Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

197 קמ"ש על כביש 5- שלילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תזכור שאסור לך להגיד מספרים , נסעתי 110 = נסעתי 197 , אותו דבר בדיוק - עברת על החוק.

כמה נסעת? כחוק ..

נו באמת .. מה אתה עובד עלי.. כמה באמת נסעת? כחוק ..

וכן , הוא ישאל שאלות כאילו :)

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי. תודה לכם. נקווה לטוב.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

יש לבדוק כמה דברים אצל השוטר החביב

1. באיזו שעה כויל הממלז
  2. תאריך ושעה על הדו"ח(לבדוק תעויות של השוטר בדוח)
  3. ובכל אופן גם בשלילה המנהלתית לא להודות בכלום ולחזור כמו תוקי על אותם משפטים שאמרתה לשוטר
  4. לבדור מה השוטר רשם בסעיף דברי הנהג
  5. בהצלחה

octavia vrs

פורסם
יש לבדוק כמה דברים אצל השוטר החביב

1. באיזו שעה כויל הממלז
  2. תאריך ושעה על הדו"ח(לבדוק תעויות של השוטר בדוח)
  3. ובכל אופן גם בשלילה המנהלתית לא להודות בכלום ולחזור כמו תוקי על אותם משפטים שאמרתה לשוטר
  4. לבדור מה השוטר רשם בסעיף דברי הנהג
  5. בהצלחה

1. טעויות

2. תוכי

3. מחר תהיה הכתבה!

4. תלמד טוב

5. בהצלחה

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לדעתי כדאי לך לגשת לעורך דין, שתמורת תשלום סימלי יכין בשבילך מכתב מאוד מנומק,מוסבר וקולע שבו מתוארת כל הסיטואציה ובסופו בקשה לביטול השלילה והמשפט, שאליו אתה תצטרף את המסמכים מהיבואן.

את המכתב תשלח למשטרה.

סיכוי מאוד גבוה שפה זה ייגמר והמשפט ייבוטל.

פורסם

שאלה לא קשורה. למה יונדאי לא מסוגלת להגיעה למהירות הזאת האם זה בגלל מגבלה שמותקנת במחשב?

כי אם אין מגבלת תוכנה מכנית לדעתי היא כן יכולה להגיעה למהירות כזאת.

נראה לי גם שהדף מהיבואן לא יתפוס כי הרי לדוגמא: המהירות המקסימלית המוצהרת של הונדה היא גם באזור 170 ואפשר לנסועה איתה הרבה יותר מהר.

פורסם
שאלה לא קשורה. למה יונדאי לא מסוגלת להגיעה למהירות הזאת האם זה בגלל מגבלה שמותקנת במחשב?

.

בגלל עניינים זוטרים כגון כח מנוע, יחסי העברה וכל מיני שטויות לא חשובות...:roll:

פורסם

נראה לי גם שהדף מהיבואן לא יתפוס כי הרי לדוגמא: המהירות המקסימלית המוצהרת של הונדה היא גם באזור 170 ואפשר לנסועה איתה הרבה יותר מהר.

היא לא מסוגלת. נקודה.

הדפים הטכניים הם הוכחה רשמית. בפועל... גם בירידה לא יהיה 170.

מה שמרגיז אותי שגם אם הילד ייצא זכאי, אף אחד לא יחזיר כסף על שכר טרחה לכל הגורמים (מוסך, עו"ד).

נ.ב.

ילד - לא נמאס להסתבך ?

Veni Vidi Vici

פורסם

אתה מתכוון שהסקאלה יכולה להיגמר הרבה יותר ... כן .. אתה צודק.. המחוג השובב הזה באמת היה נוטה לגרד את ה 190-200 ... למרות שלפי המדידה לא עברנו את 168 קמ"ש :)

חבוב , המד קמ"ש מזייף. למה? ככה... כי זה מכאני. (יש דיגיטלי. גם הוא מזייף !)

אין מה לעשות , וזה לא הגבלת תוכנה (מה זה פה BMW ?!) זה הגבלה לרוב של הגיר.. הגיר דיי נגמר בשלב מסויים :)

פורסם

X plane - מחכים לעדכון..

מה היה בסוף בתחנת המשטרה? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פשוט בדיחה , מה כאילו שוטר לא יודע שרכב כזה לא מגיע ל200 קמ"ש , יש היום מעט מאוד מכוניות שמגיעות ל200 קמ"ש ועוד עם אנשים בפנים נו באמת זה לא צריך ליהיות כזה קשה .

נסעתי על 120 באקסנט וזה הרגיש כאילו היא עוד שניה מתפרקת .

ים long time no

פורסם

אני אומר בואו נתרגם את כל השרשור לאנגלית (או קוריאנית, איך שתרצו) ונשלח אותו לחברה בקוריאה.

אני בטוח שהמהנדסים שם יתפוצצו מצחוק ויתגלגלו על הרצפה, ואת התגובות שלהם לשרשור תדפיס ותיקח איתך למשפט.

(סו-יאנג, אמרתי לך שאנחנו נגיע בסוף קרוב ל- 200 קמ"ש :-P )

אמיר.

פורסם

יצאתי מזה!!!

ניגשתי היום לתחנת המשטרה, הסברתי לקצין הנחמד את המצב, הוספתי שהיה מישהו בנתיב השמאלי שעקף את כולם וכנראה השוטר התבלבל כי האוטו שלי לא מגיע קרוב למהירות המצויינת (תודה וויל על העיצה), הראיתי לו את זה עם כל המסמכים שאספתי, כולל ספר הרכב. הוא שאל אותי כמה בכל זאת נסעתי, אמרתי "כחוק", הוא אמר "במספרים חבוב, במספרים", השבתי "כחוק". (שוב, תודה אורן).

ביקשתי לבטל את ההאשמות נגדי והוספתי גם את העובדה שבמהירות הנ"ל, לראות את השוטר, לקלוט שהוא קורא לי לעצור בצד, ולבלום, כל זה במרחק 50 מטר זה פשוט בלתי אפשרי.

והצמיגים שלי לא היו מחזיקים מעמד ב200 קמ"ש, גם הבלמים לא היו מסוגלים לבלום את הרכב, בקיצור- בלתי אפשרי מכל בחינה.

יש לי רישיון שוב!!!

תודה לכולכם על העזרה,

אורן.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...