Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

itay:

"6X9 ייתן טיפה יותר באסים בגלל שטח הממברנה הגדול יותר, אבל הבדל רציני באיכות אין. משכן קומפוננט יישמע יותר טוב."

eyalr:

"6X9 זה לרוב רמקול קואקסיילי שבדומה אליו יש גם בגדלים נוספים וגם עגולים. זה רמקול שמשלב באותה יחידה גם וופר וגם טוויטר ולעיתים מיד וטוויטר נוסף. החסרון בהם הוא הקושי לשלב אלמנטים איכותיים עם כל המגבלות של לשים להכניס אותם ביחידה אחת ובגלל הסיבה הזו והעובדה שיצרנים שרוצים ציוד איכותי לא יתפשרו על טיב האלמטים יצרנים גם פחות משקיעים בפיתוח הרמקולים הקואקסיילים כי הם לא יוכלו להגיע לרמה של קומפוננט טוב שבהם כל אלמנט (מידבאס, מיד, טוויטר) הוא יחידה שפני עצמה."

אם הייתה קורא אז הייתה מבין :

שבאמת אין הבדל כול כך משמעותי....(חבל שאתה לא קורא לפני שאתה מעשים בהצהרות נטולות בסיס)

ליאור

פורסם
itay:

"6X9 ייתן טיפה יותר באסים בגלל שטח הממברנה הגדול יותר, אבל הבדל רציני באיכות אין. משכן קומפוננט יישמע יותר טוב."

eyalr:

"6X9 זה לרוב רמקול קואקסיילי שבדומה אליו יש גם בגדלים נוספים וגם עגולים. זה רמקול שמשלב באותה יחידה גם וופר וגם טוויטר ולעיתים מיד וטוויטר נוסף. החסרון בהם הוא הקושי לשלב אלמנטים איכותיים עם כל המגבלות של לשים להכניס אותם ביחידה אחת ובגלל הסיבה הזו והעובדה שיצרנים שרוצים ציוד איכותי לא יתפשרו על טיב האלמטים יצרנים גם פחות משקיעים בפיתוח הרמקולים הקואקסיילים כי הם לא יוכלו להגיע לרמה של קומפוננט טוב שבהם כל אלמנט (מידבאס, מיד, טוויטר) הוא יחידה שפני עצמה."

אם הייתה קורא אז הייתה מבין :

שבאמת אין הבדל כול כך משמעותי....(חבל שאתה לא קורא לפני שאתה מעשים בהצהרות נטולות בסיס)

ליאור

ידידי יש לך בעיה בהבנת הנקרא.

אתה מביא לי כאן נימוקים לעליונותו של הקומפוננט על הרמקול הקואקסילי.

אנחנו מדברים כאן על העובדה שאתה טוען שרמקול 6.5 טוב יותר מרמקול 6X9.

אני אומר שזה שטויות, אתה מסכים וממשיך להתווכח.

קשה להגיד טעיתי?

פורסם

יופי.

חבר זה באמת לא אישי פשוט זה כואב לראות אנשים מייעצים דברים לא נכונים.

תחשוב שאתה אומר משהו כי אתה חושב שזה נכון, ובפעם הבאה שמישהו יעשה חיפוש, הוא ייתקל בזה ויחשוב שהטעות היא האמת, ובמקרה הכי גרוע יוציא כסף ויתבאס.

זה מוריד מהרמה של הפורום.

אם אתה לא בטוח תציין את העובדה הזו.

אחי הכל מאכפתיות ולא מרוע.

בברכה, שי.

פורסם

תסלחו לי אבל הלכתי לאיבוד בויכוח שלכם

אני לא הבנתי האם כדאי להתקין את הרמקולים מאחורה או לא

אם הם לא יתרמו לי דבר ורק יפריעו למוזיקה אז כנראה שזה מיותר? (ההתקנה גם עולה כסף)

פורסם

הסבירו לך.

הסיבה היחידה שאנשים מתקילים רמקולים מאחורה (לא בדלתות האחוריות, במגש האחורי מתחת לחלון) היא בגלל שהרמקולים שממוקמים שם נותנים באס טוב בגלל תיבת תהודה (=בגאז').

אם אתה רוצה מערכת איכותית אתה חייב להשקיע במגבר טוב, קומפוננט איכותי וסאב. כל עוד שהמערכת תשמש לשמיעת דיסק מדי פעם או רשת ב' - תשאר עם המערכת המקורית (או לא מקורית) שתקבל עם הרכב.

קודם בחר את רכב הליסינג, תראה אם אתה מרוצה מהמערכת המותקנת בו ואז תחזור אלינו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה תקנה רמקולים טובים המוזיקה תהיה איכותית גם מקדימה וגם מאחורה

אבל אם אתה רוצה לשמוע נכון, כלומר להרגיש שאתה יושב מול הזמר אם הפנים לכוון הזמר ולא ההפך

שאתה יושב עם הגב לכוון הזמר - הדגש חייב להיות על הרמקולים הקדמיים.

בכל הרכבים החדשים היום אפשר להרכיב סט קומפוננט 5.25 לפחות בלי שום צורך לעשות שינויים מיוחדים ו6.5 במקרה הכי גרוע יעשו לך הגבהה - אין שום נזק לרכב במקרה כזה.

אם אתה הנוסע העיקרי של הרכב הזה ולרוב אתה נוסע בו לבד או עם עוד נוסע - באמת תלך על מערכת אנוכית שמורכבת מסט קדמי וסאב בתא המטען (מגבר וHU כמובן...)

ואם אתה נוסע ברכב הזה הרבה עם המשפחה אז תוסיף להם זוג רמקולים אחוריים צנועים ונחמדים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מכיוון שסגרו לך את השרשור הקודם אני אכתוב לך את פרטי האקוסטיקה של סיטרואן C4 כאן.

ראשית הבעיה העיקרית במכונית זה הר"ד, הר"ד הוא מובנה ניתן להוציא אותו אבל איתו מתבטלת השליטה מההגה, דבר שממכר, אבל עדיין שווה להחליף את הר"ד כי הר"ד המקורי לא משהו בכלל מכיוון שהוא קופץ מידי פעם עינית חלשה... נמשיך קודם כל מקדימה הרמקולים הם 6.5" ...

ועכשיו בקשר לאקוסטיקה, אני איני יכול להשוות את המכונית הנ"ל לרנו מגאןכי לעולם לא שמעתי את אותם אלמנטים ברנו מגאן וסי4 , אבל אני יכול להגיד לך שאני שמעתי את אותם אלמנטים בשלוש מכוניות סזוקי בלנו, גולף, ופיזו 406 המכונית הייתה יותר אקוסטית מכולם. עוד פעם לפי דעתי היא יותר אקוסטית מעוד הרבה מכוניות ששמעתי אבל אלה המכוניות ששמעתי את אותם אלמנטים בידיוק ככה שזה ההשוואה הכי רלוונטית. ולסיכמונו המכונית מאוד אקוסטית יש לך אחלה בחלה של מקום לטויטרים כמה אם ההיתה מתפלל למקום יותר טוב היה קשה שזה יצליח...

ירדתי למכונית להמחיש לך קצת:

המקום לטויטרים:

norm_ED1D76351FB24113AE52AF7EC44C5155.JPG

norm_4CC59784836D4F90935A2FF263F66F3F.JPG

זאת הבאסה היחידה: עכשיו זה לא עובד :cry:

norm_2E18904F281D4A55B132A4D817293CE6.JPG

אבל זה שווה את זה 8)

norm_A37699453F3E44D2A37C287B5B20B3BB.JPG

אם אתה מעונין לדעת בקשר לתזוזות פח וזה אין שום דבר...

פורסם

האם גם אצלך זה ליסינג?

הנטיה שלי לסיטרואן באמת בגלל כל הצעצועים , מצד שני מבאס להפסיד את השליטה מההגה

לגבי המגבר יש הכנה? או שצריך להעביר חוטים?

פורסם
האם גם אצלך זה ליסינג?

הנטיה שלי לסיטרואן באמת בגלל כל הצעצועים , מצד שני מבאס להפסיד את השליטה מההגה

לגבי המגבר יש הכנה? או שצריך להעביר חוטים?

לא פרטית אצלי..

חח איזה הכנה למגבר? אולי גם ישימו לנו כבר את המגבר ולא רק את ההכנה..

אמנם סיטרואן חושבת כמה צעדים קדימה, אבל לא צריך להגזים...

קיצר צריך לעשות חיווט...

• תוכן חדש...