Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתור אוהד בלנו מספר אחת יש לי כמה דברים להגיד.

תתאפס על עצמך ילד!! זאת סוזוקי באלנו!! אני מוכן להתערב לפי הפרצוף שלך שזה בערך האוטו היחיד שנהגת עליו בחייך, אז תעשה טובה, תקשיב למבינים ממך ותקלוט אילו שטויות אתה עושה וכותב.

אני לא מבין למה אני טורח בכלל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
וזהו אני אישית חושב עזבו עם הדברים שעל הרכב גנובים או לא אני אהבתי את הרעיון שמאוטו משפחתי עשו משהו שבאמת נראה טוב

עזבו אם הם גנובים או לא??

אני עוזב את העובדה שחוש הטעם שלך מפותח בערך כמו חוש הטעם של קוף שימפנזה מצוי (הם תוקעים לעצמם אצבע בתחת ואז מלקקים את זה) - מה שאתה אומר בעצם זה שלא משנה אם הדברים שעל האוטו גנובים, העיקר איך שהם נראים? חכה שיגנבו לך את כל הסמלים מהאוטו, נראה איך תדבר.

הת'רד הזה מתחיל לעצבן אותי, אני משאיר אותו רק כדי שאנשים יראו את הזוועה.

:evil:

רוני

לדעתי אף אחד לא צריך לראות את הזוועה הזאת...ויש כאן הרבה דברים נוראים שלא כדאי לראות! התמונות? מגעילות, וכל פעם שאני רואה את התמונות האלו מחדש, אני מתרגז כי הבן אדם גנב את הסמלים ממישהו אחר! ומסכן המישהו האחר!

והזוועה השנייה היא זה שאמר "עזבו אם זה גנוב או לא...". עזבו?! איך אפשר?! פשוט לפעמים עדיף לשתוק!

Back to the original - NC again.

פורסם

אני נהנה ממנה משתי סיבות:

1. האוטו הזה זה האוטו שאני נוהג עליו רוב הזמן, ואם אני לא יהנה ממנו, הרבה שעות מחיי יהפכו לשנאה ולגועל, למרות שלאט לאט זה קורה, כי יצא לי לנהוג על מכוניות טובות בכמה רמות (לא ספורטיביות).

2. הסוזוקי בלנו זה לא אוטו עד כדי כך גרוע.

אם טוב לי בינתיים עם האוטו הזה, למה לא להעלות רעיונות ואסוציאציות לגבי איך לשפר אותו, ולו בקצת. יש אנשים שאוהבים את האוטו הזה, לפחות כך זה מתגלה ( זה לא משנה בני כמה הם וכמה ניסיון יש להם).

לפי דעתי צריך להוסיף לפורום הזה עוד חדר דיונים או איך שלא תקראו לזה, לגבי אנשים שרוצים לשפר מכוניות משפחתיות. אין מקום למשפט "אני רוצה לשפר את המגאן סדאן שלי", בפורום שמתעסק עם מכוניות ספורטיביות בעיקר.

מנהלים-קחו את זה לתשומת ליבכם==>הרצון לשפר משפחתיות הולך וגובר.

תפתחו לנו פורום משלנו!!!

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

לפי דעתי צריך להוסיף לפורום הזה עוד חדר דיונים או איך שלא תקראו לזה, לגבי אנשים שרוצים לשפר מכוניות משפחתיות. אין מקום למשפט "אני רוצה לשפר את המגאן סדאן שלי", בפורום שמתעסק עם מכוניות ספורטיביות בעיקר.

תפתחו לנו פורום משלנו!!!

אתה יודע מה, אתה צודק לחלוטין. אני מציע שאתה תרים את הכפפה, לך להיידפארק או לאן שבא לך, תפתח שם פורום לשיפורי משפחתיות, ותלך מפה.

אנחנו מצידנו נשמח לאמץ את ההצעה שלך בדבר הפסקת הכתיבה על משופרות כמו הסוזוקי באלנו הזאת, או כל סוזוקי באלנו שלא תרצה. הטרנד החדש הזה של התלהבות ממשפחתיות בסיסיות למדי מאוד לא מוצא חן בעיני, ותאמין לי שגם בעיני שאר המנהלים. יותר מזה - זה מבריח מכאן אנשים נורמלים (כן כן) שמבינים דבר או שניים במכוניות ויכולים גם לתרום לפורום ולא רק לאגו של עצמם. אני מצטער אבל במשוואה הזאת "חובבי הבאלנו" מפסידים ובגדול.

רוני, עדיין לא מגיב בחריפות

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תפתחו לנו פורום משלנו!!!

האוטו של אבאל'ה/אמאל'ה, נכון?

אתה באמת חושב שאנחנו מאמינים שאתה הולך לשפר אותו?

put your money where your mouth is ותן לנו תמונה עם הפילטר/אגזוז/טורבו שקנית, אולי אז נתחיל להאמין לך ולא נחשוב שאתה אידיוט קטן שמסכן אחרים בצורת נהיגה המטומטמת שלו.

נ.ב

ישי, אני יודע שעיוותתי את המשפט.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אני יודע שאני לא נראה אחד שיש לו ניסיון רב וידע לגבי מכוניות שונות, אבל אתה טועה

אני לא יתחיל לפרט עכשיו על כל מכונית שנהגתי, כי זה לא המקום. אני לא יתחיל לפרט עכשיו מה עברתי ומה לא עברתי בשמה ועשר חודשים שיש לי רישיון.

תבין.

אני מתאר לעצמי שאתה מבין ובעל ניסיון פי כמה וכמה ממני.

אבל אם אתה טוען שאני כזה חסר ניסיון, ומתחיל בתחום, למה שלא תתייחס ביותר כבוד ופחות זלזול???

במקום להגיד "חסר ניסיון, נהג חדש, זבלנו" ולזלזל , תן עצות ותחנך. יש בפרום הזה הרבה נהגים חדשים וגם צעירים שצריכים שילמדו אותם כמה דברים.

פורסם

החינוך שאתה צריך לעבור הוא לא מידי רוני.

מה שההורים שלך ומערכת החינוך לא השכילו לעשות, רוני בטוח לא יצליח.

נ.ב.

אני הולך לעשות מקלחת קרה, בשביל להרגיע את הז*ן שלי.

אתה לא יודע כמה הוא התלהב רק מהמחשבה על הרכבים שנסעת עליהם במשך שנה ושמונה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
אני יודע שאני לא נראה אחד שיש לו ניסיון רב וידע לגבי מכוניות שונות, אבל אתה טועה

אני לא יתחיל לפרט עכשיו על כל מכונית שנהגתי, כי זה לא המקום. אני לא יתחיל לפרט עכשיו מה עברתי ומה לא עברתי בשמה ועשר חודשים שיש לי רישיון.

תבין.

אבל אם אתה טוען שאני כזה חסר ניסיון, ומתחיל בתחום, למה שלא תתייחס ביותר כבוד ופחות זלזול???

במקום להגיד "חסר ניסיון, נהג חדש, זבלנו" ולזלזל , תן עצות ותחנך. יש בפרום הזה הרבה נהגים חדשים וגם צעירים שצריכים שילמדו אותם כמה דברים.

רוצה עצות? רוצה חינוך? תאמין לי שאם היית עושה את הצלחות האלו שני מטרים יותר קרוב לאוטו שלי, הייתי מחנך אותך טוב טוב. ואני ממש לא בנאדם אלים.

אז קבל ממני עצה לחיים מספר 1: לפני שאתה הולך לעשות שטויות עם האוטו, צא החוצה ותביט על עצמך כאדם מבחוץ. אני מבטיח לך שאחרי זה תרצה לתת לעצמך סטירה על כמה שאתה דביל.

והנה עוד עצה, הפעם בנוגע לפורום: סוזוקי באלנו לא מעניינת אותנו!! גם לא מיצובישי לנסר ואפילו לא פורד פוקוס 1.6 אוטומט בליסינג. אתה מוזמן לשאול בפורום ייעוץ איזו משפחתית כדאי לקנות, אתה מוזמן לשאול בפורום טיפולים איך מסדרים את זה ואיך בודקים את זה בסוזוקי באלנו, אבל תעשה לעצמך ולנו טובה ותפסיק עם מה שאתה מתעקש לעשות עכשיו, ולהפוך אותה למשהו שהיא לא. וכאן אני פונה לא רק אליך אלא לכל אלו שמתעקשים לעשות את זה.

אתה רוצה שאני אתייחס אליך ביותר כבוד ופחות זלזול? תוכיח לי שאתה שווה את זה. בינתיים הוכחת לי ההפך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תבין.

טוב עד עכשיו ישבתי בשקט..

תילמד לפעמים הדבר הכי טוב זה פשוט להוריד פרופיל לכמה זמן..

דבר נוסף הוא סוזוקי אף פעם לא עשו רכב (משפחתי) למרוצים (לפי ידיעתי) בניגוד לסובארו ומיצובישי.

אתה רוצה ללמוד - יפה תשאל דברים שלא העלתה בחיפוש... אני לדוגמא לפני שהתחלתי לשאול שאלות קראתי הודעות מאז אוגוסט 2002 ואם באמת יש משהו שלא מצאתי אז שאלתי.

יפה שבא לך להוסיף הודעות אבל לפעמים יותר מדי זה כבר מוגזם.

אין לי כח לכתוב עוד :evil:

שיהיה לנו שבוע טוב ולילה טוב

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

ו..............כולם בייחד!

"יאללה לך הביתה יוסי, שלום ותודה

ואל תתקשר לרוני, היא לא עונה

אם תעשה עוד צלחת נקרא למשטרה

אז תקנה לך ראלי, כי אין לך ברירה!!"

:wave: צ'או במבינו

פורסם
ו..............כולם בייחד!

"יאללה לך הביתה יוסי, שלום ותודה

ואל תתקשר לרוני, היא לא עונה

אם תעשה עוד צלחת נקרא למשטרה

אז תקנה לך ראלי, כי אין לך ברירה!!"

:wave: צ'או במבינו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי.

אבל לא מסכים.

אם הוא רוצה, שיישאר. יקרא. ישאל. יבין. שלא ידבר\יעשה שטויות.

אם הוא רוצה להישאר כמו שהיה עד עכשיו, אז אני יתחיל אפילו לדקלם את השיר שכתבת פה, אבל חבל. אולי הוא מתחיל להבין שהוא עשה טעות.

Back to the original - NC again.

פורסם

פילטר כבר מותקן. (אחי הגדול התקין)

בקרוב רוצה להתקין אגזוז.

אבל אם אני רק יעיז לשאול שאלה קטנה כמו "מה ההשלכות של התקנת אגזוז פרי פלוו בסוזוקי בלנו?" אנשים יקפצו עלי באלף ואחת ירידות מגעילות ומסריחות.

אבל חבר'ה, אתם עוד תראו, את הסוזוקי הבלנו המשופרת הראשונה בארץ. ואני רציני.

תנו לי עוד חודשים-שלוש לצאת מכמה קשיים כלכליים ואתם תראו. (מערכת קולנוע ביתי לחדר שלי, מערכת סטריאו לבלנו, נסיעה לחו"ל לשבועיים).

השיפורים יבואו לאט לאט, אבל הם יבואו. מה לעשות ששיפורים זה פונקציה של כסף.

אני מאוד רציני, בינתים אין לי עם מי ממש להתייעץ ושיעזור לי עם הרבה דברים שכרוכים בשיפורים.

כל הזלזול הזה גורם לי רק לרצות ולהשקיע יותר בסוזוקי. (הסוזוקי זה לא האוטו של אבא'לה ואמא'לה- לאמא יש אוטו משלה ולאבא יש אוטו מהעבודה). רק שלי ושל אחי הגדול. אנחנו ביחד נרים סוזוקי בלנו משופרת למופת, שלא תבייש אף אחד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...