Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסיכומטרי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן חברה, אני במרתון מטורף לקראת הפסיכומטרי שייערך ב 11 לאפריל.

3 וחצי שעות של ריכוז ללא הפסקה.

מי כבר עשה, כמה קיבל (לכל הקוראים תוצאות של אחרים - יש להפחית בממוצע כ 10% מהציון שרשמו... :)

לי זה הפסיכו השני, לאחר שהראשון היה בכיתה יב' כשרציתי להתקבל לעתודה אקדמאית, ולבסוף וויתרתי כי התקבלתי לקורס תכנות בממר"ם (שממנו פרשתי בדיוק בחצי הדרך..) ומצאתי את עצמי, כמ הרבה חיילים בצבא הגנה לישראל, משוטט בין תפקיד לתפקיד, העיקר שיהיה עם מינימום זמן בבסיס...

לפני שבועיים השתחררתי, ואני ניגש עכשיו לפסיכו השני...

אגב הציון הראשון היה 640, ואין צורך להפחית - זה הציון האמיתי...

בהצלחה!

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אתה יותר ממוזמן לבצע חיפוש על פסיכומטרי, הנושא נדון לא פעם ולא פעמיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שאלה קלה... תשובה קשה...

נתחיל במה אני טוב/אוהב/הייתי רוצה לעסוק בו...

זהו תחום הפיסיקה, מכניקה ליתר דיוק. כל מה שקשור בתנועה של גופים. אווירונאוטיקה גם קצת מעניין, זרם חשמלי..

מצד שני, אני טוב מאוד במספרים, ככה שכלכלה, ראית חשבון, מנהל עסקים גם נכנס לתמונה...

מצד שלישי, הכיטוב לפתוח חנות שווארמה במקום טוב, ולעשות כסף...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

לצערי בחופש הגדול בין י'א לי'ב עשיתי פסיכומטרי בשביל להתקבל לעתודה. אחת הטעויות הגדולות של חיי. זה היה בזבוז ע-נ-ק של זמן ודפק את רוב החופש. די חרשתי לזה והוצאתי 712, אבל לא התקבלתי לעתודה כי הציונים שלי בבית הספר די מסריחים. אני בזמנו רציתי ללמוד רפואה ולכן לא התקבלתי. צריך ציונים גבוהים בביה'ס בשביל זה...

ואני מצטרף לדיעה של אופל אסטרה. אם הציונים שלך טובים- תוכל להתקבל כמעט להכל עם הציון הזה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

תשמע הבגרויות שלי הן טובות

5 יח"ל מתמטיקה, פיסיקה, תכנות ואנגלית...

ציונים של בערך 80.. (100 בתכנות.)

שאר המקצועות הלא ריאליים הם עם ממוצעי של 70-75 בערך.

יצא לי לעשות לא מזמן חישוב סכ"ם (אם אני לא טועה ככה זה נקרא) של הטכניון והיה לי שם ממוצע בגרות של 99.7.

אני יודע שזה לא רע בכלל ואפילו די טוב, אבל אני ממש רוצה להוציא את ה 700 הזה בפסיכומטרי...

הבעיה עיקרית שלי היא הקטע בעברית, המילים... זה פשוט דופק לי את המבחן.

שמעתי, אגב שממוצע בגרות של מעל 100 ופסיכומטרי של 700 ומעלה, מקנים מלגה לשנה ראשונה בלימוד מנהל עסקים במכללה למנהל... (30K ש"ח...)

SPL - 143.6DB

"

פורסם

בשביל מה אתה צריך 700 סתם לשבת וללמוד(אני מבין שמשעמם לך), אם אתה יכול להתקבל עם מה שיש עכשיו.

אם אתה לא יכול להתקבל לאן שאתה רוצה, אז ברור, תעשה עוד פעם.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם תשפר ותגיע מעל ל690 תוכל ללמוד במסלול הכלכלה - חשבונאות באוניברסיטה ולשלם בסביבות ה10 אלף לשנה.

מי אמר ששנה ראשונה 30 אלף? גם אני לומדת במכללה למנהל, שנה ראשונה זה 15 כי הם נחמדים ורוצים למשוך אותך, מהשנה השניה זה 30 אלף ומעלה... :puppydoge:2gunfire:

אבל אני לומדת ראית חשבון,אולי בגלל זה יש הבדל.

לדעתי קודם תחליט מה אתה רוצה ותבדוק אולי תתקבל גם עם הציונים שיש לך עכשיו..

פורסם

ווואוו הרגע יצאתי מסימולציה, איזה דבר מטורף!

3 וחצי פאקינג שעות!

היה חזק...:)

בכל מקרה, יכול להיות שאני יכול להתקבל עם הציונים שלי עכשיו למכללה למנהל, אולי אפילו לאוניברסיטאות, אבל היה לי ואוצ'אר מהצבא, ורציתי לממש אותו, ככה "על הדרך" עם תקופת הפאנן המלווה בחודשיים לפני שחרור...

אז וויתרתי קצת על הפאנן - אבל כך עוד שבועיים וחצי, אני גם לא צריך (ב"ה) יותר לגעת בפסיכומטרי, אלא רק לבוא ולהרשם...

ולמי שאמר שמשעמם לי - אז הלוואי, הלוואי והיה לי משעמם. (אני מהנהנן כרגע עם הראש למעלה ולצדדים...).

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אח אח מתי תבינו שיש עוד אופציות חוץ מאוניברסיטה ופסיכומטרי שהפך כל כך ממוסחר, ושוב אני אזכיר למי שלא זוכר, האוניברסיטה הפתוחה...

פורסם

חבל שבפתוחה אין משפטים :( מבחינתי לפחות זה החיסרון היחיד, כל שאר המוסדות דורשים פסיכומטרי ו\או בגרות.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

הטיפ שלי:

אל תתקרב לאוגדן, זה חרא. אתה תקבל 800 ותחשוב שאתה גאון, ואז תעשה 16H (או מה שיש עכשיו) ותקבל 600. תשקיע בסימולציות של קידום\גבע\היי קיו כי הן הכי מדמות. אנקורי יותר טכניות אבל פחות דומות למבחן האמיתי (ז"א מרגישים כאילו השאלות נכתבו בידי אותו אדם). ויום לפני אל תעשה כלום.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

• תוכן חדש...