Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

ההנחה שאני אוהב את הסאונד של הPULSE 6 Morel האם כדאי לקנות אותם ללא מגבר...

מחיפוש שעשתי ברחבי הרשת מצאתי כי רוב האנשים לא ממליצים לרכוש רמקול זה ללא מגבר...

מבקש חוות דעת נוספת

ובגדול עוד המלצות לרמקול בסביבות ה 400-600

תודה!

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אודיו באן 90 RMS נישמע פצצה

בתאכלס הוא 2 WAY אבל הטוויטר מתפרק

נישמע חזק מאוד

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני לא יודע מי הם רוב אותם שלא ממליצים לרכוש את הפולס ללא מגבר.

אני מדבר מנסיון אישי, אין שום בעיה והם יעבדו מצויין רק על ההגברה של הרדיו.

מבחינת התמורה ביחס להשקעה היא מצויינת.

פורסם

לי יש את הפולס 9*6 מאחורה ללא מגבר וההגברה של הרדיו דיסק גורמת לי להנות מהם כל פעם מחדש שאני מתיישב ברכב, גם אני חושב לקנות את הקומפוננט רק מה שכן יש שאומרים שיש בעיות איתם של חשמל שנישרף הטויטר משהו כזה שהעניין מרתיע אותי מעט..

פורסם

HU-PIONEER 4750

רוב המוסיקה תהיה יותר גיטרות ,מיידים,

פחות באסים....

עדיין לקנות את המורל פולס?

הכוונה לשים את הרמקולים מקדימה....

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

במקום לשאול איזה רמקולים אנו מעדיפים אתה צריך לשאול אותנו איפה אתה יכול לשמוע את הסט בעבודה ואיפה אתה יכול לשמוע עוד סטים.

אתה זה שמחליט בסופו של דבר ולא אנחנו!

• תוכן חדש...