Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שקיבל רנו מגאן סדאן 1600 אוטומאטי מליסינג התעניין אצלי לגבי עוצמת הקירור של המזגן שלו. ראוי לציין כי המדחס באוטו קטן יחסית למה שאני מכיר. בעמידה/תנועה בפקקים עוצמת הקירור נמוכה יחסית. היא משתפרת מעט בתנועה מהירה. לכאורה - בעיה של חוסר גז או של שסתום ההתפשטות, אבל נסיעה עם מכונית אחרת זהה מגלה את אותן התופעות. ביום חם צריך להפעיל את המאוורר במצב 4 עם פתח סחרור סגור כל העת.

אני פונה למי שמכירים את האוטו/נוהגים בו ביום יום. האם מדובר בבעיה או שזאת רמת התפוקה הרגילה של המיזוג?

פורסם

היתה לי כזאת 2001, המזגון היה דווקא בסדר גמור. אבל מגאנים אחרים בחברה סבלו גם סבלו מבעיות מזגן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב, האוטו נבדק ונמצא צינור עם טרומבוזה. על כן הייתה תפוקת קירור נמוכה בעמידה ובהתניידות בפקקים. עכשיו המזגן מקרר היטב, אך לטעמי, פחות מוצלח מעוצמות הקירור שאני מכיר ברכב פולקסווגן/אודי/סיאט.

פורסם
טוב, האוטו נבדק ונמצא צינור עם טרומבוזה. על כן הייתה תפוקת קירור נמוכה בעמידה ובהתניידות בפקקים. עכשיו המזגן מקרר היטב, אך לטעמי, פחות מוצלח מעוצמות הקירור שאני מכיר ברכב פולקסווגן/אודי/סיאט.

הייתכן וישנה עוד בעיה :?:

הנסיון היחיד שלי על רנו בבעלותי היה עם טווינגו משנת 1996 והמזגן פעל אצלה

בצייתנות מופתית ואני בהחלט בנאדם רגיש מאוד למיזוג.

התרשמתי ממנה בנושא זה.

אלו היו 30 שניות על התרשמות חיובית ממיזוג ברנו. :wink:

MCS 2008

פורסם

אתה יכול לפרט קצת מהו צינור עם טרומבוזה? או במילים אחרות - איך הגיע קריש דם למערכת המיזוג שלך? :wink:

מה זה היה? צינור סתום? ממה? המערכת סגורה, לא?

פורסם

טרומבוזה במערכת הידראולית סגורה, כגון בלמים, נגרמת מבלאי הגומיות שבמערכת. חלקיקי הגומי מתאספים בנקודת פיתול או זווית של הצנרת עד שהם הופכים למעין שסתום חד כווני. זה קורה בעיקר בצנרת הגמישה שבין השילדה לגלגלים. זה מה שגורם לנוזל ההידראולי להשחיר במשך הזמן. במערכות מיזוג זה נגרם מבלאי של חלקי המדחס. למי שהיה פעם בי-אקס, שסתום ההתפשטות היה נסתם עם חלקיקי מתכת וחלקיקים קריסטליים בערך כל שנתיים. במקרה הנדון אצל החבר שלי, המדובר בפגם ייצור בקטע צינור גומי שחיבור הקצה המתכתי שלו הקטין את הקוטר יתר על המידה. המוסך ככל הנראה הכיר את התופעה והאבחון והטיפול היו מהירים.

להערכתי, תפוקת המיזוג במגאן נמוכה מזו המוכרת לי אישית ברכב גרמני פשוט כי המדחס קטן יותר, נראה כמו צעצוע מתוצרת סלובקיה, לעומת מדחסי הסנדן היפאניים המקובלים ברכב גרמני. גם תפוקת האוויר היוצא בלוח השעונים נמוכה יותר מאשר ברכב גרמני.

• תוכן חדש...