Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה האם מים ירוקים של פרסטון מזיקים איכשהו למנועים של פיאט (פונטו)?

וזאת כי אם פראפלו+מים המד חום תמיד היה מגיעה לחצי (בימים החמים)

והיום שמתי את המים הירוקים והחום קבועה על רבע ללא שום התחממות מיותרת כנראה שהולכת החום שלהם הרבה יותר טובה .

פורסם

כמה זמן היה לך פאראפלו במערכת הקירור.

לידיעתך, הנוזל קירור מאבד את היכולות שלו אחרי שנתיים בערך.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

כשה קניתי את האוטו לפני בערך שנה וחצי לא יודע איזה נוזל היה החום היה תמיד רבע אך מכיוון שהחליפו פקק מים שמתי פארפלו עם מי ברז אך חום המנוע היה בדרך כלל גבוהה שועף לחצי למרות שבמוסך אמרו לי שזה בנורמה.

לאחרונה היתה לי נזילה מהחיבור מהבנד התחתון כך שנזל די הרבה בלילה החלטתי להחליף הכל

ושמתי פארפלו עם מים מזוקקים ובימים החמים האוטו היה מתחמם מעל החצי ובמיוחד עם מזגן.

אז הוצאתי את כל הפארפלו עם המים המזוקקים שטפתי את כל המערכת במים זורמים ושמתי פרסטון מוכן לשימוש ואיזה פלא המחוג יציב על רבע גם במזג אויר חם וגם אם מזגן

פורסם

כמה ק"מ הרכב עבר עם הפאראפלו ?

עד לפני שנה, גם הרכב שלי, פונטו HSD, היה על ה 1/2 ובעצירות קצת יותר.

אז החלפתי טרמוסטט (60 שקל), ניקיתי רדיאטור (100 שקל), ו 2 ליטר פאראפלו (88 שקל).

מאז (לפני שנה) ועד היום, חם המנוע עומד על ה 1/4 ורק בעמידה למשך זמן ממושך הוא עולה ל 1/2.

אבל בשום פנים לא מעל ה 1/2.

ד"א, איזה דגם פונטו יש לך ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
כמה זמן היה לך פאראפלו במערכת הקירור.

לידיעתך, הנוזל קירור מאבד את היכולות שלו אחרי שנתיים בערך.

האם הוא מאבד מיכולותיו תוך שנתיים גם כשהוא סגור בקופסא על המדף ולא במנוע בשמוש ?

פורסם

הפונטו 1.6 שנת 95 ותבין לאחר הקניה המצב היה רגיל רק לאחר ששמתי פראפלו החום מנועה התחיל כל פעם לעלות לחצי רק שתבין שכאשר לא מזמן עוד פעם החלפתי לפראפלו אבל עם מים מזוקקים אפילו בלילות כשה קריר החום היה מגיעה כמעט לחצי לפני הפרסטון פירקתי את 2 הצינורות העליון והתחתון הסתקלתי עד כמה שאפשר פנים והרדיאטור נקי אין חלודה ואין אבנית עשיתי שטיפה והמים יצאו נקיים כך שאין חלודה כך שלדעתי הבעיה היא בנוזל, חבל שלא מוכרים כבר פארפלו מוכן אולי הוא היה עובד יותר טוב.

• תוכן חדש...