Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יכול להגיד לך לגבי הקומפוננט הספציפי הנ"ל כי לא שמעתי אותו

אבל מניסיון שלי עם פיוניר, פיוניר זה שום דבר חוץ מרדיו-דיסק

לא מגברים לא סאבים וגם לא קומפוננטים, ויצא לי לשמוע אלמנטים מכל

אחת ואחת מהקטגוריות הללו של פיוניר..

פורסם
דווקא יש לי פיוניר 9-6 400 וואט חזקים מאוד איך אתה מסביר את זה?
לא רוצה לזלזל אבל אם אתה מרוצה מ-9*6 של פיוניר... אז כנראה לא שמעת מספיק רמקולים.

למי אכפת שהם חזקים... השאלה איך שומעים...ואם אתה שומע טוב...אז תדאג לא לשמוע חברות אחרות כי ברגע שזה יקרה אתה כבר לא תרצה את הפיוניר שלך(מניסיון).

 

חוץ מזה בעבר חבר שלי עשה טעות וקנה סט קומפוננט של פיוניר...זה נשמע זוועה.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

אני מרוצה מהפיוניר ה6-9 שלי עד עכשיו .

 

אבל בקומפוננט אני לא מבין לא היה לי ועכשיו אני רוצה לשים אז איזה מומלץ עד 1000 שח ?

חוץ ממורל למיניהם (פשוט לא אוהב סתם אין סיבה מיוחדת )

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

 

 

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

 

 

:scatter:

פורסם

גם הרמקולים 6X9 של פיוניר הם לא מהשורה הראשונה בעולם ואפילו הרבה פחות מזה..

הסדרות הזולות שלה אומנם מספקות איזשהיא תמורה למחיר כי הם באמת זולות, אבל הסדרות הגבוההות שלה לא שוות את המחיר אם לדוגמא תקח את הסדרה הצהובה שלטעמי זו הסדרה היחידה שבאמת מוצלחת מבית פיוניר, היא לא שווה את מחיר כי במחיר הזה תוכל להשיג רמקולים הרבה יותר טובים של חברות אחרות.. בקשר לטענה שלך שיש לך 6X9 של פיוניר חזקים? חוזק זה לא הכל והוא בכלל לא פקטור בקביעת האיכות של האלמנט... השאלה באודיו שצריכה להניע אותך היא האם המחיר נותן את התמורה או האם התחליפים נותנים תמורה יותר טובה במחיר יותר טוב, במקרה הזה לפי דעתי פיוניר נפולת מהתחליפים שלה.

×
×
  • תוכן חדש...