Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון חום בגולף 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי השעון חום באוטו שלי גולף 4 שנת 99 תמיד עומד באמצע קבוע כמה שנים כבר על האמצע (90 בשעון) עכשיו שמתי לב שאני נוסע נסיעה ארוכה רצופה מחוץ לעיר הוא יורד טיפ טיפה ושאני עוצר ברמזור או נכנס לעיר בנסיעה לא רצופה הוא חוזר למקום הקבוע שלו. בדקתי עם חסר מים לא חסר. ואין נזילה מהמשאבת מים .מישהו מכיר את זה מניסיון או אולי איזה הסבר לתופעה. (יש לציין שרכב מטופל אך ורק בחברה ולא אצל מוסכים לא מורשים ) ואני יוסיף שמזג האוויר לא היה קר במיוחד. אפילו בימים קרים כמו בחורף זה מעולם לא קרה תודה ושבת שלום:-)

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

פורסם

היי,

כמה זה טיפה ? האם הוא יורד ל-80 מעלות ?

כבעלים לשעבר גולף דור 4 במשך 6.

שעון החום אמור להיות תמיד ב-90 מעלות ולא משנה האם זה בנסיעה עירונית או בעיר (אולי אם תיסע במדבר).

האם טיפלת לאחרונה במערכת החשמל ?

בכול מקרה במידה והבעיה נמשכת החלף את יוניט החום במוסך צ'מפיון תמורת 120 שקלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפי דעתי הטרמוסטט נשאר פתוח כל הזמן ולא נסגר בסמוך לטרמוסוויטש ובגלל זה המחוג יורד מעט,כי כשנכנסת רוח בנסיעה היא מקררת את המים. ברמזור אין קירור של המים ברדיאטור ולכן הוא חוזר למקומו. ככה זה אצלי בכל אופן.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אז ככה לא נגעתי בכלל במערכת חשמל והמד חום לא מגיע בכלל ל80 יש לו סטייה של מילימטר למטה לצד שמואל זה הולך ובא משגע אותי בחברה התחברו עם מחשב לפני איזה חודש לא קשור לבעיה ולא התגלתה שום בעיה הרכב (אני מידי פעם הולך לחברה שיבדקו עם המחשב אולי יש איזה ריג"קטים קטנים שאני לא מרגיש בנסיעה)

פורסם

היוניט חום לא מזייף וככה לא מודדים זיוף של יוניט חום

אם תתחבר ל VAGCOM תגלה שהשעון מציג כל הזמן 90 מעלות אבל הטמפ בפועל כל הזמן עולה ויורדת...

גם אם תגיע ל 100 מעלות השעון עדיין יישאר על 90 כי זה בתחום טמפ העבודה.

המערכת ממוחשבת ויודעת מתי יש התחממות ואז מציגה אותה באמצעות השעון.

זה לא פזו 205 שם אין מחשב וכל מחזור פתיחה של יוניט מאוורר מראה ירידה של טמפ בשעון חום.

פורסם

ומה קורה עם יוניט החום מראה 70 מעלות ואחרי אלפית השניה 100 מעלות במחזוריות.

חלק מהדברים שרשמת נכונים, למחשב יש מפה של ערכים שכוללת טמפ' המתאימות לתחום ערכים שנמדד בפועל על ידי היוניט כדי לא לשגע את שעון החום בתזוזות תמידיות.

במידה והיוניט מוסר מידע שגוי אזי המחשב לא מתקן את היוניט נכון.

הבחור כתב שהרכב נבדק במוסך בעזרת VAG-COM.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה לא פזו 205 שם אין מחשב וכל מחזור פתיחה של יוניט מאוורר מראה ירידה של טמפ בשעון חום.

ב 205 אין שעון חום וגם למי שיש שעון שהרכיב בעצמו,הוא לא מושפע מהיוניט של המאורר,לפחות כך זה היה אצלי כאשר הטרמוסטט היה תקין .

בכל מקרה אם הסטיה היא של מילימטר כפי שרשם בעל הרכב, לא הייתי נוגע בכלום.

ולגבי מה שרשמתי מוקדם יותר על הטרמוסטט, יש עוד דרכים לבדוק אם הוא פתוח תמיד,ככה שלא צריך לרוץ ולהחליפו.

פורסם

טוב חברה אז מה אתם ממליצים לעשות להחליף טרמוסטת? להחליף יוניט? לא להתייחס לזה? בחברה אין להם תשובה בישבילי יש מקום אחר שמבין בגולף שאתם ממליצים?

ושוב תודה על העזרה:-)

פורסם

אל תחליף אותו סתם , בצע בדיקה

הרכב מגיע ל90 מעלות לאט מבעבר?

הדלק מנוע כאשר הרכב קר ונסה לגעת בצינור היוצא מהרדיאטור ובדוק אם הוא מתחמם לפני שהרכב מגיע לטמפ' עבודה.

ככה בדקתי אותו אצלי, והתברר שהוא לא תקין.

• תוכן חדש...