Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי לנסר 93 והמנוע שלה אוכל שמן - אני יודע זאת בכך שאני ממלא בערך כחצי ליטר בשבועיים ובנוסף יוצא עשן לבן לא בכמות גדולה - כאשר אני לוחץ על הגז בסל"ד גבוהה יש לציין .

1-האם זה גומיות שסתומים או מובילי שסתומים ?

או שמה זה אולי צריך לעשות רינגים ופקום ראש ?

2-אם זה אכן רינגים אמור להיות לי בריחה של קומפרסיה נכון ...? , אם כך איך אני יכול לבדוק על ידי בדיקה בנסיעה באוטו שאכן יש בריחה של קומפרסיה ?

אמרו לי לבדוק את הסחיבה של המנוע בעליות , ובכל מיני מצבים של עומס לדוגמא : כאשר המזגן פועל .

פורסם

אכן זה יכול להיות:

1. גומיות שסתומים.

2. פאקום ראש שנפרץ.

3. רינגים של הבוכנות.

בשביל לבדוק קומפרסיה יש מכשיר מיוחד שמתחבר במקום הפלאג.

אפשר לבדוק עם זה הרינגים, תבדוק את השמן ותראה עם לא רואים עליו דלק או מריחים מהשמן דלק, וגם השמן יהיה מאוד דליל גם כשהוא קר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אפשר לבדוק עם זה הרינגים, תבדוק את השמן ותראה עם לא רואים עליו דלק או מריחים מהשמן דלק, וגם השמן יהיה מאוד דליל גם כשהוא קר.

מה הקשר לדלק בשמן, או לשמן דליל, לקביעת מצבם של הרינגים??!!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בוודאות גומיות שסתומים

מחלה ידועה של מיצובישי לנסר .

תחליף גומיות וזה יפתור לך את הבעיה.

ממליץ על בני ל. חבר הפורום

ניצן

פורסם
מה הקשר לדלק בשמן, או לשמן דליל, לקביעת מצבם של הרינגים??!!
לא מניסיון אבל אמרו לי שכאשר הרינגים לא בסדר באיזה שלב של פעולת המנוע למשל בפעולת הדחיסה,

הדלק עובר דרך הרינגים לכיוון אגן השמן.

ובקשר לשמן דליל לימדו אותי שהדלק הורס ומוריד מהיעילותו של השמן ומצמיגותו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שלום.

מירב הסיכוים הבעיה מגומיות מובלים.

ממליץ להחליפם והמצב ישתפר יום ולילה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
לא מניסיון אבל אמרו לי שכאשר הרינגים לא בסדר באיזה שלב של פעולת המנוע למשל בפעולת הדחיסה,

הדלק עובר דרך הרינגים לכיוון אגן השמן.[/QUOTE]

תפסיקו להיות מוזנים משמועות שאין להם בסיס ואין להם קשר!

העברת דלק לשמן רק במקרה של תערובת עשירה, קרבורטור מציף, ומשאבת דלק מכנית שהדיאפרגמה שלה קרועה ומחדירה דלק לשמן.

ולניצן ידידי אכן בלנסר ידועה בעייה של אכילת שמן ועשן לבן מצינור הפליטה, אך אין לתת קביעה חד משמעית, מבלי לבדוק את הרכב פיזית, ובמקרה זה אני מסופק עם גומיות שסתומים יספיקו.

בברכה

צביקה

פורסם
שלום.

מירב הסיכוים הבעיה מגומיות מובלים.

ממליץ להחליפם והמצב ישתפר יום ולילה.

בברכה בני ל.

יום יתכן , לילה אני בספק גדול!

פורסם

צביקה תודה על התיקון, לא ניסיתי להטעות אף אחד בכוונה.

פורסם

[quote name=ולניצן ידידי אכן בלנסר ידועה בעייה של אכילת שמן ועשן לבן מצינור הפליטה, אך אין לתת קביעה חד משמעית, מבלי לבדוק את הרכב פיזית, ובמקרה זה אני מסופק עם גומיות שסתומים יספיקו.

בברכה

צביקה[/quote]...:razz: סמוך על בני שעל הדרך גם יחליף רינגים... :wink::smile:

(סתם ...סתם)

טוב צביקה במקום ב"וודאות" הייתי צריך לרשום "מירב הסיכויים".

ותודה על ההערה

ניצן

• תוכן חדש...