Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

אני מתעניין בקומפוננט הנ"ל :Infinity Reference 6510cs 6,5" system

http://www.nardik.se/bilder/infinity/ref6510cs-group_m.jpg

מה דעתכם ? למי יש אותו ? המחיר הוא 900 ש"ח , האם כדאי לקנות אותו או עדיף להוסיף עוד קצת ולרכוש משהו יותר טוב/איכותי/חזק ?

אני שמעתי עליהם המלצות חמות , ורק דברים טובים .

מש"ק זרזור

פורסם

4 Ohm Impedance

Peak Power Handling: 270 watts

RMS Power Handling: 90 watts

וכמו שאמרתי אחלה סט.. אבל תשמע אותו לפני קניה כל אחד והטעם שלו.

פורסם

יש לי את הסט הזה אצלי ברכב מותקן

סה"כ הוא בסדר גמור אם כי הייתי הולך על סדרה יותר גבוהה שלהם כמו הקאפא (הייתי רוצה את הפרפקט החדש...) לדעתי הרמה שלו סבירה ולא יותר - הטוויטרים שלו נעימים לאוזן אבל לא מפורטים מספיק - המיד שלהם ממש נחמד והבאס סביר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובות !

בכל מקרה אני לא מתכוון לשים אותם אצלי ברכב, הקנייה היא של חבר שלי לרכב שלו .

מש"ק זרזור

פורסם

ניתן להשיג אותו זול יותר משמעותית...

בכל אופן גם במחיר הזה אני מאמין שהוא יתן את התמורה למחיר...

סט מוצלח כמובן שיש סטים מוצלחים יותר של אינפינטי אבל המחיר בהתאם..

קיצר שווה את הקניה.. אני רק מציע שתבדוק עוד פעם בעוד כמה מקומות בקשר למחיר

כי עם קצת חיפוש תמצא את זה זול יותר..

• תוכן חדש...