Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם..

אז ככה יש לי באוטו רמקולים של פוקל פוליגלס V1 שמוגברים על מגבר לנזר 421 בהתחלה חיברתי אותם רגיל על 2 יציאות והם עבדו רגיל אבל לא נשמעו ממש חזק אז שמתי אותם בגישור ואז טוויטר אחד נשרף אז הורדתי את השני שלא יקרה גם לא משהו....

ואתמול שנעתי באוטו שמעתי בווליום גבוה ואז הרחתי ריח של שרוף אני חושב שזה בה מהקרוס כי שנגעתי בו הוא היה חם מה יכול להיות הבעייה?

אוליי המגבר חזק מידי..?

או שיכול להיות החיבורים?

אשמח לעזרה..

פורסם
חג שמח לכולם..

אז ככה יש לי באוטו רמקולים של פוקל פוליגלס V1 שמוגברים על מגבר לנזר 421 בהתחלה חיברתי אותם רגיל על 2 יציאות והם עבדו רגיל אבל לא נשמעו ממש חזק אז שמתי אותם בגישור ואז טוויטר אחד נשרף אז הורדתי את השני שלא יקרה גם לא משהו....

ואתמול שנעתי באוטו שמעתי בווליום גבוה ואז הרחתי ריח של שרוף אני חושב שזה בה מהקרוס כי שנגעתי בו הוא היה חם מה יכול להיות הבעייה?

אוליי המגבר חזק מידי..?

או שיכול להיות החיבורים?

אשמח לעזרה..

גישור והורדה ל 2 אוהם עושים לסאבוופרים.

ידוע שחיבור ב 2 אוהם לסט קומפוננטים דרך מגבר סטנטדרטי יגרום לעיוות רב ושריפתם כפי שקרה לך הוא רק עניין של זמן.

מומלץ בזאת לכולם, שלא לבצע חיבור קומפוננט בגישור המגבר ל 2 אוהם.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

למה 2 אום ?

המגבר הנ"ל בברידג הוא 4 אום

ד"א כניראה נתת יותר מידי עוצמה לרמקולים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
גישור והורדה ל 2 אוהם עושים לסאבוופרים.

ידוע שחיבור ב 2 אוהם לסט קומפוננטים דרך מגבר סטנטדרטי יגרום לעיוות רב ושריפתם כפי שקרה לך הוא רק עניין של זמן.

מומלץ בזאת לכולם, שלא לבצע חיבור קומפוננט בגישור המגבר ל 2 אוהם.

בברכה

דני

.

דני הוא התכוון לחיבור בגישור על המגבר, לא בחיבור מקבילי והורדת העכבה ל2 אוהם.

לדעתי מדובר על כיוון לא נכון , עיוות ומכאן נובע שריפת הטוויטרים.

בגדול גם לכל קרוס יש איזושהיא הגבלה בהספק שהוא יכול לקבל, מעבר לזה גם הקרוס ישרף.

under construction..

פורסם

מה שאני מבין שהוא עשה, זה לקחת מגבר 4 ערוצים , חיבר כל שני ערוצים בברידג' לערוץ וטיגן את הטוויטרים, אחד באופן סופי,והשני בדרך.

זה מה שאני מבין מדבריו בכל אופן.

אם לא זה מה שהיה אז אין שמץ של ספק, שכיוון המערכת ואו הוליום שהוא השתמש בו , היה גבוה ובעיוות רציני, גם זו סיבה מספיק טובה לטיגונים שונים כמו הטוויטרים המסכנים, או שבעצם עכשיו איןלו אותם, אז הוא יותר מסכן.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה אני אגיד לך.... אצלי הם לא רק מחוברים בגישור!! אלה גם במקביל!!

כלומר: ימני קדמי + ימני אחורי על גישור אחד, ושמאלי קדמי + שמאלי אחורי על הגישור השני.

ותפו תפו תפו לא קרה כלום עדיין. (כבר חודשיים +...).

ככה שכל מקרה לגופו. כמו שנאמר למעלה : כנראה שהגיינים במגבר היו לא מכוונים כמו שצריך.

בברכה.

פורסם

אלא אם אתה מעוניין לפתוח דוכן לטיגון טוויטרים .....

בקיצור חיבור הקומפוננט על ערוץ ולא בגישור ותכוון את הגיין של המגבר כך שתהיה מרוצה מהשמיעה.

אריק

פורסם

תסלח לי היתה לי אותה בעיה נשרפו לי תויתרים מעל ל7 פעמים בחודש אחד

והבעיה לא היתה מהמגבר או שמחוברים בגישור

האלטרנאטור לא היה מספק טוב היה אצלי 60 אמפר העליתי אותו ל120 אמפר וזה כבר מזמן לא נשרף תויתר ושחכתי גם נשרף כרוס פעמים באותו חודש

עדיף שתבדוק

kICKER בגלל אני מת על זה

• תוכן חדש...