Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשבים : בעיה באינטרנט!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי Win Xp - Home Edition מקורי, הבעיה היא כזאת בעת ניסיון להוריד עידכונים או בכללי להיכנס לאתר העידכונים של מיקרוסופט, הוא רושם לי שלא ניתן למצוא את השרת(לא נכנס) ואיני מצליח להוריד עידכונים.

יש לציין שכל אתר כזה או אחר פועלים מצוין, למישהו קרה פעם מקרה כזה? או שהוא יודע מה לעשות?

ואם אפשר גם קישור להורדת Service Pack2 בעברית לא מאתר מיקרוסופט כי כמובן הוא לא נכנס לשם.

תודה רבה!

פורסם

הנוהל הרגיל - אילו תוכנות הגנה מותקנות?

אנטי וירוס/פיירוול/אנטי רוגלות?

תנסה למחוק קוקיז וקבצים זמניים ותחזור לעדכן.

פורסם

גם לפני התקנת האנטי ווירוס אתה אותה בעיה.

עכשיו יש לי נורטון, נמחקו קבצים זמנים וקוקיז, המחשב עובר סריקה כל פעם מחקתי את כל הווירוסים אני משער והרוגלות שהיו. האנטי ווירוס לא מוצא עוד ווירוסים.

אותה הבעיה עדין נשארת, לחלופין אני מצליח להיכנס לווינדוס update, כאשר אני בוחר עדכונים מהירים או מותאם אישית, הוא אומר לי אם אני רוצה לאמת את החוקיות אני לוחץ על אימות ומרגע זה לא ניתן לאתר את השרת....זה ספסציפית עידוכנים של מיקרוסופט.

הנוהל הרגיל - אילו תוכנות הגנה מותקנות?

אנטי וירוס/פיירוול/אנטי רוגלות?

תנסה למחוק קוקיז וקבצים זמניים ותחזור לעדכן.

פורסם

קודם כל, אם תקבל עצה בלי קשר לנושא - תמחק את הנורטון. זה לא אנטי וירוס, זה פשוט זולל זיכרון.

המלצה שלי - תעבור לNOD32, קליל ואין דבר שהוא לא תופס.

לעניינינו - אולי אתה צריך להוריד את הGenuine ע"מ לעבור לאתר?

אתה משתמש באינטרנט אקספלורר?

פורסם

כן אינטרנט אקספלורר, אני משער שיש לי את הGenuine יש קישור להוריד אותו לא ממיקרוסופט?

קודם כל, אם תקבל עצה בלי קשר לנושא - תמחק את הנורטון. זה לא אנטי וירוס, זה פשוט זולל זיכרון.

המלצה שלי - תעבור לNOD32, קליל ואין דבר שהוא לא תופס.

לעניינינו - אולי אתה צריך להוריד את הGenuine ע"מ לעבור לאתר?

אתה משתמש באינטרנט אקספלורר?

פורסם

טוב, זה ממש מוזר.

הורדת את זה בעבר, וזה אולי זיהה את זה כלא חוקי, ועכשיו הוא מונע ממך להכנס?

תנסה למחוק את המזהה הנ"ל (Geniune), בהוספה/הסרה.

פורסם

אני יודע שהוא הוריד מספר עדכונים, אך Geniune לא רשום שהוא הוריד.

טוב, זה ממש מוזר.

הורדת את זה בעבר, וזה אולי זיהה את זה כלא חוקי, ועכשיו הוא מונע ממך להכנס?

תנסה למחוק את המזהה הנ"ל (Geniune), בהוספה/הסרה.

פורסם

5 שעות אני מדבר איתם לא הצליחו לעלות על הבעיה, הפנו אותי לחברה שעובדת איתם בגרמניה, גם הם לא הצליחו.

החברה הגרמנית נציג השירות טען שאני צריך SP2 והכול יעבוד.

יש למישהו קישור לSP2 בעברית(לא ממיקרוסופט).

תתקשר לתמיכה של מיקרוסופט
פורסם

לא היה לו מותקן SP2 ובגלל זה ACTIVEX לא הותקן.

ולכן הוא לא הצליח להתחבר לשרת.

5 שעות על השטות הזאת עם MS? אז מה אני יגיד על זה שיש לי בעייה בEXCHANGE? :?

פורסם

ככל הנראה חדר ווירוס למחשב, שהוא שינה את ההגדרות של השרת של מיקרוסופט אצלי, כך שלא יכולתי להיכנס אליהם.

הפתרון היה להיכנס לתיקית Windows ל System32 ולעוד תיקיה לא זוכר את שמה כרגע, היו שם קבצים הנקראים host פתחתי אותם בכתבן ומחקתי את כל האתרים שהיו רשומים למטה!

והבעיה נפתרה!

• תוכן חדש...