Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות לבית אוטו שני ויש לנו 2 אופציות

-307

-C4

ראינו את שתיהם באולם התצוגה ומבחינה כללית התרשמתי יותר מהC4

אפשרות המלצות/חסרונות על האוטו?

יש למישהו ניסיון עם האוטו?

מדובר ב1.6 אוטומט.

תודה רבה

יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

ה C-4 נוחה יותר מהפז'ו , פחות שגרתית ממנה , מאובזרת יותר , ומעוצבת יותר טוב לטעמי.

הגיר האוטומטי "המתבלבל" דומה בשני הרכבים , בסיטרואן הוא מעצבן יותר.

תא המטען קטן יותר , ההגה סגנון קרוסלה של ה C-4 עלול לעצבן קצת , גם מיקומם של כפתורי הצופר לא הכי נוח שבעולם , מיקום צג מד הסל"ד וההילוכים {הקטן שמעל גלגל ההגה}לדעתי לא טוב , תוך כדי נסיעה אני צריך רק מקום אחד שבו אני מתעדכן לגבי מהירות/דלק/ק"מ/הילוך/סל"ד , ההפרדה בין שניהם מכריחה אותך "לפזול" לצדדים.

אם אתה פסיכופט כמוני , תוך יומיים אתה עוקר אותו מהמקום.

לגבי האמינות - סה"כ נראית בסדר יחסית , חוץ מעדכון תוכנה שנדרש לפני כמה חודשים ב C-4 וב C-5 , לא ידוע לי על מחלות מיוחדות.

גם ה- 307 נוחה , ובהשוואה לC-4 מרגישה מעט יותר מרווחת.

לגבי האמינות - נראית לי פחות טובה משל הסיטרואן , אולי בגלל שיש יותר פז'ואים מאשר סיטרואנים בחברת הליסינג שבה אני עובד..

לא מעט בעיות חשמל ברכב הזה.

שורה תחתונה , מבחינת דינמיות את שניהם אני לא סובל , במיוחד בגלל הגיר האוטומטי המרגיז.

אם המצב היה שונה , הייתי בוחר ב C-4.

GOT סחוג?

פורסם

2 המכוניות זהות לחלוטין מבחינה טכנולוגית, לכן עניין האמינות אינו קריטריון רלוונטי בבחירה (אם זה מה שמטריד אתכם).

אישית הייתי מעדיף את ה C4 - בגלל העיצוב\מראה. ה 307 (לטעמי) כבר עשתה את שלה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ה-307 יותר ישנה. כשמחליפתה תוצג - תספגו ירידת ערך יותר רצינית מאשר השנתית הרגילה של ה-C4, שמחליפתה תוצג עוד 5 שנים לפחות.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם
ה-307 יותר ישנה. כשמחליפתה תוצג - תספגו ירידת ערך יותר רצינית מאשר השנתית הרגילה של ה-C4, שמחליפתה תוצג עוד 5 שנים לפחות.

נכון לשנת הדגם החדשה - שתיהן חולקות את אותה הטכנולוגיה ב-ד-י-ו-ק ולכן המילה "ישנה" מתאימה בעיקר לכל מה שקשור לעיצוב (פנימי וחיצוני).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מסכים, אבל הדגם יוחלף והערך של דגם קודם ירד יותר. אז אם זה אותו אוטו - לפחות שישמור על הערך קצת יותר.

בייחוד כשמדובר בצרפתיה, שהמחירון שלה יורד ב-100 שקלים כל פעם שאתה פותח דלת.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

הערך של ה-C4 לפי לוי יצחק ממילא ירד משמעותי ביחס ל-307, כך שאני חושב שזה מתאזן (או יותר, לטובת ה-307).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...