Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ביל רוצה ממני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מחלקת השיווק שלה יצרה את ממשק החלונות שכל כך נוח לנו להשתמש בו.

מחלקת השיווק היא מוכרת, מחלקת פיתוח GUI הם אלו שיצרו את הממשק

לינוקס הרבה יותר יציבה

אתה סובל מידעות קדומות, מערכת לינוקס ביתית אינה יותר יציבה במאומה ממערכת חלונות ביתית.

היא מעט יותר קשה ללמידה ולשימוש מאשר WINDOWS.

אם תושיב אדם שראה רק מקינטוש או 95 ותושיב אותו על XP ו פאודורה (הכי ביתית של לינוקס) יקח לו בידיוק את אותו הזמן להכיר את הממשק וההגדרות, אנו פשוט רגילים ל XP אז לינוק ניראה לנו אחרת.

הסיבה האמיתי שרובנו 'גונבים' את התוכנה היא מחירה הגבוה (...כן, 500 ש"ח למשתמש הביתי זה הרבה כסף) מה עוד שבמחיר זה מקבלים את הגירסה הביתית ולא את המקצועית שהרבה יותר מאובטחת (וזו עולה כ 900 ש"ח).

אין שום דבר יותר מאובטח ב PRO מאשר HOME, יש הבדלים אבל לא קשורים לאבטחה

...

בשאר אתה צודק, בארה'ב לדוגמא, PRO עולה 50$ ולכן כימעת כולם קונים וגם מקבלים תמיכה.

.

הערות בפנים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אתה רוצה להגיד לי שאתה גם לא מוריד שירים מקאזה וצורב אותם?

אתה לא צורב משחקים?

אתה לא צורב סרטים?

אתה מודע לזה שאם אתה מוריד/צורב מה שהזכרתי למעלה זה נחשב גם לגניבה?

עם כל הכבוד מה שכתבת זה להיות יפה נפש .

אני בחיים לא ישלם על מערכת הפעלה 500 שקל , אם המחיר היה סביר משהו כמו 150 שקל תיהיה בטוח שכולם כבר היו קונים מקורי ולא היו מסתבכים עם הכאב ראש של דיסק ווינדוס צרוב.

אני מוריד רק סרטים ישנים שכבר לא מוקרנים בקולנוע. אתה רוצה שאני אראה לך את כל עשרות הכרטיסים שיש לי מסרטי קולנוע בארנק?

יש לי המון דיסקים מקוריים של מוזיקה, ומה לעשות אני לא יכול לרוץ לכל שיר בודד לקנות דיסק שלם.

בדר"כ אני פשוט שומע רדיו. המשחקים היחידים שיש לי במחשב זה בטלפילד 1942 דמו באינטרנט שאני משחק כבר המון זמן וtoca race driver 2/3 demo. יש לי גם כמובן משחקים מקוריים, ביניהם ניד פור ספיד 3 שלא עובד באקס פי לצערי.ומכיוון שהשאלה הבאה שלך תילך לכיוון אנטי וירוס וכו', אז יש לי אנטי וירוס חינמי של AVG.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
הערות בפנים

1. אתה פשוט גאון...ואני חשבתי שמחלקת השיווק אחראית להכל שם.

2. דעות קדומות זה השם השני שלי ומערכת לינוקס יציבה הרבה יותר מחלונות וזאת עובדה.

3. רובנו רגילים לחלונות זה נכון, מערכת לינוקס בנויה שונה לגמרי זה גם נכון.

4. XP PRO בנויה יותר עבור רשתות ולכן היא יותר מאובטחת, יש גם הבדלים נוספים שאינם קשורים לאבטחה.

5. כמעט ולא כימעת.

יום טוב.

בריאות לכולם!

פורסם
1. אתה פשוט גאון...ואני חשבתי שמחלקת השיווק אחראית להכל שם.

לא אתה רשמת שמחלקת השיווק היא זו ש... ?

2. דעות קדומות זה השם השני שלי ומערכת לינוקס יציבה הרבה יותר מחלונות וזאת עובדה.

לינוקס ביתית כמו פאודורה (שנחשבת להכי טובה) אינה יציבה יותר מ XP, אין עובדה כזו, יש רק דעות מוטעות

אתה מוזמן להתקין אצלך בבית את שניהם וניראה איפה תהיה לך התקלה הראשונה וכמה מהר תצליח ליפתור אותה

3. רובנו רגילים לחלונות זה נכון, מערכת לינוקס בנויה שונה לגמרי זה גם נכון.

בעיקרון שמיתרגלים לזה שאין דבר כזה כונן C...D... אז כבר מוצאים גם את כל ההגדרות האחרות שהרי הם בממשק דמוי חלונות ודרושה טיפה הפעלה של גלגלי שיניים חלודים במח

4. XP PRO בנויה יותר עבור רשתות ולכן היא יותר מאובטחת, יש גם הבדלים נוספים שאינם קשורים לאבטחה.

ההבדלים למען יראו ולא יראו:

ב HOME אין : Offline Files and Folders , אין תמיכה בריבוי מעבדים,

, אין תמיכה בעבודת ניהול מול שרתים מבוססים חלונות: זה אומר שאין פרופילים נודדים ,A.D. עורך מדיניות קבוצתית, Remote Desktop .

, אין אפשרות לשנות את שפת ממשק המשתמש עם MUI PACK,

והדבר היחיד שקשור לאבטחה הוא שאין תמיכה בהצפנת NTFS, שזו הצפנה שמראשיתה היא מתכון לצרות למי שירצה ליצור גיבוי כי אין אפשרות ליפרוס קובץ תמונה עם קבצים מוצפנים או לעשות להם שיחזור מערכת.

חוצמזה זה XP לכל דבר, לרוב רובם של האנשים אין DUAL CPU, לא מצפינים NTFS, בטח שלא יודעים מה זה A.D וגם ל GPEDIT יש פיתרון מיקרוסופטי בצורת POWERTOY ונוח משמעותית מGPEDIT,

ומקסימום אנשים שמישתמשים ב HOME יסבלו מהקטע של MUI PACK אם יש להם בעיה עם השפה המקורית של הוינדוס ש"רכשו"

אז עיקר ההבדלים בין גירסאות XP האלו זה ש HOME לא תוכנן לעבוד מול פיתרונות ניהול שרתי חלונות שזה תקשורת נטו ולא אבטחה.

הערות לבנים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מצליח להוריד את ההודעה המטופשת על האימות

ניסיתי את התוכנה שהועלתה פה והסרתי את השורת עדכון

עדיין ההודעה מופיעה לי שאני מדליק את המחשב

אשמח לעזרה ולפתור את הבעיה הזו אחת ולתמיד

פורסם

http://www.mytempdir.com/715720

1.תסיר את העידכון

2.תעלה במצב בטוח שנה את השם של wgatray.exe ו wgalogon.dll

ל wgatray.exe.bak and wgalogon.dll.bak

3.תחליץ את הקבצים שהורדת באלו:

legitcheckcontrol.dll

wgalogon.dll

wgatray.exe

שנימצאים ב windows\system32

4.תאתחל

פורסם

פעם שניה כבר.....

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

לא מבין אתכם על מה אתם מתווכחים.

ברור שעדיף דיסק התקנה מקורי עם סיריאל אותנטי.

ולכן לכשנזקקתי לאחד הלכתי לחנות וגנבתי דיסק מקורי.

מה אני צריך צרות עם תוכנות לא חוקיות?

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
לא מבין אתכם על מה אתם מתווכחים.

ברור שעדיף דיסק התקנה מקורי עם סיריאל אותנטי.

ולכן לכשנזקקתי לאחד הלכתי לחנות וגנבתי דיסק מקורי.

מה אני צריך צרות עם תוכנות לא חוקיות?

חי

את הנושא הזה סגרנו ליפני חודש וחצי.

שים לב לתגובה של LiranAr שלמעשה הוא מחפש פיתרון לבעיה

פורסם

שיכנס לחנות מחשבים- יקנה עותק *מקורי* ועדיף RETAIL כי ככה אפשר יהיה להתקין על גבי מחשב חדש שיקנה בעתיד..

OEM לא עושה את זה - עותק פר מחשב "כמו חומרה חדשה" ככה אמר לי סוכן של M$ ישראל..

אתם לא גונבים מכוניות- אז תפסיקו לגנוב תוכנות!!

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

אתם לא גונבים מכוניות- אז תפסיקו לגנוב תוכנות!!

בלה בלה! בלה בלה בלה, בלה בלה.

נ.ב,

בלה בלה.

בלה.

• תוכן חדש...