לכן יש לקחת את ההמלצות בערבון מוגבל.

לדעתי יש לפנות לעו"ד.

במקומך לא הייתי ממליץ בנשימה אחת על מישהוא אחר,בפרט לאחר שטעיתי.:lol:

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הבעיה היא מוסך מסוים יכול להיות מצוין בנושאי המכונאות, חשמל, מיזוג אויר וכו' ומחלקת הפחחות שבדרך כלל מופעלת ע"י קבחן משנה תהיה לא טובה. כל זאת אינו גורע מאחריותו הכללית של המוסך לגבי רמת תיקון וביחוד לקיחת אחריות כדי לתקן את כל הליקויים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

1. לגבי ההמלצה - היה חשוב לי להעלות ולתקן את ההמלצה המקורית שלי - בגלל זה הכותרת - חשוב לי שמי שמחפש יגיע להודעה הזו.

2. לגבי עלות התיקון - היה שמאי, נתן הערכת מחיר, המוסך עמד או לא עמד בה - אני לא יודע ולא מתמצא, התשלום הוא מול חברת הביטוח

3.מחלקת הפחחות של המוסך האמור היא לא "צד שלישי" או קבלן חיצוני - העובדים הם חלק מעובדי המוסך והם מחלקה בו, ששייכת אליו

למוסך הזה הגעתי, בין היתר, בגלל נסיון טוב קודם שהיה לי איתם. במקרה אני אפילו לא יודע אם מדובר בשיטת מצליח שלא עבדה [ושניסו עלינו מליון ושלוש פעמים] או שמה מדובר באמת בבורות וחוסר ידע מוחלט כשזה נוגע לטיפול בקליאו [אוטו נדיר, מנוע מורכב, חלקים נדירים]

הרושם שאני קיבלתי הוא אפס בקרת איכות \ בדיקת עבודה של המוסך הזה, לא על ידי העובדים המתקנים ולא על ידי מנהלי העבודה \ מנהל המוסך.

4 פעמים באנו לאסוף את הרכב, 4 פעמים הרכב לא שוחזר למצבו המקורי, כשלמעשה היתה שם רשלנות ברמה באמת קיצונית [בעניין הברגים של הגשר העליון - מנהל המוסך אמר ש"ככה זה ברנו" ]

האם מישהו התנסה פעם בלהגיש תלונה באיגוד המוסכים?

אני כבר פניתי לקרסו ושלחתי להם מייל בנושא אתמול בערב.

אמשיך לעדכן

רון.

-נ.ב. את החשבונית ראיתי, אם מישהו פעם התלונן על חלקים של רנו שהם יקרים בטירוף, נראה שחלקים תחליפיים לרנו יקרים לפחות באותה מידה, ובטח ובטח שיקרים יותר מחלקים מקוריים לב.מ.וו, אותם אני קונה בקמור עבור האוטו שלי-

oo==00==00

פורסם

מוזר מה שאתה אומר.

גם אני טיפלתי ברכב שלי אצלם והייתי מרוצה מאד.

אך יכול להיות שיש מקרים חריגים,בכל אופן מצער לשמוע על המקרה.

ולמנהל העבודה קוראים מיכאל שהוא במקרה חבר טוב שלי.

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

ראשית - זה דיי מעצבן לראות שמתייחסים לרכב משומש, גם אם ישן, בצורה כזו. תיקונים עלובים...איכות ירודה... פשוט גועל נפש.

תשקול הגשת תלונה באיגוד המוסכים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא מבין למה שילמת על עבודה כזו, כל עוד הרכב לא תוקן לסבירות הרצון שלכם אין מה לשלם .

מה לעשות שעד שאתה לא מתחיל לצעוק ולהפוך את המקום, אף אחד לא לוקח אותך ברצינות .

אני הייתי בכנס של איגוד השמאים ויש בדיקה שנקראת 309 אם אני לא טועה , וכל עוד הרכב לא עובר את הבדיקה המוסך צריך לעשות הכל מחדש וזה לא אמור לעניין אותך , פשוט אנשים לא מכירים את זה ולכן לא דורשים זאת בטום התיקון.

פורסם
מוזר מה שאתה אומר.

גם אני טיפלתי ברכב שלי אצלם והייתי מרוצה מאד.

אך יכול להיות שיש מקרים חריגים,בכל אופן מצער לשמוע על המקרה.

ולמנהל העבודה קוראים מיכאל שהוא במקרה חבר טוב שלי.

מאור

אההההההההההההה.... עכשיו אני מבין למה האוטו שלי נראה ככה :evil:

אם הייתי יודע שטיפלת במקום כזה בחיים לא הייתי קונה ממך את האוטו!!!

סתם אחי אחלה בובה :lol:, חרא של מוסך.

תעמוד על שלך ותכנס באבי אביהם...

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

תומך בהגשת תלונה באיגוד המוסכים וכמו שנעשה - פנייה לקרסו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בוקר טוב.....הפלא וופלא עוד מוסך חובבן ,שיו אני המום....

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קליל בעניין החאפרים ממוסך רנו רמלה:

שלחנו מכתב מפורט עם כל התלונות האמורות לקרסו, לאחר שיחה ארוכה איתם בטלפון [מחלקת השירות] - חלף שבוע, והנה כל אתמול צלצל הטלפון של בת הזוג שלי ועל הצג הופיע מספרו של מנהל המוסך ברמלה.

השיחה היתה קצרה ועניינית :

מנהל המוסך:

"המכתב ששלחתם היה מלא אי-דיוקים"

"כמחווה של רצון טוב הטיפול הבא על חשבוננו"

"תודה שלום"

כלומר - בירור לא יהיה פה, גם לא ביקורת אמיתית על עבודתו החובבנית והרשלנית של המוסך, וברוב חוצפתם ההצעה היא "להכניס את האוטו לטיפול הבא על חשבונם" - כלומר סיבוב נוסף במקום שרמת העבודה בו עד כה והביקורת העצמית הוכיחו עצמם כלא ראויים.

כעת לא נותר אלא לעבור לאיגוד המוסכים.

[עדכונים יבואו]

רון.

-חוזר על האזהרה, מוסך מורשה-יבואן ברמלה של ניסאן ורנו, המעללים והחובבנות מתוארים למעלה-

oo==00==00

פורסם

איך בעל המוסך לא מתבייש להציע זאת?

הוא באמת מאמין שתכניס את הרכב לטיפול בזמן שכולם יודעים שזה רכב "סורר"?(הכוונה לבעלים שעשו "צרות")

קרסו יוצרים קשר עם המוסך,מסכמים פשרה ולך לא נותר מה לעשות עם ה"פשרה" הזאת?

לדעתי תדלג על איגוד המוסכים וישר לתביעה.

יש צילומים?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
איך בעל המוסך לא מתבייש להציע זאת?

הוא באמת מאמין שתכניס את הרכב לטיפול בזמן שכולם יודעים שזה רכב "סורר"?(הכוונה לבעלים שעשו "צרות")

קרסו יוצרים קשר עם המוסך,מסכמים פשרה ולך לא נותר מה לעשות עם ה"פשרה" הזאת?

לדעתי תדלג על איגוד המוסכים וישר לתביעה.

יש צילומים?

אין צילומים.

אני מניח שקרסו פשוט עושים "טיפול שבלוני" של הפנית התלונה למוסך, וזה.

מעבר לזה - נהוג שאחרי טיפולים במורשה יבואן לרב מגיעים טלפונים אחרי כמה ימים לשביעות הרצון מהטיפול - גם בשיחות הללו, כשקרו, וציינו שהטיפול היה מחפיר וחובבני נאמר לנו "טוב תודה" וזהו, לא לקחו פרטים, לא ירדו לעומק הענין.

תביעה לא תהיה - ה"תיקון, בוצע במסגרת חברת הביטוח עקב תאונה, כך שהעניין הכלכלי לא מענין אותנו, מה שמפריע הוא העיקרון והרשלנות הדוחה בו ניסו לדחוף לנו רכב פגום באופן מהותי, עם תקלות שנוגעות במישרין לבטיחות האוטו, הן הפאסיבית והן האקטיבית, ולטעון שהכל תקין והרכב מוכן לנסיעה.

אדם אחר, שמבין פחות אולי היה שם לב שאין לו הגה כוח, אבל להבחין שבגשר העליון - שתומך ומחזיק את מכסה המנוע חסרים שני ברגים צריך טיפה נסיון...

רון.

oo==00==00

• תוכן חדש...