Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין בקניית רכב, (הנושא הקודם שפתחתי היה בנוגע ל3 סוגי פיג'ו, חיפוש באינטרנט ובספר-מחירון של לוי יצחק גילה שיש עוד רכב בתקציב).

אז התקציב: 13,000 וכנראה לא שקל יותר,

המטרה: אוטו ספורטיבי פחות או יותר, (פיג'ו 106-306 לא כי זה כבר בנושא אחר),

מה שחשבתי:

מזדה 323(זו עם המנורות שנפתחות כמו חללית), מראה חיצוני לדעתי נראה טוב.

מחיר מחירון: שנת 92= 11,500 => מתאים לתקציב.

מנוע:1600.

עכשיו לעניין:

-צריכת דלק?

-בעיות מיוחדות=חשמל\מצוף דלק\גיר+הילוכים\נזילות למיניהם וכ"ו --אם יש לאוטו אני מאד מבקש לציין אם ידוע למישהו.

-רמת אבזור=ח"ח\מזגן\הגה כוח?

-עלויות מחירים(לדוגמא פיאט מאד זולים, בימר מאד יקרים עד כמה שאני יודע אז איפה זה משאיר אותי עם המזדה??).

צריכת נסיעה:

בעיקרון, לתחילת הלימודים ליג'-יד' בספט' בקריות, שזה אומר: נסיעה של חיפה-קריות כל יום בערך 20 דקות עד חצי שעה נסיעה, ששם נוסעים בסביבות ה90-100 (כביש מהיר הייתי אומר).

והכי הכי הכי חשוב! מאיזה שנים הרכב הזה מיוצר עם הזרקה? האם שנת 92 זה הזרקה\קרבורטור?

איך האוטו מבחינת לסחוב עליות? אני גר בחיפה, ואני ממש לא רוצה לעלות עליה בהילוך ראשון-שני. (יש לאמא שלי פיג'ו 205,94, מטפסת את העליה של בלפור (הכי קשה בחיפה לדעתי) בהילוך שלישי וגם רביעי כמו גדולה ומהר).

בתודה,

אוהד.

אגב, לכל אלה: "חשבת על ביטוחים\דלק\בלאגן ושטויות?", כן חשבתי, תודה על הרצון הטוב והדאגה.

פורסם

חפש במנוע החיפוש של הפורום.

ואין בין הרכב הזה וספורטיביות שום קשר. הוא זהה ל-323 סדאן הישנה והמוכרת.

ה-323 עדיפה על ה-F, מכיוון שיש סיכוי רב יותר למצוא כזו מסוג פנסיונרים שטיפלו ברכב, מאשר F של צעיר שחשב שיש לו פרארי, ובמקום לטפל ברכב השקיע במדבקות וספוילרים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בסדר יודע מה עזוב ספורטיבית,

האוטו תכלס נראה טוב ואני לא מתכוון למלאות אותו מדבקות,

בעיקרון איך האוטו? סוחב?

בעיות? אני מבקש להתייחס לסעיפים כי בכל זאת קניית רכב זה לא איזה משהו שאפשר ללכת להחזיר, קנית-קנית זהו, אין פשרות פה.

אז בבקשה מי שמבין באוטו הזה נא להגיב כי זה חשוב,

בתודה,

אוהד.

פורסם

נו בחיית אף אחד לא יודע לעזור?

(אני יודע אתם לא עובדים אצלי וכל זה רק בהתנדבות) אבל אם מישהו יודע.... זה יכול למנוע טעויות בקניית רכב שאחרי זה אי-אפשר להחזיר מן הסתם...

בתודה,

אוהד.

פורסם
חפש במנוע החיפוש של הפורום.

הוא צודק.

חפש במנוע החיפוש ואם יש לך שאלות שלא מצאת להן תשובה אתה מוזמן לשאול.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מנסיון עם 323 של חבר, הרכב חזק יחסית, עם ביצועים לא רעים לקטגוריה.

מבחינת טיפולים, הם לא יקרות מידי וכמו כל יפנית מהשנים ההם.

מה שכן, זהו רכב ישן יחסית ואלא אם כן מצבו מדהים, אתה תאלץ לעשות ישור קו.

מקווה שעזרתי.

פורסם

רזמל ענה לך תשובה לעניין ואינני יודע איך נוכל להוסיף לך מידע מעבר למה שנידון בשרשורים. לכן רצוי שתשאל בנוגע לדברים ספציפיים שלא מצאת התייחסות אליהם בשרשורים.

פורסם

אוקיי קודם כל תודה לכל מי שענה עד עכשיו,

דבר שני , עשיתי חיפוש לגבי הרכב...לא מצאתי מה שחיפשתי(זתמרת לא מצאתי כמעט כלום לגבי הרכב הזה רק משנות 2000+),

אז לשאלות שלי אם מישהו יוכל לענות:

-צריכת דלק, גבוהה? נמוכה? 1לכמה פחות או יותר?(אני תלמיד ובן 18, הרבה כסף אין לי, אם האוטו זולל דלק אני צריך לדעת...)

-מחלות ספציפיות?(ידוע שב205 יש בעיה עם המצוף-דלק,) אז איזה בעיות קטנות\גדולות לדוגמא יש עם המזדה?

-אבזור של האוטו בשנת 92, הגה כח\חלונות-חשמל\מזגן?!

ובגדול, האם זה כדאי? או שעדיף פיג'ו 306\106\205? (למרות שאני מעדיף שכולם יגידו שמזדה עדיפה)

נ.ב יש לי אבא מכונאי במוסך באמוו בחיפה ככה שמבחינת תיקונים ובעיות אני דיי מסודר.

בתודה,

אוהד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...