Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרוצי ראלי ספרינט / קרוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו חבורה צעירה (12 כלי רכב) שבונה בימים אלו כלי רכב המותאמים למרוצי ספרינט וראלי קרוס

אנו מעונינים להקים עמותה למרוצי ראלי ספרינט וראלי קרוס ומבקשים שכל העוניין להקים עמותה הבנויה על מרוצים אלו לשלוח אלינו מייל : [email protected]

דרור א"ש

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הזוי.

כל יום נראה שנפתחות מיליון עמותות לכל סוג מירוץ אפשרי שיש. למה לא להצטרף לעמותה אחת ולאחד בתוכה הכול?

כי זה לא אותו סוג מירוצים. הדרישות אחרות והצרכים של הנהגים אחרים. בהחלט יש מקום לעמותה כזו!

אני מקווה שתצליחו - יישר כוח!

אשמח לעזור לכם בכל נושא (התארגנות, הכנת רכבים, התאגדות וכו') - אם תרצו.

אלון.

פורסם

למה לפתוח עמותה

1. דרישות מבנה אחרות מאשר ראלי.

2. ניתן להשתמש ברכבים "גרוטים ומושבתים"

3. דרישות הציוד הפנימי שונות (אנחנו בשלבי כתיבה של התקנון)

4. דרשיות הבטיחות זהות לא בכל.

5. עלויות נמוכות

6. מכאן אפשר רק להתפתח כלפי מעלה

7. חשוב מאד שתוקם עמותה שיכולה לענות על הצרכים של המתחילים.

דרור א"ש

נ.ב. תקנון עמותה הוגש לעו"ד לבדיקה ויועבר לאחר מכן לרשם העמותות מי שמעוניין מוזמן להצטרף.

פורסם

אני לא יודע איזה תקנון אתם מתכננים לכתוב אבל הערה אחת - בבטיחות לא משחקים !!!

מכוניות ראלי-ספרינא או ראלי-קרוס זה ממש לא משנה .

תאונות קורות בכל ספורט מוטורי .

תשאלו את אהוד לביא או רם לנדס , במירוץ ראלי-קרוס איזה גלגולים אפשר לעשות עם מכונית .

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

סליחה על הבורות,אבל במה מתבטאים ההבדלים בין ראלי רגיל לראלי ספרינט/קרוס?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

ראלי רגיל הינו ראלי שנערך על פני מספר קטעי דרך שבינהם מחברים קטעי קישור .

בקטעי הדרך המיוחדים , SPACIAL STAGE , מוזנקות המכוניות אחת אחרי השנייה בהפרשים של 2-3 דקות ובסיכום הכללי המנצח הינו בעל הזמן המצטבר המהיר ביותר .

ראלי-קרוס הינו מירוץ עם מכוניות ראלי משופרות (ושוב יש מספר קטגוריות) על פני מסלול סגור שחלקו אספלט וחלקו עפר .

כאשר המסלול הוא רק עפר המירוץ מוגדר כאוטו-קרוס .

ראלי-ספרינט הינו קטע יחיד של דרך שעליו עוברים המתחרים מספר פעמים והזמן הטוב ביותר שלהם נחשב להם לצורך חישוב המנצח בתחרות .

זה ממש בקצרה ובלי להתפלפל .

מירוצי ראלי-קרוס או יותר נכון , עכשיו מותר לתקן , אוטו-קרוס נערכו באשקלון , ב"ש ועפולה בשנות ה-80 וה-90 .

מירוצי ראלי-ספרינט נערכו מסוף שנות ה-90 , תחילת המלניום

מירוצי ראלי נערכו בעבר וכעת חוזרים לתמונה על ידי מועדון מירוצי ישראל .

דובי

פורסם
אנחנו חבורה צעירה (12 כלי רכב) שבונה בימים אלו כלי רכב המותאמים למרוצי ספרינט וראלי קרוס

דרור א"ש

הי

נשמע מעניין, איזה רכבים אתם מכינים ?

כדאי שתתעדו את הבניה בצילומים וכדומה

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
ראלי רגיל הינו ראלי שנערך על פני מספר קטעי דרך שבינהם מחברים קטעי קישור .

בקטעי הדרך המיוחדים , SPACIAL STAGE , מוזנקות המכוניות אחת אחרי השנייה בהפרשים של 2-3 דקות ובסיכום הכללי המנצח הינו בעל הזמן המצטבר המהיר ביותר .

ראלי-קרוס הינו מירוץ עם מכוניות ראלי משופרות (ושוב יש מספר קטגוריות) על פני מסלול סגור שחלקו אספלט וחלקו עפר .

כאשר המסלול הוא רק עפר המירוץ מוגדר כאוטו-קרוס .

ראלי-ספרינט הינו קטע יחיד של דרך שעליו עוברים המתחרים מספר פעמים והזמן הטוב ביותר שלהם נחשב להם לצורך חישוב המנצח בתחרות .

זה ממש בקצרה ובלי להתפלפל .

מירוצי ראלי-קרוס או יותר נכון , עכשיו מותר לתקן , אוטו-קרוס נערכו באשקלון , ב"ש ועפולה בשנות ה-80 וה-90 .

מירוצי ראלי-ספרינט נערכו מסוף שנות ה-90 , תחילת המלניום

מירוצי ראלי נערכו בעבר וכעת חוזרים לתמונה על ידי מועדון מירוצי ישראל .

דובי

אוקי,תודה על ההסבר.

ומה ההבדלים מבחינת המכוניות? האם הדרישות (בטיחות בעיקר) שונות מהותית?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אותי מאוד מעניין מי האנשים מאחרי העמותה - לא הייתי רוצה להצטרף לאיזה עמותה חובבנית - או שתסגר אחרי יומיים.

האם אפשר לדעת מי עומד מאחרי העמותה? יו"ר? מייסדים? מה הרקע המקצועי של האנשים שמקימים את העמותה וינהלו אותה? מי ינהל?

האם יש או נוצר קשר עם מועדון מירוצי ישראל של ברוך שליט? האם עם עמותת נהגי המירוצים שבראשה דני לוי? או ההתאחדות? האם זו עמותה עצמאית?

אני לא בא להקשות, אבל חושב שאם מבקשים מאנשים להצטרף למשהו ראוי לתת להם את כל הפרטים. אני מתכוון גם לעמותת הבאגי (ואשים הודעה דומה בשרשור הרלוונטי).

נשמח לשמוע עוד פרטים.

בברכה,

אלון.

פורסם

למתארגנים ,אחלה עלו והצליחו

קחו בחשבון רק דבר אחד קטן ומשמעותי, תקנון בטיחות? אחד לאחד FIA ,לא תעמדו בזאת?

פשוט לא תסעו, לשון החוק ואין אחרת, גם לא יאושר לכם ביטוח. אל תשכחו, רשיונות נהיגה תחרותיים ,רשיון לכלי ספורטיבי, בדיקות רפואיות,

אנחנו בהתאחדות ובעמותת נהגי המירוצים נשמח לסייע

בהצלחה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

קחו בחשבון רק דבר אחד קטן ומשמעותי, תקנון בטיחות? אחד לאחד FIA

דני לוי

דני שלום

אני כרגע עסוק בבנית רכב תחרותי חדש ,איך תהיה ההתייחסות לפג תוקף ציוד ע"פ הוראות היצרן הכוונה לכסאות ,קסדות ,חליפות ,מכלי דלק, האם פג תוקף יצרן הציוד יחול על תחרויות מקומיות ?

בברכה אריה

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
אוקי,תודה על ההסבר.

ומה ההבדלים מבחינת המכוניות? האם הדרישות (בטיחות בעיקר) שונות מהותית?

כמו שדני כבר ציין - בטיחות זהה לחלוטין ואין פשרות - מה שאומר , כלוב , כסא , רתמות , מטף ומפסק חירום .

לגבי שיפורי הרכב .

בראלי המכוניות מחוייבות בעיקר לקטגוריות A-N או ל-CUP שונים .

בראלי-קרוס השיפורים טיפה פחות מוגבלים ומותר להשתמש לדוגמא במגדשי טורבו חופשיים יותר , מותר להוריד יותר משקל מהרכב ולהחליף חלקים בחלקים קלים ויקרים יותר .

העקרון הוא מאד פשוט בראלי-קרוס , ברמה מקומית - קובעים לבד בתקנון מה מותר לשפר ומה אסור .

לדוגמא באליפות האיטלקית באוטו-קרוס מותר לקחת אלפא 145 ולשים לה הנעה כפולה ומנוע של אינטגרלה !!!

דובי

פורסם

אריה שלום

עד סוף 2006 הכל מותר,(מבחינת תוקף זמן) ב2007 ? FIA מתי? ברגע שיהיה כסוי ביטוחי!!

מיכלי דלק? ATL. יש אפשרות הארכה

מירוץ מקומי? מה ההבדל אריה? החיים עולים פחות באירוע מקומי? האם האש שתדלק עקב מיכל דלק

לא תקני שורפת פחות? האם אתה נוסע לאט יותר באירוע מקומי? בהצלחה עם הרכב החדש

די לשכונה !:snipersmi

דני

מירוצי מכוניות

פורסם
למתארגנים ,אחלה עלו והצליחו

קחו בחשבון רק דבר אחד קטן ומשמעותי, תקנון בטיחות? אחד לאחד FIA ,לא תעמדו בזאת?

פשוט לא תסעו, לשון החוק ואין אחרת, גם לא יאושר לכם ביטוח. אל תשכחו, רשיונות נהיגה תחרותיים ,רשיון לכלי ספורטיבי, בדיקות רפואיות,

אנחנו בהתאחדות ובעמותת נהגי המירוצים נשמח לסייע

בהצלחה

דני לוי

תקנון הוא של ה-FIA, יחד עם זאת התקנון הוא לא של אליפות עולם ומותאם לתקנון מועדון שמעוניין להתפתח עם הזמן בשיחות שקיימנו עם מועדונים מקבילים באנגליה ניראה הדבר יותר פשוט מפשוט, וברור שבטיחות מעל הכל.

ברגע ששההתאחדות תצא לדרך באופן פעיל נוציא את כל הרישיונות שהחוק דורש.

אני מציע שתעברו על תקנוני העמותות באנגליה ותיראו על מה מדובר אם שם זה עובד בצורה יפה אין סיבה שזה לא יצליח כאן אנחנו פשוט מתרגמים תקנונים קיימים של מועדונים מקומיים מוכרים שקיבלנו את כתובתם.

לשאלתו של אלון אנחנו מתכוונים להיות עמותה עצמאית, אנחנו נעזר בפעילותנו בכל גוף שיהיה מוכן לתת לנו עצות נבונות.

כמו שציינתי אנחנו חבורה צעירה ואין לנו רקע קודם ברגע שהכל ירשם בצורה חוקית יפורסם הכל.

דרור א"ש

• תוכן חדש...