Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסיכומטרי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לעשות לא מזמן חישוב סכ"ם (אם אני לא טועה ככה זה נקרא) של הטכניון והיה לי שם ממוצע בגרות של 99.7.

בסכ"ם של הטכניון נותנים משקל יתר (באופן די מופרע) למתמטיקה ופיזיקה,

כך שייתכן ועבור מקומות אחרים ייצא ממוצע שונה (נמוך יותר אולי).

SAVAGE, במילה "אוגדן" אתה מתכוון לספרי הכנה? תקן אותי אם אני טועה.

אי שם בתחילת י"ב למדתי לבד עם הספר של אנקורי, וכל 4 המבחנים המלאים שעשיתי בו

הגיעו פחות או יותר לתוצאה שהושגה בסופו של דבר במבחן (714). אני לא זוכר שהיו הפתעות בלתי צפויות,

ומהבחינה הזו אני דווקא ממליץ על ספר למי שיש לו את הישבן הדרוש.

ואז הלכתי למוסד שאפילו לא דורש תעודת בגרות. :|

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
SAVAGE, במילה "אוגדן" אתה מתכוון לספרי הכנה? תקן אותי אם אני טועה.

אי שם בתחילת י"ב למדתי לבד עם הספר של אנקורי, וכל 4 המבחנים המלאים שעשיתי בו

הגיעו פחות או יותר לתוצאה שהושגה בסופו של דבר במבחן (714). אני לא זוכר שהיו הפתעות בלתי צפויות,

ומהבחינה הזו אני דווקא ממליץ על ספר למי שיש לו את הישבן הדרוש.

אוגדן - 6 מבחנים לדוגמא של המרכז הארצי לבחינות והערכה. בחינות אמיתיות שהופיעו בעבר. ומה לעשות, לפני 4 שנים הפסיכומטרי היה קל בערך פי מיליון ממה שהולך היום. יכול להיות שבגלל זה המבחנים של אנקורי התאימו לך.

היום לדעתי הסימולציות של קידום הכי דומות למבחן.

באנקורי מבלבלים את המוח עם חישובים מיותרים, מופיעות שאלות שכבר נשאלו בספר ההדרכה (וגם אותם טקסטים באנגלית).. במבחן האמיתי שואלים שאלות שדורשות ממך לאלתר. יש מעט מאוד שימוש טכני בנוסחאות, יותר קשה להתכונן אליו.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
לפני 4 שנים הפסיכומטרי היה קל בערך פי מיליון ממה שהולך היום.
באמת? זה מפתיע אותי.

מממ... אני מרגיש ממש זקן. אגב, אז באותו יום בדיוק השיג הגאון השכבתי לא פחות מ-800. :roll:

אין לי מושג מה הוא עשה עם הציון הזה, אגב, כמו רבים אחרים שראו את ה-750 מהצד השני

והלכו לדפוק את הראש באיזה טיול ארוך במיוחד לחור נידח בעולם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תשמע התנאים במכללה למלגה במכללה למנהל (מלגה מלאה לשנה א ומתגלגלת לשנה ב בהתאם לציון -ממוצע מעל 85 בסוף שנה א) התנאים לקבלה הם פסיכומטרי מעל 680 ובגרות ממוצע מעל 100,לי יש 708 עם ממוצע בגרות של 93,ועדיין לאחר ראיון הצלחתי לקבל אחת,כזו,דרך אגב אני במסלול של רו"ח.

עם 640 לא רק שאתה תוכל להתקבל למכללה,אני מאמין שדי ירדפו אחרייך,אבל אני לא נכנס כרגע להחלטות של מה ללמוד והיכן.

בכל מקרה תכוון גבוה...:wink: ותדע לך שבד"כ הסימלוציות ממש לא למאכזבות,אומנם האוגדן מעט אבל ממש מעט קל יותר אבל גם הוא משקף,תשתדל להימצא בסביבה של ה720+ וזה יבטיח לך את אזור ה700 במבחן האמיתי.

דרך אגב,עברית גם היה הכי שנוא עליי בזמנו...

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

• תוכן חדש...