Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר - מי משרת במילואים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם את/ה משרת במילואים?  

51 הצבעות

1. 1. האם את/ה משרת במילואים?

• משרת קבוע- קרבי
      17
    • משרת קבוע- לא קרבי
      18
    • בא כשקוראים לי פעם בכמה שנים
      3
    • למה מה קרה??? סדיר בקושי עשיתי אז מילואים???
      4
    • לא כשיר
      9

פוסטים מומלצים

פורסם

בן 25,כמעט 26, ג'ובניק של חיל האוויר.

לא להאמין אבל עוד לא קראו לי למילואים אפילו פעם אחת.נראה לי שהם מחכים שאני אהיה סטודנט...:twisted:

אבל אני לא מתכנן לפרוש משרות מילואים סדיר.גם שמירות אני מוכן בכיף.

רק שיקראו לי כבר.

אני רוצה לתרום למאמץ המילחמתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסדיר שירתתי כלוחם ביחידת תצפיות וטיווח של חיל התותחנים (רוב השירות בלבנון ובשטחים) כשאת השנה האחרונה עשיתי כמדריך.

במילואים שירתתי כלוחם עד לפני שנתיים (במשך 15 שנים) בשירות פעיל בכל האימונים וכמעט בכל התעסוקות. לפני שנתיים בגיל 36 עברתי תאונת דרכים קשה ומאז אני לא פעיל (בהמתנה לועדה רפואית ובינתיים משתחרר כל פעם ע"י רופא היחידה).

להתחמק ממילואיםם זו לא בעייה אבל אם בחרתי לחיות כאן אז אני חייב לקחת חלק גם בהגנת הבית שלי. זה שאחרים משתמטים לא רלוונטי כי אני מסתכל רק על עצמי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
התומ"ת חרא כלי יש לה סטיקים חשמליים ולא הידראולים (אל דאגה, רוני אהרונביץ כבר שולח מכתב הסבר מהייצרן) חוץ מזה המרכבה סימן 2 הרבה יותר מהירה (אישית הגעתי איתה ל75 קמ"ש).
אתה כותב את זה כי לא נסעת על השולף. רק בגלל מחירו הוא הפך לפריט אספנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בן 25, שירתתי בסדיר בצוות מכ"מ של חיל התותחנים. כיום בצוות ניהול אש ששייך לחטיבת שריון.

עושה מילואים בכיף ולא חושב על להשתחרר או לעבור תפקיד. גוייסתי ביום שלישי שעבר וכרגע בחופשה בלתי מוגבלת.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

התנדבתי למילואים:drinking: למשך שבוע, משבוע הבא, לטובת עזרה בחזרה לכשירות של גדוד אחר.

(צו 8 שהיה מתוכנן להשבוע בוטל לבסוף, עקב סיום המלחמה..)

פורסם

חזרתי היום אחרי כמעט חודש בצפון, בגדוד תותחנים.

אני עושה מילואים רק כדי לבדוק כמה סצנות מגבעת חלפון ניתן לשחזר בזמן מלחמה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

משרת קבוע - לא קרבי.

האמת היא שאני די נהנה במילואים:

מגיע על אזרחי, אישור כניסה קבוע עם רכב לתוך הבסיס (קומבינות עוד מימי הסדיר),

פוגש את החברים מתקופת הסדיר, אוכל צהריים מחוץ לבסיס במקומות שווים.

ממש יום חופש בתשלום מחוץ לעבודה.

נחשו לבד היכן אני עושה מילואים. :wink:

MCS 2008

פורסם
הסיפור הוא כזה: חזרתי מאימון ושם השתעשענו בכמה אחוזים (מהאוכלוסיה הכשרה לכך) עושה מילואים. אז אודה לכול מי שיעלה כאן ויאמר:

• משרת בפועל ,בן 23האם הוא משרת ואם כן - גיל
  • היכן (לוחם/לא קרבי וכו')לוחם בגדוד הנדסה קרבית

• האם שירת בעבר ופרש (לא בגלל גיל מבוגר)
  • אם כן - סיבת הפרישה (שוב - לא בגלל גיל)
  • למי שמשרת: אם יכול היה לעזוב בקלות יחסית או אם הייתה אפשרות בחירה - האם היה עוזב?אם לא הייתי רוצה לא הייתי שם

משוחרר כשנתיים ,עד למלחמה עשיתי כ40 ימי מילואים,במלחמה בנתיים קצת יותר משבועיים וזה עוד לא נגמר.

מגיע גם בגלל האידיאולוגיה וגם בזכות החבר'ה.

כרגע נמצא בכעס גדול על המערכת (כמו שאתם שומעים בתקשורת)אבל כנראה שאין ברירה ואף אחד לא ילחם בשבילינו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
הסיפור הוא כזה: חזרתי מאימון ושם השתעשענו בכמה אחוזים (מהאוכלוסיה הכשרה לכך) עושה מילואים. אז אודה לכול מי שיעלה כאן ויאמר:

• האם הוא משרת ואם כן - גיל משרת מילואים ב3 שנים האחרונות.
  • היכן (לוחם/לא קרבי וכו') לוחם סיירת חיל האויר.
  • האם שירת בעבר ופרש (לא בגלל גיל מבוגר) נכה צה"ל - אבל עדיין עושה מילואים בהתנדבות
  • אם כן - סיבת הפרישה (שוב - לא בגלל גיל) לא מתכנן לפרוש בקרוב. יש עוד בשר בשק העצמות הזקן הזה.
  • למי שמשרת: אם יכול היה לעזוב בקלות יחסית או אם הייתה אפשרות בחירה - האם היה עוזב? לא. חזרתי ממילואים לפני 5 ימים. וכבר מתגעגע.

12345

• תוכן חדש...