Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יורד תכף להתקין את המגבר החדש גיביאל המפורסם.

ולא שמתי לב לזה, אבל אין לי כבל לרמקולים לרכב.

יש לי כבל יחסית טוב למערכת בבית, הוא עבה והכל, אבל אין לו את הרגליים כמו ברמקול של רכב.

הוא גלוי בשני הצדדים, אני יוכל לחבר את הכבל לרמקול בצורה כזאתי ולעטוף את העניין באיזלויבנד ?

בוא נגיד עד יום ראשון ?

מחכה לתגובות ומוכן לרדת :-)

פורסם

לא! :nono:

המתן ליום ראשון.

אין לבצע חיבורים פרוביזוריים.

את החיבור בצד של המגבר אין בעיה לחבר ללא סופיות , וגם בתנאי שמבצעים חיבורים טובים, אך החיבור לרמקולים ,גם הוא, חייב להיות "נורמטיבי".

חיבור שאינו חזק , עלול להכשל, החוט לא יהיה מחובר חזק, נתק ריגעי, או קצר לגוף או לחוט השני, אתה ממש אבל ממש,לא רוצה לסכן את המגבר החדש שלך.

קח בחשבון שצריך גם חיבור מינוס חזק ואיכותי, כבלים תואמים וכו..

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מזכיר לי לגבי מינוס כשהבאתי את המונובלוק לא היה לי כבל מינוס ואמרתי לעצמי שאין מצב שהיום המגבר הזה לא עובד...

חתכתי לאמא את הקומקום אמרתי לה אל תדאגי יהיה בסדר...

כמה חיבורים מקבילים והופ יש לנו מינוס חחח בבית גם היה מינוס לא שתו נס קפה שבוע...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם הכבל הוא של מערכת סטריאו ביתית הוא שלם ומגיע עד לרמקולים,אין שום בעייה איתו .

אתה יכול להלחים אותו לרמקול (ככה אני עושה תמיד) ככה החיבור הרבה יותר טוב מנעלי הכבל הרגילים שמועדים למגע רופף בגלל ויברציות מהנסיעה.

אל תצפה שכבל שיתקינו לך המתקינים יהיה טוב יותר,לרוב הם משתמשים בכבל הזול ביותר,שמקסימום הייתי קושר איתו חבילות...

פורסם

הכבל מבחינת כבל - לא ישנה אפילו בדבר מבחינת השמיעה שלך, זה שהוא כבל ביתי ממש לא משנה.

אבל - אם אתה בוחר להלחים - תיזהר לא לחמם יותר מידי את הנעל של הרמקול - אתה עלול לחמם את הסליל של הרמקול עצמו וע"י כך לשרוף אותו או לגרום בו נתק - צריך לדעת להלחים, הלחמה קרה מצד שני - תתפורר תוך כמה ימים בגלל הרעידות והוויברציות של הרכב.

בלי נעל כבל לא כדאי כי החוט יכול פשוט להשתחרר ולגרום קצר.

מה שלא תעשה, הלחמה, חיבור פרוביזורי או נעל כבל - תבודד את המגעים של הרמקול לאחר החיבור עם איזולירבנד בכל מקרה.

ותשמע... עדיף להמתין כמה ימים מאשר להצטער כמה שבועות (וואו, זה כנראה הקורנפלקס שאכלתי בבוקר...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...