Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ח'ברה

מישהו יכול אולי לעזור לי אני מחפש קצת מידע.

אני יודע מה התפקיד של אגזוז זרימה חופשית וכל הנושא הזה, אבל השאלה שלי היא, מה ההבדל בין אגזוז זרימה חופשית לבין מערכת פליטה מלאה- על ראלי דור שני !

נאמר לי בחברת שיפורים E&A שמערכת פליטה מלאה לא תעזור לי ברכב שלי אלא אם אני מחליף סעפת.

עכשיו בהנחה וזה נכון- אם אני מחליף סעפת, מה הנזק הכספי? קצת פרטים יעזרו בנושא תודה.

בנוסף, אם הדבר אכן נכון, אז איזה דוד כדאי לי להתקין?

ישנו "סברינג" ב-1600 שקלים + התקנה, האם הדוד יתפקד כמו דוד מתוצרת "רמוס"? מהם ההבדלים ??? למה לא "אנסה"?

הפרטים נורא חשובים לי כי אני רוצה ללכת על הטופ שבטופ, המלצות יתקבלו בברכה.

אני אשמח לקבל גם פרטים בנושא מערכות פליטה ודודים ופעולתם וכדומה...

תודה רבה .

פורסם

קנית אוטו לפני כמה ימים ואתה כבר רץ לשפר אותו?

אין בעיות מכניות שדורשות טיפול מיידי?

קודם תחזיר את האוטו לקדמותו. לאחר מכן תלמד את האוטו. יש לך מספיק כח באוטו על מנת שיספק את צרכייך.

בקשר למה שאמרו לך...

מערכת פליטה מלאה היא כל המערכת, שזה כולל סעפת פליטה+צנרת ייעודית+אגזוז, E&A מזיינים הרבה את השכל או שאתה לא מצטט נכון אותם.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

אתה זה שמזיין יותר מידי ת'מוח.

אני לא רץ לשפר כלום.

ואני לומד לאט לאט את האוטו

האוטו במצב מצוין, אין מה לתקן למעט ה-5 שעות שהייתי היום במוסך בשביל הכבל קלאץ'.

אל תלמד אותי על מצב הרכב שקניתי.

בזאת הנושא הזה סגור.

בקשר לאגזוז, זה לא שיפור שיהפוך לי את הרכב ל-4.5 שניות אפס למאה.

זה רק בשביל לעשות לי טוב על הנשמה עם הסאונד ובו זמנית זה עוזר למנוע לנשום טוב יותר, למה לא ? תן לי סיבה אחת למה לא.

שאלה נוספת-לדוגמא קניתי דוד של "סברינג", ואני רוצה בעתיד לעשות מערכת פליטה מלאה, הדוד ישאר נכון ?

פורסם

קודם כל תתחדש על האוטו.

הגיע הזמן להחליף כינוי... :wink:

האוטו במצב מצוין, אין מה לתקן למעט ה-5 שעות שהייתי היום במוסך בשביל הכבל קלאץ'.

5 שעות? החליפו לי כבל מצמד לפני כחצי שנה.

לקח בדיוק חצי שעה... מוזר. :roll:

אם תתקין מערכת פליטה מלאה ייעודית ל-106 אז ייתכן ולא תצטרך להחליף את

הדוד האחורי שתתקין כעת.

זאת באם אשר המערכת תהיה מתוצרת אותו יצרן של הצנרת (כולל דוד המעבר, אם קיים)

וסעפת הפליטה.

אם כבר אתה הולך על זה, עשה עבודה מלאה (אל תהיה חאפר :wink: ), קרי מערכת מלאה של חברה

מוכרת ומוכחת ולא "דוד אוניברסלי" כפי שהציעו לפניי.

"סופרספרינט" מייצרים מערכת פליטה מלאה ייעודית ל-106 ראלי, לדוגמא.

המותג מיובא ארצה ע"י "המשתיק" ומותקן על ידם.

מבירור שערכתי בעבר, סעפת עולה בסביבות ה-3K מינוס, דוד אחורי בפחות מ-1.5K

וכל השאר ברר אצלם.

היות והם היבואנים, הסוכנים האחרים קונים מהם ולכן "המשתיק" הם הזולים ביותר

באם מדובר בסופרספרינט.

קישור לנתונים ומק"טים עבור ה-106 ראלי Mk2.

"המשתיק", המלאכה 49 בחולון

5506519, דבר עם ליאור, באם אתה רציני.

בהצלחה :!:

דניאל

MCS 2008

פורסם

לכל אלה שרצים להשקיע מיליוני שקלים + התחייבות למשכנתא בשביל אגזוז....

ההבדל בין האגזוז הכי איכותי לאזוז הכי מעאפן...

הוא כמעט ואפסי !!!!!

לא חבל על הכסף שלכם ?

רמוס שרמוס.... סברינג משרינג....

נו מה אתם עושים כאן ? לא שמעתם יש אגזוז חדש הוא טוב יותר מרמוס ב 3%... והוא עולה רק מיליונת'לפים שקלים חדשים בלבד , רוצווווווו !!!!!!!!!!

"אין שכל אין דאגות".....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

שינויים שבמערכת פליטה באמצעות החלפת דוד אחורי הם אכן לרוב זניחים ולעיתים אפילו פחות טובים מהדוד המקורי. זה משתנה מרכב לרכב ואי אפשר לקבוע קביעה נחרצת מה הכי טוב והאם זה כדאי.

מערכת פליטה מלאה של יצרן מוכח שמחזיק מעבדות מחקר תהיה לרוב יעילה וגם לצערינו לא זולה. בהחלט לא שינוי זניח ותלוי כמובן בשינויים נוספים.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

דיוויד , כמה אנשים כבר מוכנים להשקיע על מערכת ייעודית לרכב ?

"עם ישראל" חוסך בהכל....

הם רוצים פוזה !

רוצים שייראו שיש להם סמל של חתול/שועל באגזוז....

זה בשבילהם שיפור . לך תסביר להם שזה משהו שכמעט ולא משפיע...

אחד השיפורים היותר יקרים והפחות משמעותיים.... ולפעמים הוא לא משמעותי בכלל....

אבל מה אני מבין ?

יאשה , שיש לו קצת יותר מצנרת 2.5 אינץ'....... לכל האורך , בלי ציור של חתול/שועל באגזוז....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אוהד באופן כללי אתה צודק

החברה בציון מחפשים בעיקר את המראה והרעש ולא את הפיתרון הנכון שהוא גם לא במפתיע היקר.

עדות לכך היא מבול המשפחתומטיות ומכוניות ללא שום יומרות שמתהדרות בצנרות פליטה שלא יביישו משאית מאק.

עדיין חשוב שידעו שמערכת פליטה טובה/תקינה בהחלט תורמת וחשיבותה בהחלט לא מבוטלת.

פורסם

קודם כל אז תודה רבה לכל העונים, במיוחד ל-drugstore שהפנה אותי למשתיק.

אני רוצה לציין שהרעיון הוא ממש לא בשביל השועל או הכתובית של החברה על האגזוז, השמות שציינתי הם אלה מפני שאני לא מכיר יותר מידי חברות, והת'רד הזה פתוח בגלל שאני רוצה ללמוד קצת על הנושא לפני שאני זורק את הכסף שאני עובד בשבילו.

אנחנו מדברים פה כי אני רוצה לדעת למה "רמוס" ולמה לא?(סתם דוגמא)

אני רוצה לדעת עלויות של מערכות פליטה מלאות בערך, והאם ההשקעה שווה.

זה סוג השאלות שאני רוצה ללמוד כדי לדעת מה לעשות בהמשך.

האוטו הוא ממש לא בשביל פוזה, אם הייתי רוצה פוזה יכולתי לקנות 1000 מכוניות אחרות שימשכו עיינים פי מיליון, אז פוזה זה לא הקטע, אני יודע מה אני מחזיק ואני שומר עליו.

ובקשר למשכנתא על אגזוז, אתה יודע מה....אני מוכן באמת להתחייב בסכום של עד 5 בשביל צנרת מלאה שתעשה עבודה יעילה, אם אכן ההבדל בין זה לבין דוד בלבד היא באמת משמעותית.

בכל מקרה אתה גם טעית כשאמרת שאנשים חוסכים, אומנם נכון, אבל לא במקרה הזה, כשאני קונה אני הולך על הטופ ואני מוציא בלי חשבון את כל הכסף שחסכתי בשביל המטרה המיועדת. ואמרתי שאני רוצה דוד, ורק בהמשך ללכת עד הסוף צנרת כי כרגע זה לא מתאים לי, אז שאלתי אם אפשרי להשאיר אחר כך את הדוד במקום לחפש לו קונה אחר כך.

אם כן אני יקנה דוד על רמה שיתאים למערכת פליטה מלאה בעתיד, אם לא , אני נשאר בלי כלום ומביא במכה אחת מערכת פליטה בעתיד.

אני מקווה שהבנתם בערך מה אני מנסה לומר... :?

פורסם

אחי זה כסף שלך ותעשה בו מה שאתה רוצה כי זה הכי כיף .

ולא נראה לי שאתה צריך לפחד מפוזה מה רע בקצת פוזה ? היא לא פוגעת באף אחד .

אתה ילד אחי תהנה כל עוד אתה יכול ותעשה את שיא הפוזה כל עוד יש לך כסף , נדירים האנשים שיגידו לך שאוטו פוזה או לפחות אוטו שמשופר לאוטו פוזה לא מעניין אותם או שזה סתם חרטה , בקיצר אחי תהיה מי שאתה ותוסיף קצת פוזה לאוטו לא יקרה כלום (חוץ מכמה גנבים שיאהבו את הפוזה שלך ) .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם
אחי זה כסף שלך ותעשה בו מה שאתה רוצה כי זה הכי כיף .

ולא נראה לי שאתה צריך לפחד מפוזה מה רע בקצת פוזה ? היא לא פוגעת באף אחד .

אתה ילד אחי תהנה כל עוד אתה יכול ותעשה את שיא הפוזה כל עוד יש לך כסף , נדירים האנשים שיגידו לך שאוטו פוזה או לפחות אוטו שמשופר לאוטו פוזה לא מעניין אותם או שזה סתם חרטה , בקיצר אחי תהיה מי שאתה ותוסיף קצת פוזה לאוטו לא יקרה כלום (חוץ מכמה גנבים שיאהבו את הפוזה שלך ) .

ולמה זה בדיוק טוב ופוזה על מי ?

פה הוא לא יקבל המלצות להתקין דוד אחורי שלא עושה כלום ואולי אף פוגע בביצועים מייצר רעש מיותר וגורר בעיות רישוי ומפגשים לא נעימים עם החוק.

בקיצור לא מומלץ ! , מערכת פליטה מלאה שכוללת סעפת+צינור מרכזי ודוד מעבר+דוד אחורי של supersprint תעלה לך כ-6500-7000 ש"ח והיא מומלצת מאד ! גם שקטה וגם יעילה. זה או זה או להשאר עם המערכת המקורית. ממש ככה.

הנה קישור לתמונות ממהתקנה של מערכת כזאת אצלי

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=501&highlight=

• תוכן חדש...