Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט פונטו S60 מודל99

הרכב מתחמם, מים נוזלים כשהרכב מונע וגם מכובה, הנזילה בדיוק מעל לפילטר שמן

משאבה?\ אטם ראש?

מה דעתכם?

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

אתה חושב? ואני חשבתי שזה חפיף....:shock:

עכשיו ברצינות, זה אוטו של חבר, הוא נכנס ללחצים.

השאלה שלי היא מאיפה נראה לכם שנוזלים המים?

פורסם

אני מקווה שאני לא טועה ומטעה,אך לפי דעתי הנזילה היא מהמשאבת מים,ככה היה אצלי בסובארו,באותו מיקום,מעל פילטר שמן, יחד עם זאת תבדוק צינורות מים,אבל אני בטוח שיש כאן מומחים לפיאט יותר ממני.

מקווה שעזרתי רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תודה רן

בדקתי צינורות, הם בסדר

פורסם

אם הנזילה בדיוק מעל מסנן השמן,הנזילה יכולה להיות מצינור המתכת שמחובר לבית מ' המים.

או לנזילה מפקק מים של בלוק המנוע.

אם הנזילה משמאל למסנן ,או משאבת המים ויתכן גם מפקק מים(כמו מכסה נס קפה).

נתי קובלנץ

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אם הנזילה בדיוק מעל מסנן השמן,הנזילה יכולה להיות מצינור המתכת שמחובר לבית מ' המים.

מסכים איתו במאהה אחוז. הייתה לי נזילה דומה מהצינור מתכת הנ"ל יש שם חיבור בים שתי צינורות ברזל ומשום מה פיהאט לא השקיעו מי יודע מה באיטום בניהם..

לאחר שהלכתי עם נזילה כמו שלך פעמיים למוסך ובכל פעם פרקו את הצינור מרחו עליו סיליקון ודחפו חזרה (כמובן שלאחר חודש הנזילה חזרה) הבנתי שיש כנראה בעיה עם הויברציות במפרידות האת הסיליקון מדופנות הצינור.

החלטתי לטפל בבעיה בעצמי פרקתי את המסביב והגעתי לחיבור הנ"ל . עטפתי את הצינור הפנימי בשכבה מכובדת של טפלון דחפתי בכוח חזרה את הצינור ועטפתי את המסביב בסיליקון לגיבוי.

מאז בלי עין הרע אני לא מאבד טיפת מים ברכב- מומלץ!!

נ.ב

אני יודע שזה כבר בטח לא רלוונטי אליך אבל אני כותב בכל זאת למקרה שמישהו אחר יצטרך..

בהצלחה!

• תוכן חדש...