Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לבצע ביקורת שאין יותר נזילות דלק, ואני לא מצליח לפתוח מכסה מנוע.

ברכב מותקן נועל מכסה מנוע של האזעקה, שעד עכשיו לא עשה בעיות כלשהן.

(צריך לפתוח סוויץ' ולחכות מספר שניות ואז למשוך את הידית)

לא היו בעיות חשמל ברכב ולא נגמר מצבר בחודשים האחרונים.

זה אמנם לא דחוף מיידי כי אין כרגע תקלה כלשהי חוץ מזה, אבל אני רוצה לפתור את זה כמה שיותר מהר כדי לא להיתקע עם מכסה מנוע נעול בנוסף לבעיה אחרת (מצבר גמור נזילת דלק או אלוהים יודע מה)

HELP...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם אני נתקלתי בבעיה כזאת שהייתי מושך את הידית שהייתה מחוברת עם כבל ממתכת אבל המכסה מנוע לא רצה להתרומם לא יכלתי לעשות את שתיי הדברים ביחד, גם למשוך בידית וגם לנסות למשוך את מכסה המנוע למעלה, קראתי לחבר שלי שהוא במקרה שכן.

בזמן שהוא משך את הידית והחזיק אותה משוכה אני משכתי את המכסה מנוע למעלה והוא נפתח ללא בעיה, מאז הבעיה לא חוזרת על עצמה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
will שמע לי ה"נבלה" מתפרקת לך.... תמכור מהר...

מה אתה אומר, אתה בטח היית מוכר אחרי "תקלה" כזאת... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בינתיים אני לוקח הכל ברוח טובה.

עוד מעט חצי שנה של בעלות ובינתיים מה שהיה זה נזילת דלק, 2 מנגנוני חלונות, ועכשיו הנועל הזה.

זה אמנם קצת יותר ממה שהייתי רגיל עם הרכבים הקודמים (כ-4 תקלות יותר ממה שאני רגיל :| ) אבל היה לי ברור מלכתחילה שלא מדובר בקורולה.

אני מנסה להסתכל על הצדדים החיוביים:

צריכת דלק לא רעה בכלל (וזה משמעותי, וככל שהדלק מתייקר זה יותר משמעותי)

רכב בטיחותי יותר מהרכבים הקודמים שלי (רכבי ליסינג עם 2 כריות אוויר בלבד ובטיחות אקטיבית פחות טובה מטבע הדברים בגלל חוסר כח ואחיזה)

וכמובן העובדה שהרכב הזה נוסע הרבה הרבה יותר טוב מכל דבר אחר שניתן להשיג בתקציב הזה. (אימפרזה לא נחשבת, ע"ע סעיף דלק)

פורסם

קבלו ביטול, הרכב תקין ואין בעיה עם הנועל.

הבעיה היחידה היא אצלי בראש,

כשניסיתי לפתוח מכסה מנוע ללא סוויץ' מלא (רק חצי) המכסה נפתח כמה מ"מ ואז לא ניתן היה לפתוח אותו גם עם סוויץ' מלא.

כל מה שהיה צריך לעשות זה ללחוץ עליו (נשמע "קליק") לסגירה מלאה ואז לפתוח בנוהל הנכון.

בהזדמנות הקרובה הנועל הזה יועף קיבינימט.

פורסם
למה אתה בכלל צריך את הנועל של האזעקה? נראה לי זה רק מקור לבעיות. חברת הביטוח דורשת אותו?

כנראה הביטוח דרש אותו מהבעלים הקודמים כאשר הרכב היה חדש.

כיום הביטוח לא דורש בכלל אזעקה או כל רכיב מהסוג הזה, ולכן הנועל יבוטל בהזדמנות.

האזעקה עצמה נשארת, נוח לי עם השקט הנפשי שהיא מספקת והיא לא עושה בעיות. (ברור לי שזה פסיכולוגי בלבד)

פורסם

אני נרדם אחלה עם כוסות רוח :shock:

דרך אגב, הגנב שבטעות יביא קליאו למשחטה יקבל כאלה מכות מה"מעסיקים" שלו על הפשלה שהוא יחזיר אותה שטופה ומתודלקת עם חמשיר של התנצלות כנה :-D

היחיד שיכול להזמין גניבה של קליאו ספורט הוא מי שהולך לו גיר לדוגמא....... סתם סתם...:-D

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
אני נרדם אחלה עם כוסות רוח :shock:

דרך אגב, הגנב שבטעות יביא קליאו למשחטה יקבל כאלה מכות מה"מעסיקים" שלו על הפשלה שהוא יחזיר אותה שטופה ומתודלקת עם חמשיר של התנצלות כנה :-D

היחיד שיכול להזמין גניבה של קליאו ספורט הוא מי שהולך לו גיר לדוגמא....... סתם סתם...:-D

הממממממממממ... זה רעיון... ;) מי שיפץ גיר לאחרונה? ואיפה הוא גר? ומספר רכב יעזור גם... ;)

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

• תוכן חדש...