Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי אנשים טובים, מקווה שהכל דבש ופריחות.

תכירו את אישתי שתחייה... סקודה פליסיה 1.6 96' לא סתם בונבוניירה, של מקס ברנר.

בקיצור, התריס של המזגן שבלחיצת כפתור נפתח ומאפשר כניסה של אוויר מבחוץ או נסגר בכדי לשמור על האויר הקר בתוך הרכב, נתקע.

ז'תומרת, שבכל רגע נתון נכנס לי אויר (וגם עשן פליטה של מכוניות אחרות) לחלל הרכב.

משהו מפריע לתריס להסגר ולכן הוא מפמפם באופן קבע ומשמיע דפיקות טורדניות כבר מהרגע שאני מסובב את הסוויצ' ומפעיל את המצבר.

שאלתי היא בעצם מה סדר גודל הטיפול? מבחינת זמן ומחיר.

האם יש צורך לפרק את הדש-בורד? ומה הסיכוי שבגלל שהרכב כבר בן 10, הפלסטיקה לא תחזור למה שהיא היתה.

תודה מראש

גדי

פורסם

שלב ראשון תעביר את הכפתור של המיזוג לסירקולציה פנימית וכך לא ייכנס אויר מבחוץ.

שלב שני נסה לשחרר בלחץ , אין שום סיבה שהתריס לא ישתחרר.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
הי אנשים טובים, מקווה שהכל דבש ופריחות.

תכירו את אישתי שתחייה... סקודה פליסיה 1.6 96' לא סתם בונבוניירה, של מקס ברנר.

בקיצור, התריס של המזגן שבלחיצת כפתור נפתח ומאפשר כניסה של אוויר מבחוץ או נסגר בכדי לשמור על האויר הקר בתוך הרכב, נתקע.

ז'תומרת, שבכל רגע נתון נכנס לי אויר (וגם עשן פליטה של מכוניות אחרות) לחלל הרכב.

משהו מפריע לתריס להסגר ולכן הוא מפמפם באופן קבע ומשמיע דפיקות טורדניות כבר מהרגע שאני מסובב את הסוויצ' ומפעיל את המצבר.

שאלתי היא בעצם מה סדר גודל הטיפול? מבחינת זמן ומחיר.

האם יש צורך לפרק את הדש-בורד? ומה הסיכוי שבגלל שהרכב כבר בן 10, הפלסטיקה לא תחזור למה שהיא היתה.

תודה מראש

גדי

תריס של צירקולציה בסקודה הוא חשמלי, ונימצא בתא המנוע מתחת לחלון . הרעש שאתה שומעה הו מנוע של התריס שמנסה לשנות מצב (מסגור לפתוח או מפתוח לסגור) בדוק אם לא דחפתה שם משהו שמונע עבודה תקינה או שהמנוע דפוק אז פשוט להחליף.:roll:
:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

צודק 100% התריס הוא חשמלי.

יש אפשרות לעבוד על זה בעצמי? האם זו בעיה שיד לא מאומנת יכולה לתפעל?

• תוכן חדש...