Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קיבלתי ספרי לחידוש פלסטיקים "סקאי ברייט" (פחית סגולה).

אני משתמש בו לפלסטיקים חיצוניים, למישהו פה יש נסיון איתו? הוא הורס מטגן את הפלסטיקים בשילוב עם השמש?

פורסם

אין לי ניסיון עם החומר הזה.

אני משתמש בספריי של אמריקן איגל,גם לבפנים וגם לבחוץ. לא משהוא אבל עושה את העבודה בסדר.

אגב אני ממש ממש לא ממליץ על "סיליקון פורמולה"- ספריי תוצרת הארץ שעושה שמות לצבע על פלסטיק כמו טמבון.לוותר.

אגב-איך ה"ארמור אול"? יש פה משתמשים?האם הוא יותר טוב מהאמריקן איגל?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא על אותו מוצר, אבל, בעבר השתמשתי בספריי שאני מאמין שהרבה יגידו שהוא איכותי - ספריי סקאי של STP.

בשימוש על פלסטיקה שחורה חיצונית - הוא בהחלט מטגן את הפלסטיק וגורם לו להלבין. כל שימוש בו גורם ל"תיקון" הצבע והשחרתו, אך הלבן חוזר אחרי כמה ימים כשהחומר מתייבש.

לא ממליץ על אף חומר לשימוש על פלסטיקה שחורה חיצונית.

פורסם

אני משתמש כבר תקופה ארוכה (וכך גם רוב חברי) בסיליקון של STP שמגיע בבקבוק פלסטיק צהוב.

חומר נהדר! טיפה יקר יחיסת לכל הסקאיי לסוגיהם אבל שווה כל שקל!

גם בתוך הרכב וגם בחוץ עושה עבודה מצויינת!

פורסם

בעבר מישהו המליץ על שמן טיגון רגיל לשים על מטלית ולמרוח על חלקיי פלסטיק שחורים שהלבינו/נשרפו

אם הזמן וטען שזה עושה פלאים ומחדש את הפלסטיק לטווח ארוך יותר מכל חומר יעודי אשר מצוי בחנויות

מישהו באמת ניסה את הרעיון ויכול לאשר זאת מניסיון בלבד?

האם השמן טיגון לא מושך אליו יותר חום מקרניי השמש ובטווח הארוך רק "מטגן" יותר את הפלסטיקים השחורים וגורם לשריפתם/הלבנתם?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
בעבר מישהו המליץ על שמן טיגון רגיל לשים על מטלית ולמרוח על חלקיי פלסטיק שחורים שהלבינו/נשרפו

אם הזמן וטען שזה עושה פלאים ומחדש את הפלסטיק לטווח ארוך יותר מכל חומר יעודי אשר מצוי בחנויות

מישהו באמת ניסה את הרעיון ויכול לאשר זאת מניסיון בלבד?

האם השמן טיגון לא מושך אליו יותר חום מקרניי השמש ובטווח הארוך רק "מטגן" יותר את הפלסטיקים השחורים וגורם לשריפתם/הלבנתם?

מה דעתכם על הרעיון הזה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הגיונית הרעיון אמור לעבוד הפלסטיק יספח אליו את השמן וייראה מבריק יותר ויפה יותר.פיזית מעולם לא ניסיתי כי פשוט לא שמעתי על הרעיון בזמן,ועכשיו אין לי על מה לנסות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...