Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ציטוט מהמייל שהגיע אליי מעמותת החתול:

בימים אלה אנו בעיצומו של מאבק למניעת הרעבתם של חתולי הרחוב בארץ.

במטרה להרעיב את חתולי הרחוב, הנתפסים כמטרד על ידי ציבור קטן הנרתע מהם, מבקשת עיריית ראשון לציון להתקין חוק עזר האוסר על האכלה של חתולים בלא היתר מיוחד.

אפילו מתן מים לחתול צמא בלא אישור הוא עבירה על חוק דרקוני זה, הגוזר מוות אכזרי ברעב ובצמא על חתולים רבים החיים בעיר, והופך תושבים המגלים כלפיהם חמלה לעבריינים.

לא רחוק היום בו רשויות אחרות יבקשו להתקין חוק זה.

נודה לכם אם תצרפו את חתימתכם נגד חוק זה באתר האינטרנט שלנו ותספרו על כך גם לחבריכם.

אנשים למען חתולים - לחץ כאן.

ועכשיו אני אכתוב קצת ממני, אני מאכיל יותר מ40 חתולי רחוב, רוכש בכל חודש שקים של אוכל יבש, החתולים בשכונה בריאים ואין עכברוש אחד ואפילו גוקים נמצאים מתים (ללא ריסוס).

אני שם מים בקערות לחתולים, אני רואה כל הזמן בכל מקום אנשים נוספים שנוהגים כך וזה עושה לי טוב. אז תודה ממני אישית לכל מי שחתם. בנצי.

haters will hate

פורסם

כשיתחילו לשרוץ בראשון נחשים ועכברים הם עוד ייבאו חתולים בחזרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחת הסיבות להתפשטות המגיפה השחורה בימי הביניים באירופה היתה הרדיפה הנפוצה אחר חתולים, שנתפסו כמשרתי השטן, שגרמה לעלייה באוכלוסיית החולדות מפיצות המחלה

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רשמתי את השם אבל לא ראיתי את עצמי מופיע ברשימה, וגם זה לא היה נראה כאילו השם שלי נקלט, מדוע?

חכה שהרשימה תזוז כמה פעמים ואתה תהיה למעלה...

haters will hate

פורסם

חתמתי. חבל לי על החתולים המסכנים שימותו מרעב אם החוק הדבילי הזה יעבור...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

חתמתי, בפאם הקודמת שביקרתי באתר...

אגב חתולים, הם כן מהווים מיטרד... ולפני שאתם תולים אותי, אני אסביר...

ברגע שיש יותר מידי חתולים הם מתחילים עם המילחמות טרטוריה שלהם, וצעקות היחום וכו', זה מיטרד...

כמו כן, חתולים נוטים לעשות את צרכיהם החול, לרוב, בגני מישחקים בארגזי החול... לחתולים יש חיידק שניקרא טוקסופלזמה שהוא מסוכן לילדים ולנשים בהריון. לנשים בהריון מומלץ לא לגעת בצורה כל שהיא בצועת חתולים, וברור שאין הרבה נשים בהריון שמשחקות בחול ולא שוטפות ידיים אחרי זה... ;)

ילדים מצד שני לא...

כמו לכל דבר העולם, גם לזה יש פיתרון... בשוהם החלו להחליף את המצע של החול/חצץ המישטחי גומי. החתולים לא מיתקרבים לשם, והמצע נישמר טוב.

הכל תלוי ברמת ההבנה של העיריה המנהלת את המקום!

גילי, שגם מאכיל חתולים ליד הבית, והכלב שלו חבר של כולם...

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...