Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה התקנתי היום את הקומפוננטים החדשים שלי יחד עם הפודים הקטלניים שנבנו ע"י "דרוזד" "מיצובישי רולז" (מיכאל וסלבה למי שמכיר).

אז קודם כל תודה רבה להם!!! ובקרוב יעלו התמונות של העיצוב בגאז' שהולך להיעשות גם כן ע"י שני התותחים הנ"ל ככה שיש למה לחכות...

:)

RIMG0033.jpg

RIMG0034.jpg

RIMG0035.jpg

RIMG0036.jpg

RIMG0040.jpg

RIMG0041.jpg

פורסם

סלבה, מיכאל, אני מצדיע לכם!

אחלה עבודה, אבל אני הייתי הולך על הקווים המקוריים של הרכב, זה גורם להכל להיראות מקורי יותר, ומקצועי יותר.

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מה הכוונה קווים מקוריים???

אני דווקא חושב שהקווים של סלבה ומיכאל מאוד מקצועיים ומקוריים... לפחות אני אהבתי

:)

פורסם

וווואי מזה איך עושים דבר כזה?...

ממש ממש יפה אהבתי.

מישהו מכיר מדריך לעשיית פודים כאלו או משהו בסגנון\ ראיתי כבר פה בפורום מדריך להכנה כזו משהו בסגנון אבל של טוויטרים.

תודה

פורסם
מה הכוונה קווים מקוריים?

הרכב הוא BX נכון? הקווים שלו הם מרובעים ובעלי זוויות ישרות, ומשופעות ב45 מעלות. זה הקווים של הרכב. (תסתכל בתמונה המצורפת, הקווים המקוריים מסומנים באדום)

1234.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תודה אנשים והרכב הוא סקודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
הרכב הוא BX נכון? הקווים שלו הם מרובעים ובעלי זוויות ישרות, ומשופעות ב45 מעלות. זה הקווים של הרכב. (תסתכל בתמונה המצורפת, הקווים המקוריים מסומנים באדום)

כל היופי של הפודים שהם עוזרים לשבור את כל הקווים המרובעים באוטו... (סקודה פיבוריט 92)

ככה שזה קצת נותן חיים לתא הנוסעים המיושן...

• אחראי פורום
פורסם

עבודה יפהפייה ! אהבתי את הכתום.

אני נוטה להסכים עם דימה לגבי התאמת הצורה לפאנל הדלת,

יש דרכים "לשבור" צורה ואני בהחלט בעד זה אבל כאן לדעתי זה קצת חסר.

בכל מקרה לסלבה יש גישה חופשית לעצות ממעצב תעשייתי, הוא כבר יודע :wink:

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עבודה יפה, תתחדש.

כבעלים לפיבוריט שנת 92 שמורה ואצלנו מהלידה שלה אני רוצה להגיד כי אני מכבד אנשים כמוך שיודעים להתייחס בצורה כזאת לפיבוריט!

פורסם

תתחדש,

אני מבין שמדובר על סקודה פיבוריט LS.

הבעיה ברכב הזה בניגוד לLX היא הדיפונים של הדלתות, ופה זה בהחלט הבעיה.

עבודה יפה, כרגיל של סלבה.

אני הייתי עושה את הבנייה בגווני אפור שחור, מילא מיושן אבל לשמור על הקווים הכללים של הרכב.

אני מצרף לך תמונה לדוגמא גם לקוחה מסקודה דומה.

IMG_1135.jpg

under construction..

• תוכן חדש...