Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר - מי משרת במילואים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם את/ה משרת במילואים?  

51 הצבעות

1. 1. האם את/ה משרת במילואים?

• משרת קבוע- קרבי
      17
    • משרת קבוע- לא קרבי
      18
    • בא כשקוראים לי פעם בכמה שנים
      3
    • למה מה קרה??? סדיר בקושי עשיתי אז מילואים???
      4
    • לא כשיר
      9

פוסטים מומלצים

פורסם
הסיפור הוא כזה: חזרתי מאימון ושם השתעשענו בכמה אחוזים (מהאוכלוסיה הכשרה לכך) עושה מילואים. אז אודה לכול מי שיעלה כאן ויאמר:

• האם הוא משרת ואם כן - גיל יחידה טכנולוגית/מבצעית , גיל 26.5
  • היכן (לוחם/לא קרבי וכו') לא קרבי
  • האם שירת בעבר ופרש (לא בגלל גיל מבוגר) שרות מלא פלוס קבע
  • למי שמשרת: אם יכול היה לעזוב בקלות יחסית או אם הייתה אפשרות בחירה - האם היה עוזב? לא

5 תווים

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:

• האם הוא משרת ואם כן - גיל
  • היכן (לוחם/לא קרבי וכו')
  • האם שירת בעבר ופרש (לא בגלל גיל מבוגר)
  • אם כן - סיבת הפרישה (שוב - לא בגלל גיל)
  • למי שמשרת: אם יכול היה לעזוב בקלות יחסית או אם הייתה אפשרות בחירה - האם היה עוזב?

משרת בחיל האויר איש אב"כ בן 26

פורסם
הסיפור הוא כזה: חזרתי מאימון ושם השתעשענו בכמה אחוזים (מהאוכלוסיה הכשרה לכך) עושה מילואים. אז אודה לכול מי שיעלה כאן ויאמר:

• האם הוא משרת ואם כן - גיל 34
  • היכן (לוחם/לא קרבי וכו') חיל האויר מכונאי צות עזר אויר
  • האם שירת בעבר ופרש (לא בגלל גיל מבוגר) מאז ומתמיד (מילואים אחרונים שלחו אותי למשימת נהיגה-לא יודע למה!)
  • אם כן - סיבת הפרישה (שוב - לא בגלל גיל) לא מוכן ליפרוש -אני מזמין לעצמי מילואים בנוסף למה ששולחים לי.
  • למי שמשרת: אם יכול היה לעזוב בקלות יחסית או אם הייתה אפשרות בחירה - האם היה עוזב?לא

ירון מאיר
פורסם

gsi16v כתב:

בלה בלה בלה בלה בלה בלה...

גיל 26

ידה ידה ידה

בוריס , ביקשו לרשום גם גיל...

תיקנתי לך את ה וחצי , תיכף תגיד שהאוטו שלך שנת 84 וחצי.

חוצמזה, אתה לא מפליץ כמוני ? ..סליחה מפיץ .. או שאתה מפליץ יותר ?...סליחה מפיץ

כי יש איתי מפליצים...סליחה מפיצים , שבנוסף למילואים המבצעיים שלהם , הם גם מפליצים... סליחה מפיצים.

ולגבי הגיל, נו מה זה משנה למי יש יותר גדול.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בן 24,שירות סדיר קרבי,טוחן מילואים כאילו אין מחר (כ-70 יום בשנה,כל הזין להיות קצין קרבי*), נכון לעכשיו לוקח את זה בסבבה, למרות שככל הנראה אני אעבור ליחידה עורפית בגלל התאונה שהיתה לי במילואים האחרונים (שנמשכו.......שבו טוב ותחזיקו חזק........170 ימים......רצוף......בגלל התאונה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בן 26.5 (אני מתכחש לגיל), משרת ביחידה עורפית (ג'ובניק שחבל לכם, אבל תורם לבטחון המדינה :twisted: ).

אני נהנה במילואים (לבוש אזרחי, כניסה עם רכב לבסיס, ארוחות צהריים במסעדות שוות

ובקיצור: ימי חופש מהעבודה), אז למה לעזוב? :-D

MCS 2008

• אחראי פורום
פורסם

• האם הוא משרת ואם כן - גיל משרת , בן 27. קשר בפלחי"ק מילואים כלשהו.
  • היכן (לוחם/לא קרבי וכו') בסדיר-קשר בחפ"ק מח"ט , חטיבה 7 (נחמד לשמוע על עוד נציג מהחטיבה...)
  • האם שירת בעבר ופרש (לא בגלל גיל מבוגר)
  • אם כן - סיבת הפרישה (שוב - לא בגלל גיל)
  • למי שמשרת: אם יכול היה לעזוב בקלות יחסית או אם הייתה אפשרות בחירה - האם היה עוזב? למעט תקופות קבועות בשנה שהיו מפנקים אותי (תמיד על המבחנים) - אז המוטיבציה שלי היתה בקנטים ולא שירתתי בכיף - סה"כ אני די נהנה משרות לא מעיק (20 יום בשנה בערך)וחבר'ה טובים.

12345...

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בן 27

אין מניעה כללית למילואים,הצבא פשוט לא קורא לי כבר שנים...

התפקיד בסדיר היה טכנאי שיניים בבית החולים תל השומר,אין תקנים למילואים אז שכחו ממני.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בן 36 .

משרת בפלחה"ן צנחנים מהסדיר, ובמילואים עד היום (עוד שנתיים למאנייאק) .

עם פלטינות שמחברות את הכתף ותיקון כילה בביצים הייתי צריך לקמבן כדי שלא יורידו לי פרופיל, והצלחתי. למותר לציין שאם לא הייתי מעוניין לשרת, כבר לא הייתי עושה מילואים.

פורסם

עד לפני שנה וחצי שירתתי באופן מלא במילואים בתפקיד לוחם (גם בסדיר הייתי לוחם). היום אני בן 38.

הפסקתי לשרת במילואים בעקבות תאונת דרכים. עוד לא קיבלתי שחרור רשמי אלא משוחרר מכל מילואים בהתאם לאישורים רפואיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בן 44

משרת משנת 1979 ביחידות שדה בתותחנים בתפקידים שונים, ומשנת 1990 כרופא. שירתתי בכל הגבולות, בסיני, לבנון, וירדן, בד"כ כ 50-55 יום בשנה. לפני שנה הגיע לי מחליף, ומאז אני "על תקני" - עושה מילואים לפי הצורך והחשק.

האם אבחר להשתחרר? אולי...מתישהו.

נמרוד

cruising.jpg

פורסם

התמונה פשוט מזעזעת, ודווקא בתור רופא אתה צריך להיות מודע לסיכונים. זריקת טטנוס קיבלת?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא שירתתי בסדיר, ולכן אין מילואים (פרופיל 21)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...