Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה ,

מצלמת רמזור (אור אדום) מפסיקה לעבוד כשהרמזור לא תקין?

תודה

מה פתאום?

תקבל הביתה קנס על מעבר צומת בצהוב מהבהב במצב אדום!

מה שאתה צריך לעשות זה לחכות שמישהו יעבור את הצומת איתך, כךשבצילום לא יידעו מי ממכם עבר את העבירה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שאלה ,

תודה

מה פתאום?

מה שאתה צריך לעשות זה לחכות שמישהו יעבור את הצומת איתך, כךשבצילום לא יידעו מי ממכם עבר את העבירה!

אני מאוד מקווה שזו בדיחה...

במצב שאני ראיתי בצומת חולון הגדול הרמזורים לא עבדו כלל!

אם התגובה שלך רצינית- נשמע אבסורדי ביותר.

אנא הסבר .

אגב זה מעניין כי למצלמה מקור כוח עצמאי או האם היא נזונה ממתח הרמזור?

המצלמה "יודעת" מתי מתחלף לאדום אני מניח והיא עובדת על שדה מגנטי ככל שידוע לי(כשעובר רכב ליד העמוד ברמזור אדום).

אולי נראה בנאלי שהמצלמה תפסיק לעבוד כשהרמזור לא תקין- לי אישית כלום כבר לא ברור.

תודה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

תשאל את עצמך את השאלה הבאה -

כשהרמזור לא תקין - אפשרי לעבור באדום?

ולמי שלא הבין - רמזור לא תקין מהבהב בצהוב, אין מצב לעבור באדום. יש מצב לא לעצור בשלט עצור או זכות קדימה שמוצב על יד הרמזור למקרה שהרמזור לא תקין - אבל אז המצלמה לא יודעת את זה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
שאלה ,

תודה

מה פתאום?

אני מאוד מקווה שזו בדיחה...

במצב שאני ראיתי בצומת חולון הגדול הרמזורים לא עבדו כלל!

אם התגובה שלך רצינית- נשמע אבסורדי ביותר.

אנא הסבר .

אגב זה מעניין כי למצלמה מקור כוח עצמאי או האם היא נזונה ממתח הרמזור?

המצלמה "יודעת" מתי מתחלף לאדום אני מניח והיא עובדת על שדה מגנטי ככל שידוע לי(כשעובר רכב ליד העמוד ברמזור אדום).

אולי נראה בנאלי שהמצלמה תפסיק לעבוד כשהרמזור לא תקין- לי אישית כלום כבר לא ברור.

תודה

אני קוויתי שהשאלה שלך היא בדיחה...

פורסם

סיפור אמיתי:

לפני כחודשיים נסעתי לצפון. בצומת כרכור (כך נדמה לי שקוראים לה - קרוב למחנה 80) ראיתי פקקון קטן. כשאני מתקרב אני רואה שכל הצומת אדומה. לאף אחד אין ירוק.

בכיוון שאני נסעתי אזרו כמה אנשים אומץ והתחילו לעבור, אחריהם כמובן אנשים אחרים נסעו מיד. אבל בכיוון הנגדי כולם עמדו והתפתח תור ענקי.

למה, תשאלו? פשוט מאוד - בכיוון הנגדי הייתה מצלמת רמזור...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סיפור אמיתי:

לפני כחודשיים נסעתי לצפון. בצומת כרכור (כך נדמה לי שקוראים לה - קרוב למחנה 80) ראיתי פקקון קטן. כשאני מתקרב אני רואה שכל הצומת אדומה. לאף אחד אין ירוק.

בכיוון שאני נסעתי אזרו כמה אנשים אומץ והתחילו לעבור, אחריהם כמובן אנשים אחרים נסעו מיד. אבל בכיוון הנגדי כולם עמדו והתפתח תור ענקי.

רוני

זה משהו אחר ...

שיש כתום מהבהב המצלמה לא מצלמת מסיבה פשוטה... כמו שהיא לא מצלמת בירוק היא לא מצלמת בכתום....

פורסם

אם יש תקלה ברמזור והוא נתקע על אדום, מן הסתם מישהו יבוא לתקן אותו.

ומן הסתם זה גם ירשם באיזה מקום.

לדעתי יהיה ניתן לבטל את הדו"ח ע"י מכתב למשטרה אם בכלל יתקבל דו"ח.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
סיפור אמיתי:

רוני

זה בדיוק מה שקרה לפני חודש ככה בסירקין , כידוע בסרקין יש מצלמת רמזור

לכיוון דרום , גם שם הרמזורים לא עבדו , אבל הבעיה היא שכאן אנשים לא שמו לב

שעש מצלמה התחילו לעבור ( באור יום ) וחטפו!!! השאלה היא עד כמה זה יהיה קביל בבית

המשפט שכן יראו עשרות מכונות עוברות בו זמנית באדום מלא...

אצלי הדבר היה קל... צ"יק צ"אק מברג פיליפס , מספר בחוץ והופ עוברים את הצומת..

בתחנת אוטובוס הקרובה , מחברים לאחר כבוד את המספר...

:D

פורסם
מה אתה רוצה טעית אז אתה מ*יין את המוח על מנתחים וזה .....

חוצמיזה לא צריך להיות מנתח מוח כדי להבין שנחמה צודקת :wink: אולי רק טיפה קומונסאנס

כמו שאמרתי לקודמך הרהוט, על שאלות מטומטמות מקבלים תשובות מטומטמות. אם הרמזור לא תקין הוא מהבהב או פשוט לא דולק אז אין מצב של אדום ואין מעבר באור אדום ואין צילום של מעבר באור אדום.

לגבי רמזור תקוע באדום (מקרה ספיציפי מאוד של רמזור מקולקל שלא היתה אליו התיחסות בשאלה), החוק 'ברור מאוד' ואומר שמותר לעבור לאחר שחיכית פרק זמן סביר. גם אם תקבל צילום של העבירה הרי שבצילום מופיע המצב בצומת בזמן ביצוע העבירה. מלבד זאת יש תיעוד ממוחשב של פעילות ותקלות ברמזורים, כך שאין ממש סיכוי לקבל על זה קנס. במשטרה אולי לא עובדים גאונים אבל גם אהבלים מוחלטים הם לא...

מלבד זאת, במצב כזה אני הייתי דואג יותר לאיך אני עובר את הצומת בשלום וממשיך בדרכי עם מינימום עיכוב מאשר האם אני אקבל צילום הביתה.

פורסם

טוב, נחמות - בואו נסכם שכולנו חארות. אוקיי?

לעניין הבעיה שעל הפרק - מה שאפשר לעשות במקרה של רמזור תקוע על אדום ומצלמה הוא כדלקמן: אם אתה לבד על הכביש - קום, גש לחלק האחורי של האוטו ותכסה את המספר עם איזה חולצה שתקועה במכסה של הבגאז' או משהו כזה וסע.

אם יש פקק - תפוס יוזמה, זרוק איזה ארגז קרטון או משהו שיסתיר את המצלמה עצמה.

ת'כלס אלו עבירות, אז אני לא אמליץ לעשות זאת. בלה בלה בלה. אני גם לא ממליץ לנסוע יותר מ-90 בכביש החוף. ולא ממליץ להתקין ברכב כל אביזר שלא הגיע מהיבואן. :wink:

פורסם

למה?

דוקא 110? אתה בטוח?

יש רמזורים גם של 200-300 שניות... :?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אם כבר יש פה נוכחות של מומחים למצלמות רמזור -

האם המצלמה מתחילה לצלם איך שמתחלף לאדום או שניה שתיים אחרי (כמו ששמעתי פעם).

• תוכן חדש...