Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LEXUS חדש בארץ

fixxxer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע לקסוס חדש, אם אני זוכר נכון לדגם קוראים RX330.

מבפנים מאוד מאובזר ומפנק. מבחוץ ניראה כמו מיניוואן ספורטיבי.

אין לי מושג כמה יעלה.

צירפתי תמונות :)

תמונה033.jpg

תמונה034.jpg

תמונה035.jpg

תמונה036.jpg

תמונה037.jpg

תמונה038.jpg

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפהפיה אמיתית רק שמקדימה היא נראית כמו טויוטה RUNX מוגבהת (אותו בית, חטיבת יוקרה).

(נו ניחא, הטוראג נראית כמו פאסאט מוגבהת, והקאיין נראית כמו 911 מוגבהת, SO WHAT? :D ).

פורסם
יפהפיה אמיתית רק שמקדימה היא נראית כמו טויוטה RUNX מוגבהת (אותו בית, חטיבת יוקרה).

QUOTE]

זה כי לקסוס שייכת לטויוטה, או שמא אני טועה(והיא לא שייכת לה?) .

פורסם

איגור, זה בדיוק מה שכתבתי.

אותו בית.

משמע, לקסוס הינה חטיבת היוקרה של טויוטה.

**על פי מירב ידיעתי, תקנו אותי אם אני טועה. **

פורסם

לפי דעתי הרכב יוצג באוטומוטור, בעיקר לשם קידום מכירות עם כניסתה הקרובה של לקסוס (כמותג עצמאי) לארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נהגתי על ה-RX330 במשך יום שלם מול אינפיניטי FX35 (שהיה הרבה יותר טוב).

ה-RX רך בצורה מבחילה, בעל התנהגות כביש אמריקאית טיפוסית, מנוע סביר, תיבת הילוכים לא משהו, מרווח טוב, איבזור טוב. אבל כולו משדר עייפות ונמרחות כזאת, ממש לא הבחירה שלי. מול האינפיניטי המצוין הוא פשוט בלט לרעה.

המבחן, ד"א, בגיליון 233 של אוטו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרכב שבתמונה הוא - ככל הנראה - ה-RX350. זוהי גרסה חדשה שמצוידת במנוע 3.5 ליטר עם 276 כ"ס.

היא הוצגה בארצות הברית בפברואר, והצטרפה ל-RX300 באירופה... אתמול.

הגרסה שנהגת בה (אני מדבר לרב כתבתב ס.קורניס) היא ה-330, עם מנוע 3.3 ליטר ו-233 כ"ס שלא משווקת באירופה.

היא מיועדת בעיקר לשוק האמריקני, ולכשכזאת מכויילת בהתאם. לידיעת המזמינים בייבוא אישי...

הגרסה "שלנו" תהיה ככל הנראה קשיחה יותר ורופסת פחות, כיאה לטעמם העפיץ של ידידנו הגרמנים.

בכל מקרה, ה-RX350 יוצג באוטומוטור במסגרת ההשקה הרשמית של מותג לקסוס בישראל, יחד עם ה-IS החדשה,

ה-GS וה-SC430 (:yum:). ל-LS החדשה נצטרך להמתין כמו שאר העולם, עוד זמן מה.

פורסם

תודה לך, כתבתבון הרכב המכובד צ. רועי (בסגנון ב. מיכאל :wink: ). לצערי, מכיוון שאינני שקוע במשרד טחוב רוב שעות העבודה (אלא בכסא אוניברסיטאי טחוב, אבל זה נושא אחר), אינני מעורה בחדשות הרכב הטריות כמו כתבתב-על כמוך, ולכן אינני יודע אילו גרסאות בדיוק תגענה לישראל (לומר את האמת, גם אם כן הייתי, אני לא חושב שלקסוס RX היה איפהשהוא בסדר העדיפויות שלי :wink: ). דאט ביאינג סד, תודה לך על העדכון, ועלי לציין שעם נתונים אלו הלקסאיכס הזה כבר לא עושה רושם כל כך רע... אבל לך תדע

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לך תשובה לכל דבר, הא?

תזהר עם תלת האופן, יש לי גברת ערומה עם כנפיים על מכסה המנוע ואני לא מהסס להשתמש בה.

עריכה: כל הזכויות לשם סקורניס וכל ההטיות שלו שמורות בידי רזמל.

תמלוגים הועברו בהתאם (לטובת שיפוץ משאבת הדלק ברזמלית).

פורסם

בהזדמנות זו אבקש לחדד את הנקודה שהכינוי ס.קורניס הוא כינוי דור שני המבוסס על כינוי שהגיתי אני.

טסוקי כבר נקט בשיטה זו בעבר עם ה-TSוקונית שלו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ולפני שהמנהלים ינעלו שרשור שהם הסיטו לכיוון לא ידוע (העברת ביקורת על ההנהלה בפרהסיה - ידוע, אסור - אני מלקה את עצמי מידי יום ביומו) - כבר חודשים שמסתובבים לקסוסים כאלו בארץ ביבוא אישי.

• תוכן חדש...