Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכתבונת בערוץ 2 הרגע בחדשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד משהו - אני לא רואה אותו מתעצבן שסילפו את דבריו. כל מה שהוא אמר, הרבה אחרי הכתבה, זה שהוא לא מבין למה כולם מתעצבנים עליו ושבערוץ 2 סילפו את מה שהוא ניסה להגיד. אז שוב - אני לא מכיר את הבחור אבל אם אני הייתי מתראיין ככה והיו מסלפים את דבריי בצורה כזאת, הייתי מאוד מאוד מתעצבן. לו לא נראה שזה הזיז בכלל, רק אחרי שהתחילו לכעוס עליו הוא הבין שאולי הוא עשה שטות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קורא את הת'רדים ורואה שיש לכולם פה פיוז מאוד קצר בנוגע למה שקרה עם התקשרות, ובכלל המצב העגום של ה"ספורט המוטורי בישראל", ובצדק :!:

חשבתם לארגן הפגנה בכנסת??????????

אולי במקום לכתוב ולכתוב ולכתוב כאן בפורום, צריך לארגן כמות מאסיבית של חובבי רכב, אמיתיים, וללכת להפגין בכנסת,או משהו בסיגנון.

כל דבר לגיטימי אשר יוכל לעורר את המודעות.

אין מנוס, חייבים לגרום לאנשים למעלה..כן אלה שמחממים את המושבים בכנסת, שאנחנו, ציבור לא קטן של אנשים, זקוקים לספורט מוטורי בעתיד הקרוב.

לא עוד 20 שנה לא עוד 10 שנים...בעתיד הקרוב, משמע ב-5 השנים הקרובות.

להקים מסלול מירוצים, או מסלול דראג זה לא דבר שדורש תיכנון בסדר גודל אסטרונומי.

אני חושב שיש לנו את הכח לשנות, רק צריך להקים את הביצים/שחלות שלנו וללכת לעשות משהו.

מה דעתכם?!

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

הבעיה עם מנהיגי המדינה שלנו שסדר העדיפויות שלהם הוא - בטחון ואחריו קצת כלכלה וזהו.

אין כמעט אף שר שבאמת מתעסק במשרדו. כולם עסוקים בלהגיב על עניני בטחון.

ושר התחבורה שלך במקרה עסוק עכשיו בפינוי מאחזים.

ולעניין הפגנות - תראו כמה הפגנות של מסכנים יש נגד הרפורמה הכלכלית. זה מזיז למישהו בממשלה את הביצה הקטנה והלבנבנה שלו? פחחחחחחח.

אז הפגנה של 300 חובבי רכב תזיז למישהו? הצחקתם אותי.

במחשבה שניה - גרמתם לי לבכות.

פורסם

אל תיעלב אבל בגלל אנשים פאסימיים כמוך, אנחנו לא זזים לשום מקום.

לא מעניין אותי מה אחרים עושים עכשיו במשרד שלהם, אבל רק ע"י שילוב של הפגנה+תקשורת+עיתון יכול לצאת קצת דבש.

ברגע שאתה גורם לתקשורת לראות אותך, ואולי אף לראות אותך באור הנכון,אז יכול לבוא שינוי.

נכון, לבד אי אפשר לעשות שינוי,אבל אתה ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד...אתה כבר מבין את הכיוון שלי..אני מקווה.

פורסם

כל הכבוד על האידאליזם, האופטימיות (נאיביות?) והאמונה במערכת. אבל אני רואה איפה אני חי.

תראה, לא כל התקשורת עויינת. הכתבה בגליון 200 של אוטו הייתה בהחלט אובייקטיבית.

אבל החדשות היומיות מחפשות רק את הסנסציות, את הגופות ואת הרוצחים.

בחיים לא תקבל כיסוי תקשורתי כמו שצריך לדברים האלו.

תנסה לארגן ג'ימיקנה עם הדרכה לנהיגה בטיחותית - תזמין נציגי עיתונות והם יגידו לך שזה לא מעניין.

אבל זה שאנשים משקיעים ב"אגזוזי לחץ ושעוני גדישה" ואפשר להאשים אותם בזה שאם ובתה שלא נחגרו נהרגו מנהג שנרדם - הוווו! זה מעניין!

"צעירים שמתגרים במשטרה ובמוות" זה יגרום לאנשים לחזור אחרי הפרסומות.

ולגבי ענייני חקיקה - לאחר סגירת המסלול באשקלון (בגלל בעיה עם הביטוח אם אני זוכר נכון)

ניסו גדולים ומקושרים מאיתנו להזיז דברים - ואתה יודע לאן הם הגיעו.

משהו השתנה מאז? הערבים הם אותם ערבים והים הוא אותו ים.

ואת הח"כים שנוסעים 150 ביישורת לטרון ויוצאים נקי בגלל החסינות - זה ממש לא מעניין.

לך תחתים מאה אלף איש על עצומה - ומקסימום תקבל תגובה "תודה על פנייתך".

אני לא פסימי - אני ריאלי. אני אשמח להצטרף לכל יוזמה - אפילו שאני יודע לאן זה יגיע.

פורסם

אם ננסה,ונרתום את האנשים המתאימים אולי נצליח להזיז משהו.

לי אין קשרים או מקושרים, אבל אני בטוח ב-100% שיש פה אנשים שמכירים אנשים.

צריך להתאחד עם הפורומים האחרים ולעשות משהו שיגרום לתקשורת לבוא ולראות.

לא מפגש סיגנון BIG אלא משהו ליד הכנסת..משהו שיגרום לציבור להבין שלא אנחנו הורגים את ה"אמא והבת".

יש מצב לעשות משהו כזה???

אני מאמין ש"אשקלון" יכול לעשות קאמבאק אבל נראה לי שלאנשים אין את הכוחות הפיזיים והמנטליים ללכת נגד הזרם (ממשלה).

אם אנחנו נמשיך לשבת פה בפורום ולא לעשות כלום, שום דבר לא יזוז.

גם המפגשים שלכם של יום שישי לא מקדמים כלום, צריך לעשות משהו יותר גדול אשר יעלה את המודעות דרך התקשורת והעיתונות, הרי הם מגיעים לכל אוזן ועין.

פורסם

אם תארגן מפגש מול הכנסת, לא יזמינו לך משטרה.

יזמינו לך מג"ב.

תבין - אתה מיעוט נרדף ומדוכא.

מפגש לא יסביר כלום, בגלל שנציגי התקשורת שיגיעו יתמקדו בשטויות, ובטוח ימצאו איזה ילד ירושלמי מתלהב שבא עם האופניים לראות מה זה מפגש ויספר להם שהוא שמע שיש בארץ כאלה ששמים גז טורבו ומגיעים ל-400 קמ"ש! אז את מי ישימו באייטם התקשורתי. אותך מסביר בצורה מנומסת ומנומקת סטטיסטיקות של תאונות ויתרונות כלכליים של תרבות מוטורית, או איזה מתלהב שמספר על מופרעויות?

מפגש לא יעזור - רק יזיק. צריך משהו סנסציוני. נניח להציע תכנית שתיקח צעיר שאיבד שליטה על רכב והיה מעורב בתאונה ולהעביר אותו קורס נהיגה רציני - ולראות מה התגובות שלו על מה שהוא למד.

נגיד להציע לח"כים שמתנגדים לקזינו במצפה רמון אפשרות להקים מסלול ראלי בינ"ל באותו איזור.

אבל במדינת קומבינה כמו שלנו צריך קשרים בתקשורת וגם בשלטון בשביל בכלל שישמעו אותך.

פורסם

פשוט ככה, המדינה הזו שוחטת את עצמה.

אתה צודק, יש כל כך הרבה שטח באיזור הנגב, מקום אידיאלי לבניית מסלול מירוצים בינלאומי. שטח עצום שלא מנוצל ב-כ-ל-ל!!!

בקיצור: מה עושים על מנת לקדם?????????????

פורסם

שלום לכולם

אתם צריכים להבין שבכל פעם שיש רצף של תאונות גבוה מהממוצע של הסוף שבוע,על המערכת האכיפה למצוא עלה טענה תורן שיכסה על כל המחדל מחדש ,ששמו מדינת ישראל וחוסר הטיפול בחינוך,בתשתית כבישים ראויה למסת התחבורה של היום,ועידוד קנית מכוניות חדישות=בטוחות באמצעות מיסוי דיפרנציאלי ועוד.......בחמישים שנה האחרונות!!!

לדעתי אל לנו להגיש על מגש של כסף את מהות אהבתנו למכוניות וכל מה שנגזר מכך,ככיסוי תחת למשטרה,ממשלה,מערכת החינוך,YOU NAME IT על אזולת ידיה בהפחתת תאונות הדרכים.

אשמח ליזום ולתרום במאבק שמטרתו תהיה,להעביר מסר לממשלה ולציבור שאנו לא הגורם לעליה בתאונות הדרכים,אנו לא הכיבשה השחורה של ציבור הנהגים בישראל,ובנוסף ליזום ולבצע פעולות הפגנתיות לגיטימיות שהן...... מימוש זכותנו כמיעוט במדינה דמוקרטית להשמיע את קולנו,שקורא לעגון את הספורט המוטורי מבחינה חוקית וכל המשתמע מכך ,כמו במדינות דמוקרטיות מתוקנות.

בברכה

יוני

פוליטיקאי לעתיד ,שמקווה בעוד 10 שנים לייצג את הכנסת בראלי קפריסין עם סוסיתא T16

• תוכן חדש...