Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו איך בד"כ מקבלים את היותנו נודניקים ליד הרכב, מערערים על כל דבר, לא מאמינים בגרוש ובעיקר "לא ישראלים" בקטע של להשאיר את הרכב וללכת.

סתם סקר קטן שלי כי אותי כבר לא אוהבים....

פורסם

אני חושב שזאת זכותו המלאה של כל אדם שבבעלותו משהו כל דבר (בעיקר אוטו)

לצפות בתיקונו או\ו בכל דבר אחר שעושים לו , אין שופ סיבה שיגידו לך שמע אתה לא יכול לראות את מה שאנחנו עושים זה סודי.

בעצם אולי כן אבל אתה רשאי לקחת את הרכב וללכת.

אני אישית חושב שזה נכון ואפילו חשוב למען הסר ספק של מעילה כזאת או אחרת

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אף פעם לא קרה שהשארתי את האוטו במוסך והלכתי , כל טיפול \ תיקון אני עומד ממש ליד האוטו כי אני רוצה שיעשו את העבודה כמו שצריך ולא יחפפו .

אף פעם לא קרה שהעירו לי על זה שאני עומד ליד האוטו ומשגיח וזה בעיקר בגלל שאני מטפל במוסך אחד ויחיד כבר 8 שנים.

פורסם

שום דבר לא סודי

אך מה יקרה אם תחליק ותשבור אגן ?

מה יקרה אם למישהו יחליק כלי ובדיוק תקבל אותו בפרצוף ?

מישהו ירצה להכנס לליפט ולא יראה אותך? ועוד כהנה וכהנה .

את מי תתבע ? בעל המוסך לא מבוטח כנגד פציעות לקוחות . יפתחו נגדו חקירות מטעם משרד העבודה ובמקרים רציניים אפילו פליליות , משום שע"פ חוק אסור ללקוח להסתובב בשטח העבודה מטעמים בטיחותיים .

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

כדאי שתקראו את מה שכתבתי תחת הכותרת "ראש מנוע" ואולי זה יסביר את היותנו ה"ישראלים" קשים ונודניקים(אולי מפני שאנו מטפלים אצל "ישראלים" :!: ).

פורסם

היי

ברשותכם אתן דוגמא שאצלי במעבדה אין לקוחות -תחום החשמל והאיבחון מצריך שקט תעשיתי וראש נקי ועל זה אנו עומדים[לעיתים כן מפסיד לקוח אך אולי מרויח איבחון נכון]

זה בתחום שלי ובמכונאות יש איסור מוחלט לנוכחות בשטח העבודה מטעמי בטיחות וביטוח.

הנושא נשמר בהרבה מוסכים שאני מכיר ולדעתי כך צריך ליהיות....זו דעתי!!

במידה ואין אמונה אין להשאר המוסך ולהאמין כי לידיעה גם שאתה ליד הרכב אם רוצים מתחמנים!!

להת איל

פורסם
שום דבר לא סודי

אך מה יקרה אם תחליק ותשבור אגן ?

מה יקרה אם למישהו יחליק כלי ובדיוק תקבל אותו בפרצוף ?

מישהו ירצה להכנס לליפט ולא יראה אותך? ועוד כהנה וכהנה .

את מי תתבע ? בעל המוסך לא מבוטח כנגד פציעות לקוחות . יפתחו נגדו חקירות מטעם משרד העבודה ובמקרים רציניים אפילו פליליות , משום שע"פ חוק אסור ללקוח להסתובב בשטח העבודה מטעמים בטיחותיים .

נכון, אבל מה לעשות ואתה לא יכול לסמוך ב-100% (וגם הרבה פחות מזה)

שיטפלו במכוניתך האהובה כפי שהיית רוצה.

כבר ראיתי מה היה כאשר לא הייתי ליד האוטו והעלו אותו על ליפט

(חצאיות על סף שבירה ולמוסכניק ממש לא היה איכפת... :x ).

בגלל סיבות כאלו, מוסכי חצר הם לעיתים פתרון טוב.

אותן "תקלות" שציינת עלולות לקרות גם למוסכניקים עצמם וכמו שהם

נמצאים במצב שלם, אזי גם אנו יכולים לשמור על עצמנו.

MCS 2008

פורסם

לגבי המכונאי יהיה מי שילם לו ולמשפחתךבמקרה של תאונה

אך יש דבר מאד חשוב ביחסי לקוח מוסך והוא אמינות

כל הדברים שציינת בהודעתך נובעים מחוסר אמינות של המוסך בעיניך , לכן חשוב מאד שתמצא מוסך שהוא אמין בעיניך [ לא משנה כעת חצר / מדרכה / מורשה ] ולא תלך בהרגשה שדופקים אותך.

מצד שני גם למוסך יש ציפיות ממך וקח זאת בחשבון , אמינות היא דו צדדית אף פעם אל תשכח שהמוסך הוא גם עסק שצריך להתפרנס .

"ותחשבו על זה " :lol:

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

ב99% מהפעמים (כשהפעולה לוקחת פחות מיום עבודה), אני נשאר, ורואה איך מטפלים ברכב. זה גם כדי להכיר אותו - ולדעת לבצע טיפולים אח"כ לבד, וגם כדי לראות איך מטפלים בו...

הגישה פשוטה - אם המוסך לא מעוניין שתהיה, תעבור. יש מספיק. כמובן שאני משתדל לא להפריע, ולא מסתובב בין הרגליים של המוסכניק...

אבי

פורסם

מוסך שלא רוצה אותך בין הרגליים שלו ומרחיק אותך מהאוטו נותן בעיני הרגשה של יהיה בסדר ופשוט תבוא לשלם ... אולי זה הניסיון הרע שלי עם אחד ... (UMI מורשה בהרצליה ) אבל העובדה היא איך שעברתי לאחר ( ארביב בנתניה מורשה UMI ) הרגשתי הרבה יותר טוב ... גם העבודה שקיפה ורואים תוצאות ... לא בקטע של אמון ... יותר בקטע שחשוב לי לראות , מענין אותי ... זה הרכב שלי ואני משקיע עליו את מיטב כספי . נותן תחושה טובה בסוף היום בקיצור

לפחות לי

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אחרי מספר פעמים במוסך מסוים נבנים יחסי אמון: המכונאים יודעים שאתה לא סתם פסיכי או נודניק אלא אחד שמבין ואיכפת לו וזה אפילו יותר נעים להם לעבוד עם כזה מאשר עם אחד שכל מה שמענין אותו זה ההנחה שיקבל בסוף או ששואל שאלות דביליות.

אתה לעומת זאת לומד לבטוח במכונאי ולא יושב לו על הצוואר ומעיק על כל סגירת בורג.

ענין הביטוח זה אגדה. ביטוח החובה של הרכב שלך מכסה אותך גם לגבי פעולות שנעשו לצורך תיקון הרכב. אם נפגעת במוסך בזמן שרכבך היה במוסך , אתה מכוסה לחלוטין. מה שלא מכוסה זה נזקים עקיפים עליהם באפשרותך לתבוע: הפסד ימי עבודה , חולצה שהתלכלכה וכו. מוסך יכול לקנות גם כזה ביטוח אם הוא מעונין בזה.

מעבר לזה - איזה אחוז מבעלי הרכב נשאר לראות את התיקון? אולי 5% . אם למוסך כל - כך חשוב לריב עם אותם בודדים שנשארים, כדאי ללכת למוסך אחר.

נמרוד

פורסם

אז ככה אני תמיד נשאר ליד הרכב בטיפול במוסך ולא רק בשביל שלא יתחמנו אותי אלא גם בגלל שאני אוהב לראות וללמוד את דרכי הטיפול ברכב.

ועד כמה שזכור לי לא היה מוסך שביקש ממני לעמוד בצד, חוץ ממוסכים מורשים שמסתכלים עלייך בצורה מחשידה כאילו אתה רוצה לגנוב להם איזה פלייר, ואז הם באים אלייך ואמרים בקול חצי מאיים יש קפה וטלויזיה בחדר שירות. ואז אם אתה מתחכם ואומר שאתה לא צמא הם מפנים אותך לשלט שאומר שאסור ללקוחות להסתובב בשטח המוסך.

אבל לשמחתי אני לא הולך למוסכי שירות.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

ראיתי איפשהו (לא זוכר היכן) מוסך שהעובדים הם בתוך "חדרונים" והקיר שקוף ואתה יכול לשבת בתוך מן הול כזה ולהסתכל עליהם עובדים... זה בטח לא נעים לעבוד ככה ..

• תוכן חדש...