Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן בפיאט אונו שבבעלותי הפסיק לפעול לפני כמה זמן. בדקתי עכשיו ושמתי לב שהרצועה של המדחס חסרה. כנראה שהיא נקרעה ועפה. זה מסביר את התופעה שהמזגן חדל לעבוד בבת אחת.

יש דרך להתקנה עצמאית של הרצועה? מספיק להלביש אותה בין המדחס לגלגל שליד, (זה הגלגל של האלטרנטור?) או שצריך גם למתוח אותה איכשהו?

תודה

פורסם

יש כמה דגמי מנוע של פיאט אונו ויש מזגן מקורי ויש מזגנים ישראליים של רסקור, בר-לוי, אוטו קור ועוד והם שונים ביניהם. הכי טוב, עבורך, להרכיב רצועה אצל מזגניסט/חשמלאי רכב/מוסך ושיבדקו אם אין גורם נוסף לקריעתה כמדחס תפוס או מיסב או מותחן רצועה תפוסים.

בברכה - רפי לין :-D

פורסם

אם אני מסובב את הגלגל של המדחס אז הוא מסתובב חלק. אם אני מניע, מפעיל את המזגן ומנסה לסובב אז הוא מסתובב אבל ביותר קושי. זה נראה לי תקין, כי זה אומר שהמדחס מתחבר לגלגל. נכון?

מדובר באונו 70 מודל 95. לא יודע אם זה מזגן מקורי או לא.

אני מבין שעדיף לפנות למומחה, אבל אפשר בבקשה פירוט כללי איך עושים את זה?

בגלגל ישנן גם שתי מסילות לרצועה או רצועות. מה זה אומר?

תודה

פורסם

פתח את הבורג במסילה שחרר הלבש רצועה חדשה ומתח בעזרת מברג

ארוך. כאילו היה לומיק .סגור את הבורג בדוק שהרצועה מתוחה וזהו.

העבודה יותר פשוטה מההסבר.

פורסם

בכל מקרה אם הרצועה נקרעה ישנה סיבה,בדוק תקינות רצועות אחרות וכנס למוסך,חשמלאי לבדיקת המערכת.

יום טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני רוצה לגשת לזה. הבנתי שצריך לפתוח את הבורג שנמצא במרכזו של הגלגל שמניע את המדחס. איך זה יעזור לי? ראיתי שאפשר להלביש את הרצועה מבלי לפתוח ברגים. במצב כזה הרצועה רפויה מאוד.

אם אני פותח את הבורג ואז מלביש את הרצועה, אפשר יהיה למשוך איכשהו את הגלגל של המדחס כלפי קידמת הרכב על מנת למתוח את הרצועה, ואז לסגור את הבורג? או שהבורג הזה בכלל לא קשור למתיחה?

• תוכן חדש...