Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מערכת פליטה מלאה שכוללת סעפת+צינור מרכזי ודוד מעבר+דוד אחורי של supersprint תעלה לך כ-6500-7000 ש"ח והיא מומלצת מאד ! גם שקטה וגם יעילה. זה או זה או להשאר עם המערכת המקורית. ממש ככה.

אפילו פחות...

המחירים שאני קיבלתי לפני כחצי שנה נעים בסביבות ה-2500 לסעפת, 1000 לצנרת מרכזית

ו-1500 לדוד אחורי, הכל מתוצרת SuperSprint.

חישוב מהיר מביא אותנו ל-5K, הכל כולל עבודה אצל "המשתיק".

דניאל

MCS 2008

פורסם

אחי כמו שאמרתי זה לא טוב לעשות פוזות אבל גם לא רע ואם יש לו כסף שהרוויח בעבודה קשה אז למה לא להנות ממנו בדרך שהוא אוהב ? .

ואחי בקשר להמלצות על איזה מערכת פליטה להתקין באוטו זה אני משאיר לך , למה אין לי מושג במערכות פליטה לרכב .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם
קודם כל אז תודה רבה לכל העונים, במיוחד ל-drugstore שהפנה אותי למשתיק.

אני רוצה לציין שהרעיון הוא ממש לא בשביל השועל או הכתובית של החברה על האגזוז, השמות שציינתי הם אלה מפני שאני לא מכיר יותר מידי חברות, והת'רד הזה פתוח בגלל שאני רוצה ללמוד קצת על הנושא לפני שאני זורק את הכסף שאני עובד בשבילו.

אנחנו מדברים פה כי אני רוצה לדעת למה "רמוס" ולמה לא?(סתם דוגמא)

אני רוצה לדעת עלויות של מערכות פליטה מלאות בערך, והאם ההשקעה שווה.

זה סוג השאלות שאני רוצה ללמוד כדי לדעת מה לעשות בהמשך.

האוטו הוא ממש לא בשביל פוזה, אם הייתי רוצה פוזה יכולתי לקנות 1000 מכוניות אחרות שימשכו עיינים פי מיליון, אז פוזה זה לא הקטע, אני יודע מה אני מחזיק ואני שומר עליו.

ובקשר למשכנתא על אגזוז, אתה יודע מה....אני מוכן באמת להתחייב בסכום של עד 5 בשביל צנרת מלאה שתעשה עבודה יעילה, אם אכן ההבדל בין זה לבין דוד בלבד היא באמת משמעותית.

בכל מקרה אתה גם טעית כשאמרת שאנשים חוסכים, אומנם נכון, אבל לא במקרה הזה, כשאני קונה אני הולך על הטופ ואני מוציא בלי חשבון את כל הכסף שחסכתי בשביל המטרה המיועדת. ואמרתי שאני רוצה דוד, ורק בהמשך ללכת עד הסוף צנרת כי כרגע זה לא מתאים לי, אז שאלתי אם אפשרי להשאיר אחר כך את הדוד במקום לחפש לו קונה אחר כך.

אם כן אני יקנה דוד על רמה שיתאים למערכת פליטה מלאה בעתיד, אם לא , אני נשאר בלי כלום ומביא במכה אחת מערכת פליטה בעתיד.

אני מקווה שהבנתם בערך מה אני מנסה לומר... :?

סהר , בוקר טוב

תקשיב , אתה לא צריך כרגע מערכת פליטה מלאה שעולה אלפי שקלים

פשוט ככה אלפי שקלים , השיפור ממערכת הפליטה הוא מזערי ביחס לסכום המושקע.

אומנם מערכת הפליטה המקורית בראלי היא אינה מבין הטובות , אולם אין לך צורך

לדעתי להחליף אותה כרגע ,

אם בא לך רעש חביב , ואני דיי בטוח שבא לך רעש חביב , תיגש ותתקין דוד אחורי

ANSA כמו שמותקן אצלי ברכב וגם אצל אלי עם ה 106 , מדובר בדוד אחורי

נחמד בעל י ציאה בינונית ורעש חביב בסל"ד גבוהה , הדוד אינו מרעיש

מידי , הוא פשוט כל מה שרציתי .

בקשר ל 5 אלף או שאר הסכומים שהופרחו באוויר , אל תיגע בסכום הזה כרגע

תעשה יישור קו כללי ברכב , גם אם הוא במצב טוב תמיד יש מה לתקן / לסדר

כמו להחליף צמיגים , ועוד 1001 דברים

זו דעתי.

פורסם
אחי כמו שאמרתי זה לא טוב לעשות פוזות אבל גם לא רע ואם יש לו כסף שהרוויח בעבודה קשה אז למה לא להנות ממנו בדרך שהוא אוהב ? .

ואחי בקשר להמלצות על איזה מערכת פליטה להתקין באוטו זה אני משאיר לך , למה אין לי מושג במערכות פליטה לרכב .

יפה ! אם אין לך מושג תשאיר את שאר ההעצות שאינן קשורות לצד הטכני בבטן או בה"פ

בפעם הבאה הודעה מסוג זה תימחק.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אוהד בלשון הדוד האחורי שמותקן אצלי אינו עולה 1000 שקל

אלא פחות..

בכל מקרה אני אישית נהנה ממנו ומבחינתי הוא היה שווה את הסכום

ששולם עליו..

כמובן שהוא לא משפר בשום דבר את האוטו , אלא משפר את תחושת האון של הנהג בו.

:p

פורסם

לגבי ההשקעה במערכת פליטה

מבחינת מה קודם למה, ברור כי יש לדאוג לרכב תקין ככל האפשר כולל צמיגים.

בהנחה והחלטת בכל זאת לרכוש מערכת פליטה ולהשקיע בדוד האחורי למשל, אני מציע לרכוש רכיב שהוא חלק ממערכת מלאה כך והיה ואם תרצה בעתיד לשדרג את מערכת הפליטה ל-full system תוכל לרכוש רק את החלקים החסרים (צינור מרכזי וסעפת פליטה).

פורסם

אז נגיד ואני הולך על דוד אחורי שבעתיד יהווה חלק ממערכת פליטה מלאה

איך אני אדע איזה דוד יכול לבצע את התפקיד הנ"ל? כל דוד?

פורסם

כל דוד מחברה שמייצרת מערכת פליטה מלאה ייעודית לרכב שלך והינו חלק מהמערכת.

supersprint מייצרת מערכת כזאת ולי אישית יש ניסיון טוב מאד איתה כנ"ל עפ"י רשמים מחו"ל, כמו כן היא מיוצגת בארץ ע"י המשתיק והמחירים החדשים אטרקטיביים אפילו יחסית לחו"ל.

פורסם

כושרה של מערכת הפליטה הוא בהתאם לחולייה ה"חלשה ביותר שלה" ברוב החוליות בשרשרת הפליטה זו שאלה של קוטר צינור פרט לממיר אם יש לך :lol: שבו מדובר בשטח חתך אפקטיבי. אם תוריד את הממיר ותשים דוד עם צנרת ארבע אינטש ולא תחליף סעפת פליטה נשארתה עם מערכת פליטה ששקולה ל 2.5 אינטש (להערכתי אני לא יודע מספר מדוייק). בנוסף על כך יש עניין של דינמיקת זרימה, גלים עומדים וגלים חוזרים. אבל בשביל לפשט את העניין נאמר שהגאומטרייה של כל חלק מאד חשובה לקייום זרימה חופשית ללא התנגדות.

סעפת הפליטה המקורית מבוססת על יציקה שהשיקול המניע בה הוא עלות ייצור (שוב להערכתי בלבד). מה שבטוח מבחינה גאומטרית היא עלובה ביותר.

תכנון נכון של סעפת ארבע לאחד עם אורכים זהים והתכנסות מדורגת מאפשרת זרימה ללא התנגדות לאורך כל טוח הסל"ד.

לגבי דודים שאינם מתאימים לרכב או לשאר החוליות במערכת הפליטה, גם הם מהווים בעייה גאומטרית. הדוד במהותו הוא תיבת תהודה. אי התאמה של תיבת תהודה זו יכולה ליצור גלי לחץ נגדי בטוחי סל"ד מסויימים שפשוט יתנגדו לזרימה החפשית של גזי הפליטה.

תשאל את פיני מה דוד חובבני ששם ערן עשה לביצועים באיזור 3000 סל"ד. אתה לא תאמין איזה נזק גדול יכל לעשות דוד. גם לתומר יש כמה סיפורים משעשעים בעניין :)

אלו היו שישים שניות על מערכות פליטה :D

• תוכן חדש...