Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החסרונות בגישור אל קומפוננט:

עלייה בTHD (עיוות). עד כמה זה מורגש או משמעותי? תלוי מאוד במגבר הספציפי, להערכתי לא זו לא צפויה להיות בעיה עם ה301X.

ירידה בDAMPING FACTOR. שוב, לא נראה לי שזה יהיה משמעותי בהגברת קומפוננטים עם מגבר איכותי.

אנרגיה עודפת - סיכון לאלמנטים. במקרה הנ"ל של 301X לדוטק זו לא צריכה להיות בעיה.

היתרונות:

עליה ב-DYNAMIC HEADROOM. נכתב על זה רבות, חיפוש יראה לך הרבה מידע בנושא זה.

לפי דעתי עדיף לחבר דוטק ל-150WRMS מאשר להגבירו בהגברה אקטיבית של 40W לאלמנט. מה שקובע בסוף זה האוזניים שלך ולכן ההצעה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לנסות, לשמוע, להחליט מה נשמע לך הכי טוב ולחזור ולדווח לפורום לרווחת כל המשתמשים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

זה מה שאני יעשה איתמר כבר צועק אלי חודש:wink: שמעניין אותו מה ישמע יותר טוב

אולי יום שבת נעשה זאת!

אז אם המגבר 301x לא אמורה להיות בעיה בחיבור בגישור

במיוחד אם ה gain נמוך

תודה!

פורסם

אני בכל זאת לא ממליץ, (דעתי האישית) אבל, אם אתה כבר מחבר, שהגיין לא יהיה על מינימום, לפחות 1/4 + ,ולא יותר מ 1/2 .

ושוב, יש לבדוק לפי שמיעה בסוף, כי כיוונים זה לא על הנייר.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שמעתי באחד הת'רדים שיש מגברים שלא עובדים סטריאו כשמגשרים את שני זוגות הערוצים... אם זה נכון או לא אני לא יודע - לא נשמע לי הגיוני אבל רצוי שתבדוק בנתונים של המגבר שלך לגבי עבודה בשני ברידג'ים...

אני אומר את זה ללא כל ידע מראש - אל תתפוס אותי במילה, אבל זה יכול להיות חסרון מאוד רציני, הבמה שלך תיעלם לחלוטין אם זה נכון והיא תתפרס על כל המרחב הקדמי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
למה לא אל מינימום?

יתכן מצב של עיוות כאשר הGAIN על מינימום.

פעל כפי שהצעתי. (ושוב, אני ממליץ לא לחבר בגישור.)

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני חייב לציין שחיברתי את זה כבר בגישור

המגבר בערך על רבע ואכשיו אני מרגיש שאני מנצל אותם

אבל אני חושב שאני בכול זאת יעשה באימפינג!

אני צריך להגביר את המידים שלי ביגלל החסרון של האוטו כי הם מכוונים לדש בורד

פורסם

גיין על רבע, שליש, שבע שמיניות וכדומה זה לא בדיוק מדד. גיין או לא כפתור ווליום.

הגיין צריך לבצע התאמה לסיגנל המתקבל. אבל ניתן לבצע בו כיול עוצמה לדוגמא, אם הרגישות הנמוכה ביותר במגבר היא 4V והH/U שלך מוציא 2V כיוון רגישות המגבר ל4V יביא למצב בו מתבצעת הגברת חסר של 3DB.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

ליאור,

עם הד יוניט כמו שלך והרוקפורד הנוכחי - הגיינים צריכים להיות סגורים לגמריי. הפרה-אווט של הפיוניר מספיק גבוה ולא צריך "להגביר את הגיין" בשבילו.

לגבי הסטריאו בגישור - המגבר תומך ומחובר כראוי.

ושוב - נסה בי-אמפינג. עבודה קשה, דם בידיים אבל יהיה שווה הכל :wink: .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...