Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משה ראיתי את הספליטר ויכולתי לקחת אותו ב 500 ש"ח הבעיה שאני לא רוצה לשים רק בגלל

שכמעט בטוח אתה משפשף אותו או שובר אותו כליל אפילו מפסי האטה...

גם בהזדמנות אני יקפוץ לראות את הכיסויים שלך,אני מחפש ספוילר בדיוק כמו שלך הבעיה שהוא עולה בסביבות 1600 1800 ש"ח אז אם מישהו מכיר מישהו שרוצה למכור משומש אני הכתובת.

שבת שלום לכולם!!!

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

מניסיון עשיר אני מאמין שהוא קנה הכל ב-e@a שבבני ברק.

ואתה צדקת הספליטר גם לא הכי מחמיא לרכב, בגלל הבליטות בצדדים אני זוכר שבזמנו לפני שהזמנתי את הטמבון מחו"ל אני בדקתי אותו {ולמען האמת הספליטר ממש לא נמוך וקשה לי להאמין שהיית משפשף אותו אב לא נורא יותר טוב שלא קנית, אני לא אהבתי אותוו}.

בכל אופן עשית אותה בובה היא נראת ממש שמורה, אני בימים הקרובים מבטיח שאני מעלה את האתר , ואני אעשה לך שם דף , תשלח לי בבקשה לאימייל תמונות באיכות טובה של היפיפיה שלך.

[email protected]

פורסם

משה - אתה מבטיח כבר הרבה זמן... מה יהיה ?

לפותח השרשור: עבודה טובה. אם להוסיף ספוילר אז רק את המקורי.

כל ספוילר אחר ייראה מגעיל.

נ.ב.

" הספוילר יוסיף לך עוד 10 כ"ס..." :wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

יש למשה ספוילר פצצתי גבוהה עדין בטעם טוב בכלל הרכב של משה משופר בצורה עדינה יפה ומדוקדקת

ותמונה שהוא שלח לי לפניי חצי שנה בערך הייתה ההשראה לשיגעון החדש שלי

*ולמשה: בטח יש לך שיפורים שונים שנשארו לך, אם כן ואני לא טועה דבר איתי בפרטי...

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

אני מבטיח שהאתר יעלה בימים הקרובים , ואני ממש מתנצל שזה לוקח זמן אבל אני ביקשתי שתשלחו לי תמונות של הרכבים שלכם בשביל שאני אפתח דפים בשבלהם, האתר גמור כל מה שנותר לעשות זה לרכוש דומיין ולעלות אותו לרשת.

בקשר לספויילר הגבוה , אל תחשבו על הונדות וכל השטויות האלו הספויילר הגבוה של המגאן קופה הוא יפה נורא והוא לא ממש אגסיבי והוא נותן לוק מדהים לאוטו, לא סתם בכל התצוגות בעולם ובכל מועדוני מגאן קופה שיש באירופה אז ל-95 אחוז יש ספוייר גבוה.

אני אישית חושב שכדאי לך לשים ואני אשים שוב תמונה של הרכב שלי עם הספויילר ותראה איזה לוק יפה זה נותן.

http://img225.imageshack.us/my.php?image=my3zm.jpg

דרך אגב אם תרצה ספויילר נמוך תודיע לי כי יש לי ולחבר נוסף שגם החליף לגבוה אבל אני ממליץ לך בחום לשים גבוה את ההבדל העצום ביניהם רואים במציאות, רק לצורך דוגמה את הספויילר הגבוה הראשון שלי גנבו לפני 3 שנים ובמשך חצי שנה נסעתי עם הנמוך עד שנשברתי וקניתי מ-e@a עוד אחד, את הנמוך אין ביכלל טעם לשים כי גם ככה בקושי רואים אותו.

שמתי בשבילך גם תמונה של הריפוד שתראה על מה אני מדבר גבר.

פורסם

ואני מצטער אין לי עוד מה להוסיף לאוטו , הדבר היחידי שנותר לי זה היה קסנון וקניתי אתמול ככה שעשיתי את הכל והנה הפירוט בשבילך.

1. החלקתי את הסמלים מאחורה.

2. שמתי טמבון אחורי וקדמי וחצאיות צד.

3. שמתי מראות m3.

4. שמתי פנסים אחוריים 3d.

5.שמתי dvd.

6.שמתי גרילים מיוחדים מקדימה .

7.שמתי גבות מיוחדות למגאן שהוזמנו מחו"ל כמובן כמו כל שאר חלקי הרכב , חוץ מהחצאיות צד שום דבר לא נעשה בארץ.

8.גאנטים כמובן

9.ריפוד לכל הפנים.

10. ספויילר גבוה :wink:

11. קסנון 10,000k

את כל השיפורים עשיתי בעזרתם של e@a , האלמנט החמישי, וצחי מערכות שעזרו לי להביא את האביזרים מחו"ל.

• תוכן חדש...