Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי, תודה על ההסבר!

בנתיים אני כנראה אתקין רק אמבולייזר עם 2 ניתוקים (אגב איזה ניתוקים הכי טוב לבחור?)

יום שני מקווה לנסוע להתקין

הלכתי לסוכן ביטוח לקחת את הביטוח חובה שלי (יום ראשון הולך לשלם)

כמו כן ביטוח צד ג' זמני עד התשלום.

תודה רבה על התגובות, עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידידי אתה דואג יותר מדי.

תאמין לי שרק מתאבד שיעי גונב אלפא, וגם זה רק כשאין איזה DL בסביבה.

ובקשר לניתוקי הצתה, עלוקות וכל הווג'ארס - הרבה הפעמים היא לא מתניעה גם בלי כל אלו :wink:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שלי מתניע מצויין...

חוץ מזה שים לב למה שכתבתי בהודעה המקורית

''לי יש סיבות אישיות לחשוב על זה במאמץ כרגע ולכן אני גם מעלה את הנושא פה.''

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שלום לכולם

כתבתי על כך בעבר אולם הצורך צף ועולה בשנית לכן כמה המלצות שיעזרו לכולנו לשמור טוב יותר על רכושינו.

נקודת ההנחה הראשונה היא אם רכב סומן מראש להיגנב ולגנבים יש את היכולות הרכב יגנב!-וכל האמצעים קשרים לגנבים: גרירה, העמסה, גניבה ע"י התפרצות לבית ונטילת המפתחות, שיכפול מפתחות הרכב, שוד אלים, התפרצות לרכב והתנעתו, כניסה לרכב במירמה או ברשות וגנבתו, כניסה לרכב מונע ובריחה, וכו.

לכל אחת מהשיטות יש את דרך ההתגוננות שלה, אולם רק מודעות לעניין הגברת העירנות ונקיטת צעדים מונעים ימנעו את התופעה.

עכשיו נעבור לרגע לצד הרשע...הגנב ישאף תמיד להקטין את נק' החיכוך בין האוכלוסיה ובעל הרכב לבינו, ישאף לצמצם את זמן היותו חשוף וחסר אונים בתוך הרכב במקומו הטיבעי... וירצה להיות סמוי ככל שיתאפשר.... למהירות הבריחה תפקיד מרכזי והגנב יעדיף תמיד את הרכב הקל לגניבה מבין האפשריות העומדות בפניו...לרוב יבחר הגנב בדרך המלך המהירה ביותר להעלים את הרכב, לפעמים יסתיר את הרכב ויחכה להזדמנות אחרת על מנת להעבירו למקום אחר....

הגנב אינו פועל לבדו בדרך כלל ובגניבה משתתפים תמיד מס' אנשים שלכל אחד מהם המומחיות שלו!

רכב מוביל, תצפיתן מכונאי, וחשמלאי הם חלק מהתפקידים של הכנופיה המאורגנת, שאחראיות על חלק גדול ביותר מגניבות הרכב....

איך נתגונן?:

נעשה את החיים של גנב הרכב קשים כל כך שהוא יעדיף לדלג על הרכב שלנו-איך? האמצעים הפרימיטיבים לכאורה הם הטובים ביותר, מנעול הגה נעילת הילוכים סוויץ' סודי קודנית אמובילאיזר

סנדלי גלגל...כל צירוף בינהם מבורך.....כיסוי הרכב בכיסוי בד ירחיק את הגנב ממנו עוד יותר...

עכשיו נחזור לרגע לשיטות הגניבה...וכל אחד יחשוב לרגע איך ניתן למנוע את גניבת הרכב לפי השיטה האמורה, כל אחד בצורה שהכי מתאימה לו....ועל פי תנאיו....המודעות היא הפיתרון האמתי

אם לא ניתן לגנב את ההזדמנות הראויה הוא יחפש מישהו אחר שכן יתן לו....

לעולם לא להשאיר את מפתחות הרכב במקום גלוי גם לא במוסך או אצל בעל מקצוע! רק את ההכרחיים ביותר שימרו את הקוד ברשותכם בלבד...אל תשאירו את הרכב לבד ללא השגחה כאשר הוא מונע....ילד בכיסא בטיחות לא נחשב "השגחה" לצורך העניין......נעלו את דלתות הרכב בשעת הנסיעה....היו ערניים לסביבה שלכם גם שאינכם נוהגים חנו במקום מואר וקרוב וצפו על הרכב לעיתים קרובות, סימו לב שלא להשאיר ברכב שום דבר שיקרוץ לגנב....בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
99% מהציבור ממגן רק במה שהוא חייב למגן , כלומר במינימום שצריך ובמינימום כסף, גנב כבר יודע בדיוק איזו אזעקה יש באיזה רכב ואיך היא מותקנת בדיוק וכיצד לגשת ולנטרל אותה בזמן הכי קצר.

ברגע שאתה עושה לו משהו לא סטנדרטי , הוא כבר יסתבך עם זה ויעבור לרכב של השכן.

גנב לא גונב אוטו לפי הקלות, ואם באוטו מסוים יהיה קשה אז הוא יעבור לרכב הבא!!

ממש לא כך.

ישנם אחוזים גבוהים של גניבות שמתבצעות עפ"י הזמנה כלשהיא בשטחים,רכב מבוקש כלשהוא וכדומה.

אני מאמין שגנב מקצועי שבאמת חם על אוטו כלשהוא בסופו של דבר יגנוב אותו.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אם כבר ללכת בכיוון של משהו לא סטנדרטי , אפשר להתקין ברז ( משהו פשוט , כמו הברז בגינה ) בקו של אספקת הדלק ושיהיה סמוי מהעיין.. , אם אתה מתכוון להשאיר את האוטו לזמן ארוך , בחניון של איזה מלון לדוגמא כשאתה בחופשה, אתה סוגר את הברז וזהו..

עוד רעיון , שלא מומלץ לנסות - נכון - לא מומלץ, מסוכן, ולכן נמחק ע"י קובי.

נ.ב. - מה זה עלוקה אלחוטית?

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

עלוקה אלחוטית זהו ניתוק סמוי שנעשה אלחוטי = בלי חוטים ברכב.

אתה בוחר מה שאתה רוצה לנתק,נניח כוייל, ושם עליו את היחידה הזאת ובזה נגמר העניין, יש לך ניתוק לכוייל,ניתוק אלחוטי ללא כל חוטים.

כמובן שאת היחידה הזאת צריך להסתיר ולהחביא כמו שצריך, בד"כ אם עושים את זה על הכוייל, אז מחביאים את היחידה הזאת בתוך הכנף.

נראה את הגנב מפרק לך את הכנף בשביל להגיע לדבר הזה...ובכלל איך הוא יידע שיש לך עלוקה אלחוטית ברכב בכלל?!

פורסם

מעבר לאפשרויות ההסוואה מול מצלמה, עזבו, אני ניגשתי למשטרה עם צילום של 14 שניות על הפריצה לרכב שלי, שקרתה דווקא באור יום, רואים פנים של החשודים, היה טביעות אצבע, היה מספר רכב, עבר 8 או 9 חודש, לא חזרו אלי בכלל, אז זה סתם מאמץ מיותר, זה המדינה שלנו, בגלל שאין ענישה יש גניבות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
ישנם אחוזים גבוהים של גניבות שמתבצעות עפ"י הזמנה כלשהיא בשטחים,רכב מבוקש כלשהוא וכדומה.

אני מאמין שגנב מקצועי שבאמת חם על אוטו כלשהוא בסופו של דבר יגנוב אותו.

אורן

הדוגמא הכי טובה לכך (לצערי) היה הרצח שבוצע לפני מספר שבועות, ורק ביום ראשון נתפס הרוצח/ גנב.

ששאלו אותו איך הכל התחיל, הוא ענה: "תכננתי הרבה זמן על פיג'ו 406"...

תקח בחשבון שאם מישהו יעשה "הזמנה" - חבל על הזמן שלך. הרכב יעביר ידיים בסופו של דבר.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אלכס.ש"ס לפני כל חג

אירית

פורסם

אלכס.

ש"ס לפני כל חג

אירית: אבטחת הרכב שלי, שלכם, של כולנו.

ההסבר של חבר הפורום MSDS :

עלוקה הינה יחידה שמוסתרת ברכב , זהו בעצם ניתוק סמוי, נניח על המשאבת דלק, מחברים אותה על הקו איפשהו או בטנק דלק עצמו - איפה שהמצוף נמצא, וסוגרים עליה עם פחית עם ניטים כדיי שלא תהיה שום גישה ליחידה הזאת, היחידה הזאת נקראת עלוקה, היא בגודל פיזי של 3*3 ס"מ וניראת בדיוק כמו ממסר, יש לה שני מצבים ON\OFF, היא מקבלת פיקוד אלחוטית(בלי שום חוט) מהאימובילייזר עצמו,מתכנתים את האימובילייזר שיידע לעבוד עם העלוקה האלחוטית ע"י הקשת כמה קודים מסויימים ואז הוא ננעל על העלוקה, ברגע שמנטרלים את האימובלייזר ע"י הקשר מספר אז העלוקה האלחוטית משנה מצב.

היתרון הוא שלא צריך למשוך חוטים ברכב, היחידה מוסתרת , אף אחד לא יודע שהיא קיימת, אין גישה לנטרל אותה, גם אם גנב מנטרל את האימובילייזר, עדיין יש לו ניתוק של העלוקה.

בקיצור - רק עם גרר יהיה אפשר לקחת את הרכב.

ברכבים חדשים\מפוארים כבר ידוע שמראש שיש עלוקה מפני שחברות הביטוח מחייבות ולכן גנב שבא לגנוב רכב מפואר הוא יודע בדיוק לאן לגשת, אבל גנב שבא לגנוב רכב ישן , אין לו מושג למה הוא נכנס.

ניתן לשים את העלוקה למשל על הכוייל, ולהחביא אותה מתחת לכנף.

הקטע הוא שלא יהיה גישה לאותה יחידה -וכך בעצם אי אפשר לנטרל אותה.

למשל ניתן להחביא עלוקה אלחוטית בבגאג איפה שהמכסה של הטנק דלק - איפה שהמצוף נמצא, פותחים שם ברגים ומחברים אותה על הקו ומחזירים את המכסה, אבל מחזירים אותו עם ניטים ולא ברגים כך שאי אפשר יהיה לפרק את זה עם מברג רגיל - צריך כבר מברגה בשביל זה.

בקיצור - זה מאוד יעיל, 500 ש"ח ויש לך שקט נפשי ,יותר ביטחון.

אימובילייזר לבד רגיל - גנב מיומן תוך כמה דקות יכול לנטרל , אבל עלוקה עם אימובילייזר זה כבר סיפור אחר, הוא חייב לדעת קודם כל שיש עלוקה בכלל, שנית הוא צריך לאתר אותה, אח"כ לפרק את מה שצריך בשביל להגיע אליה, ועכשיו פשוט לנטרל אותה...אך מה קורה אם יש שתי עלוקות......הסתבכנו הא....

ההסבר שייך לmsds

פורסם

ויש עןד פטנט פשוט וזול. להתקין מפסק זרם ראשי על הבטריה. רק אתמול רכשתי כאלה.

מתקינים כזה על הקטב של המצבר. יש שם מתג. בחצי סיבוב כל החשמל של הרכב מנותק.

(יעיל גם לשימור המצבר). קשה לי להאמיר שגנב ממוצע יפתח את מיכסה המנוע על מנת לחפש

את המתג הזה. וגם אם כן....ניתן לפרק את כל "הברז" של המיתקן....ואז...בכל מי שאין לו את ה"ברז " הזה, לא יכול להניע את הרכב. 2.95$ באי בי.

אריה

פורסם

המפסק הזה לא מנחית בזמן פעולת המנוע?

לפי מה שהבנתי הוא גם מנחית בגלל התנגדותו וגם יכול לגרום לבעיות היות והמגעים שלו לא הכי הרמטיים.

פורסם
איכשהו האמבולייזר לא עלה בראשי... רעיון טוב, כמו כן המפסק...

כל דבר שאתם מציינים פה אפשר לקבל מחירים לכל דבר?

כמה עולה רק אמבולייזר?

והרעיון של המפסק נראה לי ממש מצויין...

לגבי הפתק שציינתי אותו, בהחלט יכול לבוא מישהו אפילו עם מסכה אבל לפני שהוא עושה את זה הוא אמור לבחון את הרכב לא? לבוא לבחון את הרכב עם מסכה? הרי הוא עוד לא ראה את הפתק...

יש לי בעיר מרצדס שגנבו לה כמה פעמים את הסמל, על בית פרטי של הבעלים הותקנו 2 מצלמות לכיוון המרצדס ומאז הסמל לא ירד...

עמית.

אתה מתגורר באריאל? :)

פורסם

עוד כמה חודשים אני מתכוון לעשות משהו שהרכב שלי פשוט לא יהיה גניב!:wink:

הגה ספורט נשלף!

ניראה גנב גונב לי את האוטו כשאין הגה...

:-) כשיהיה תמונות אני אפרסם.

• תוכן חדש...