Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה החלטנו להתחדש ברנו סנייק

נכנסנו לאולם התצוגה ברחוב ריבל ע"מ להזמין את בחירת ליבנו

נציג המכירות הציע לנו הנחה של ח"י שקלים על דגמי 2006 + מערכת אזעקה + מערכת שמע של פיוניר + 4 רמקולים.

ההטבה הכספית עזרה לנו מאוד והחלטנו להזמין סנייק שנת 2006

כשהגעתי הביתה ראיתי בטופס ההזמנה ששוי ההטבה של מערכת השמע (CD) היא 1800 ש"ח

סתם מתוך סקרנות הרמתי טלפון לנציג המכירות ע"מ לבדוק באיזה דגם מדובר. הנציג הסביר שמדובר בדגם 1850 של פיוניר. בירור מהיר בזאפ העלה מחיר של 650 ש"ח, אז לאן נעלמו עוד 1150 ש"ח של הטבה, שאלתי? ובכן מקבלים גם רמקולים...4 כפי שהובטח...2 מקדימה + 2 מקדימה (טוויטרים)

הסברתי לנציג שכשהוא נותן 4 רמקולים הכוונה ל 2 מקדימה + 2 מאחור ולצורך העניין טוייטר זה לא ממש רמקול, הציע לי הנציג את השדרוג הבא:

שידרוג ל 2 רמקולים אחורים עוד 650 ש"ח בבקשה

שידרוג לנגן עם MP3 עו 400 ש"ח בבקשה

אז קודם כל מביא לי את הסעיף שמתמחרים את ההטבה הזו ב1800 ש"ח, היא אולי, ביום טוב שווה בקושי 800-900 ש"ח, חוץ מזה אם מבטיחים 4 רמקולים שיתנו 4 רמקולים, כמו שאם יש 4 גלגלים זה די ברור ש2 הם מקדימה ו 2 מאחור.

אחרי שדיברתי בתקיפות עם מנהל התצוגה והתעקשתי שהתוספת לנגן שתומך בMP3 היא 30-50 ש"ח בזאפ, והתעקשתי לקבל אותה ללא תוספת תשלום, הנ"ל בדק את העניין והבטיח לי שיתקינו לי נגן עם MP3 (וגם זה כאילו עשו לי טובה אחרי שבדק את העניין וחזר אלי טלפונית)

אז כמה לקחים שלמדתי.

גם סוס שקיבלת ב"מתנה" (למרות שזו לא בדיו מתנה אלא חלק מהמחיר) לבדוק טוב טוב!

כשמבטיחים לכם 4 רמקולים תשאלו איפה!

שווי ההטבות על הניר נמוך משמעותית משווי ההטבות בפועל.

נציגי המכירות של רנו לא ממש פועלים בתם לב.

אני לקוח חוזר של רנו עם סניק בפעם השניה, אבל הרכבים הבאים שלי לא יהיו מבית היוצר של משפחת קרסו.

למשהו יש המצלה על רמקולים אחוריים לסניק II + מחירים?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעשה ככה.

תגיד לו שאתה תתקין את כל האודיו בעצמך ושייתן לך את ההנחה במזומן, אחרת אתה רוצה לדבר עם המנהל שלו. הוא לא ייתן. למנהל תגיד שאתה לא מרוצה ונעבדו עליך ונעלבת ובעצם אתה מעוניין לבטל את כל העסקה. אל תשכח לשחק אותה נעלב אה-לה-מרוקו.

תראה מה תוציא...

אם מסחרה אז עד הסוף

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא רכשתי את המערכת - קיבלתי אותה במסגרת העיסקה של רכישת דגמי 2006

המערכת תומחרה לפי 1800 ש"ח כפי שמופיע בדף ההזמנה (שחור ע"ג ניר)

נציג המכירות לא עזר לי ולכן עברתי למנהל אולם התצוגה (בחור בשם צביקה)

הוא לאחר שיחה לא ממש נעימה הבטיח לבדוק את הדברים וחזר אלי ע"מ לבשר לי שהוא מוכן להתקין לי ברכב מכשיר זהה תומך MP3 (לא שזה ממש משנה לי, זה סתם עקרוני)

רמקולים מאחור ממש לא בא בחשבון....

מה שתומר כתב בהארץ זו אמת לאמיתה

מה שמעצבן אותי זה שאם כותבים 4 רמקולים מתכוונים ל4 רמקולים ולא לטוייטרים

בנוגע לביטול העיסקה, אני לא מתכוון לפוצץ אותה כי זה יעלה לי כסף וזה ממש לא שווה את זה

אבל מי שמתיחס אלי בזלזול, לא ארכוש ממנו בשנית

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מקרה דומה היה לי כשרכשתי את הרכב שלי שמרוב ההתלהבות מהרכישה לא טרחתי לבדוק במה באמת מדובר: בפרוספקט של הרכב צוין שיש ר"ד מקורי + 6 רמקולים... כמובן שהייתי בטוח שמדובר באמת ב-6 רמקולים, כלומר 4 בדלתות ועוד 2 במדף האחורי... אבל הסתבר שטעיתי. מה שהיה בפועל זה 4 בדלתות + 2 טוויטרים במראות. אבל מה שהכי מצחיק/מעצבן פה שסוכן המכירות כנראה לא כ"כ ידע מה בדיוק הולך שם כי הוא ציין שיש 6 רמקולים ולא 4 + 2 טויטרים...

פורסם

ומה עם אנשים שאצלהם ברכב הרדיו-דיסק זה חלק בלתי נפרד ובנוי בתוך הדש-בורד? כאלה אי-אפשר לשדרג? או שחייבים לשדרג בחרה כי הם יודעים רק להתעסק עם זה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

צר לי, אבל אני לא מבין את תלונתך. כולם יודעים שאביזרים יקרים יותר אם רוכשים אותם בחברה ולא באינטרנט. מן הסתם, כאשר נותנים לך את ההטבה, אנשי המכירות מצטטים את המחיר הרגיל של האביזר, ולא פותחים זאפ או מתקשרים לסטריאו יוסי. אם תרכוש מקרר במחסני חשמל, והמוכר יסכים לתת לך טוסטר ללא חיוב, אתה מצפה שהוא יגיד לך בכמה הוא מוכר את הטוסטר בד"כ או כמה הוא עולה בזאפ?

מה שחשוב לזכור זה שרוב המכשירים באינטרנט הם לא מיבוא רשמי של היבואן, והפער מול מכשיר של היבואן הינו קטן יותר. אתה אומנם עדיין חוסך כמה מאות שקלים, אבל מצד שני זה לא תענוג גדול להוציא אוטו חדש, לנסוע כמה ימים בלי סטריאו ואז לבזבז שעה אצל מתקין. על זה היבואנים משחקים.

שיקול נוסף הוא שההתקנה הלא-מקורית יכולה לשמש תירוץ למוסך במקרה של תקלת חשמל כלשהי. סביר להניח שזה לא יהיה הגורם, אבל עדיין הם עושים את זה. גם על זה היבואנים משחקים.

ממילא, היום מכוניות בלי סטריאו מקורי הופכות לנדירות, כך שפספסת את הרכבת בכמה שנים. קודניות איתוראנים ושות' לדעתי ממש לא מומלץ להתקין מחוץ לחברה, מה גם שבינתיים האוטו לא בהכרח מבוטח.

דבר אחרון, אני לא יודע איך תגמול אנשי המכירות ברנו מתבצע, אבל במידה והסטריאו ניתן לך חינם, יש סיכוי שאיש המכירות לא רואה עליו שקל.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

מי שקונה מקרסו בעיה שלו

חכה שתגיע למוסכי השירות, תתגעגע לאנשי המכירות.

נ.ב: גם אצלי ברכב רשום 8 רמקולים (שמונה !!!)

בפועל יש בכל דלת רמקול סביר + טויטר זעיר

מזל שקניתי יד שניה :-D

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
מי שקונה מקרסו בעיה שלו

חכה שתגיע למוסכי השירות, תתגעגע לאנשי המכירות.

ליאור

תתפלא על הסנייק הראשונה נסעתי 4 שנים 71000 ק"מ (שנת 2002 מנוע 2.0)

סה"כ תקלות:

תושבת גיר נקרעה (1000 ש"ח)

מחבר חשמלי פגום (200 ש"ח)

טיפולים ודלק

אז מה פה הבעיה?

פורסם

אפרופו קרסו,למישהו פה ענו אי פעם במחלקה הטכנית שלהם?

כי אני מנסה לשווא לתפוס אותם בטלפון כבר ימים ואף פעם לא עונים.

פורסם
בנוגע לביטול העיסקה, אני לא מתכוון לפוצץ אותה כי זה יעלה לי כסף וזה ממש לא שווה את זה

אבל מי שמתיחס אלי בזלזול, לא ארכוש ממנו בשנית

אני לא אמרתי לבטל, אמרתי לאיים בביטול כמו שבנאדם שפגעו בכבודו פגיעה אנושה מוכן לאיים וגם לאיים בלערב עו"ד ולהגיע עד למנכ"ל וכו'

באמאשלי, במקומך הייתי גורם להם כזו אי נעימות רק בשביל הכיף...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שאנחנו קנינו את הרנו שלנו(מגאן 2) בספטמבר 2005 קיבלנו הנחה של 12K שקלים בגלל שלקחנו דגם 2005 ולא 2006.

לדעתכם גם אותנו רימו? או שההנחה מקובלת? מחיר הרנו 125K שקלים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...