Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hu בשם Tonberg מה זה זה ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הייתי היום עם 2 חברים באיזה חנות אדיו בצומת קרית אתא

חברים שלי התעניינו במערכות וכגריל חיפשו תטוב והזול

המוכר הציע להם Tonberg שזה מערכת שהוא אומר שיש לה את כל הפונקציות שצריך

(הוא התלהב ממנה כאילו הוא יצר אותה)

הנה לינק:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402587

הוא אמר שזה טוב וחפר לחבר שלי אני כמובן לא מתלהב מחפירות ושואל אותכם

אז מה זה הטומברג הזה הוא שווה משהו מישהו מכיר? לקנות או לא ?

זבל סיני או זבל סיני טוב

תודה לעוזרים

פורסם

אהלן,

גם לי הציעו בזמנו את הרדיו דיסק הזה ואמרו שהוא מצוין וחדש בארץ שבא מאיזו מדינה סקנדינבית (דנמרק או משהו)..

יצא לי לשאול בן אדם אחר שמבין במערכות, לגבי החברה הזאת והוא אמר שאין אותה בכלל כבר בשוק, פשטה רגל או משהו..

אז יכול להיות שהיא באמת זבל סיני עם השם של החברה שכבר לא קיימת (לא יודע אם זבל סיני טוב או לא למרות שיש לי חבר שקנה אותו לא מזמן ועד עכשיו הוא מרוצה).

כמו שאמרו לך, עדיף לקנות JVC באותו מחיר כי הם מצויינים וזאת חברה ידועה ומוכרת, יש רדיו דיסק JVC MP3 לחבר שלי כבר כמה שנים בלי בעיה אחת (קנו לו אותו בארה"ב ב- 105$), אני מאמין שבארץ הוא עולה עד 700 ש"ח.

מקווה שעזרתי,

שבת שלום.

"And Justice For All..."

פורסם

זה חיקוי עלוב של הפיוניר הישן שלי 550:lol:

זה אולי לא סיני אבל בטוח שזה זבל

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...