Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב. היום אחרי נסיעה של בערך חצי שעה נדלקו מנורות האזהרה:STOP , שמן, מנורת חום.

הרכב הוא פיז'ו 205 GR שנת 90 . עצרתי בצד הדרך בדקתי שמן ומיים הכול תקין. מה זה יכול להיות??

עשיתי בדיקה וויזואלית שהגעתי הבייתה והכול במקום בדקתי שוב שמן הכול תקין אחרי מנוחה,תקין.

שאלה נוספת ברשותכם: האם מומלץ לנקות את הפילטר אויר של האוטו בעזרת לחץ אויר?

:roll:
פורסם

יש מצב טוב שהלך ראש מנוע/מנוע.

פגשתי במקרה מהסוג שלך, האוטו נסע על 3 בוכנות.

אתה מרגיש חוסר סחיבה ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה קרה בדיוק ליפני שעתיים. אני לא עשיתי החלפה למיים עשיתי במוסך וניראה לי שהוא עשה. (סחטיין על החוטיני על הבוקר) אני יוצא ליבדוק שוב שמן

פורסם

אז ככה מצב השמן תקין. אבל מפלס המיים ירד די משמעותית מהעצירה שלי בכביש עד עכשיו שבדקתי. חבר'ה זה לא מרגיש לי טוב בכלל, "לטיפולכם".

תודה יאיר.

פורסם

יש רק נזילות שמן, לא רציניות עיגול בקוטר איזה 5 ס"מ . האוטו לא זורק שמן ולא אוכ, בחלקו התחתון הוא פשוט מלא בשמן וקשה ליקלוט מאיפה הנזילה. מבחינת מיים, הכול יבש גם הריצפה גם הצינורות. החלפתי למיים ירוקים ליפני איזה שלושה שבועות.

פורסם

תודה על העזרה למי שעזר לפחות. בסופו של דבר הבעייה היתה במגעים של היוניט עצמו. שוב תודה לעוזרים-ושימותו הקנאים.

• תוכן חדש...