Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פילטר כבר מותקן. (אחי הגדול התקין)

בקרוב רוצה להתקין אגזוז.

אבל אם אני רק יעיז לשאול שאלה קטנה כמו "מה ההשלכות של התקנת אגזוז פרי פלוו בסוזוקי בלנו?" אנשים יקפצו עלי באלף ואחת ירידות מגעילות ומסריחות.

אבל חבר'ה, אתם עוד תראו, את הסוזוקי הבלנו המשופרת הראשונה בארץ. ואני רציני.

תנו לי עוד חודשים-שלוש לצאת מכמה קשיים כלכליים ואתם תראו. (מערכת קולנוע ביתי לחדר שלי, מערכת סטריאו לבלנו, נסיעה לחו"ל לשבועיים).

השיפורים יבואו לאט לאט, אבל הם יבואו. מה לעשות ששיפורים זה פונקציה של כסף.

אני מאוד רציני, בינתים אין לי עם מי ממש להתייעץ ושיעזור לי עם הרבה דברים שכרוכים בשיפורים.

כל הזלזול הזה גורם לי רק לרצות ולהשקיע יותר בסוזוקי. (הסוזוקי זה לא האוטו של אבא'לה ואמא'לה- לאמא יש אוטו משלה ולאבא יש אוטו מהעבודה). רק שלי ושל אחי הגדול. אנחנו ביחד נרים סוזוקי בלנו משופרת למופת, שלא תבייש אף אחד!

סבבה. אז אתה תיהיה הדאחקה הבאה במפגשים....(כמו הדאחקה שהייתה על השברולט קוואליר עם האורות ניאון למטה, שכל החיים של האוטו, המנוע היה בהרצה והראשון שלו היה יותר חלש מהראשון בטויוטה של אמא שלי!).

אתה תמיד תוכל לשאול מה כדאי לשפר.

השאלה היא אם בכלל כדאי לשפר. הבאלנו זה לא אוטו לשיפורים, שום פוטנציאל לשיפורים אין לו משום בחינה. תחשוב אחר כך כשתרצה למכור אותו...מי מחפש באלנו משופרת?! באלנו קונים אנשים מבוגרים בעיקר...הם לא ירצו את כל השטויות של האגזוז וכל זה.... מה גם שזה פשוט לא מיועד לזה.

Back to the original - NC again.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פילטר כבר מותקן. (אחי הגדול התקין)

בקרוב רוצה להתקין אגזוז.

אבל אם אני רק יעיז לשאול שאלה קטנה כמו "מה ההשלכות של התקנת אגזוז פרי פלוו בסוזוקי בלנו?" אנשים יקפצו עלי באלף ואחת ירידות מגעילות ומסריחות.

אבל חבר'ה, אתם עוד תראו, את הסוזוקי הבלנו המשופרת הראשונה בארץ. ואני רציני.

תנו לי עוד חודשים-שלוש לצאת מכמה קשיים כלכליים ואתם תראו. (מערכת קולנוע ביתי לחדר שלי, מערכת סטריאו לבלנו, נסיעה לחו"ל לשבועיים).

השיפורים יבואו לאט לאט, אבל הם יבואו. מה לעשות ששיפורים זה פונקציה של כסף.

אני מאוד רציני, בינתים אין לי עם מי ממש להתייעץ ושיעזור לי עם הרבה דברים שכרוכים בשיפורים.

כל הזלזול הזה גורם לי רק לרצות ולהשקיע יותר בסוזוקי. (הסוזוקי זה לא האוטו של אבא'לה ואמא'לה- לאמא יש אוטו משלה ולאבא יש אוטו מהעבודה). רק שלי ושל אחי הגדול. אנחנו ביחד נרים סוזוקי בלנו משופרת למופת, שלא תבייש אף אחד!

תשפר את הבלאנו כמה שאתה רוצה, אף אחד לא עוצר בעדך.

אבל קודם כל תתבגר ותלמד לא לעשות שטויות בשטח ציבורי, כי מספיק פליק

אחד התחת של בלאנו עף החוצה בקלילות רבה ישר לתוך מכוניות אחרות

ויותר גרוע, אנשים יכולים לההפגע. תאמין לי, חבל שלא היה שם שוטר שהיה

מדביק לך כזה רפורט/משפט/ דו"ח שלילה, שהיית מפחד לתקוע נאד אחרי

זה תוך כדי נהיגה!

פורסם

בואנה אנשים,

אתם פשוט מניאקים!

הבנאדם בסה"כ רוצה לשפר באלנו,

מה כבר הוא ביקש?!

במקום לצחוק עליו ועל ההחלטות שלו בחיים,

תעזרו לו!

תציעו הצעות מועילות!

יוסי,

תרשה לי להיות הראשון שמברך אותך על קידום מעמד הבאלנו בישראל,

מישהו היה צריך לעשות את זה כבר מזמן!

בקשר לעזרה שביקשת,

יש קיט חדש שיצא רק עכשיו מחברת NCAP במיוחד לבאלנו,

אני מצרף תמונה של הקיט מורכב על הרכב.

התוצאה לכל הדיעות - מדהימה ופשוט מתבקשת!

שיהיה בהצלחה!

av-suz.jpg

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מסכים.

אבל עברתי הרבה עם התחת העף הזה ואני מכיר אותו היטב. אני יודע בדיוק כמה הוא עף, מתי היא תעצור ומתי היא לא.

טוב,

אני התעייפתי מכם וגם אתם ממני.

אני יחזור להיות משתתף לא פעיל בפורם הזה כמו שהייתי במשך הרבה.

יותר טוב לכולם.

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם
בואנה אנשים,

אתם פשוט מניאקים!

הבנאדם בסה"כ רוצה לשפר באלנו,

מה כבר הוא ביקש?!

במקום לצחוק עליו ועל ההחלטות שלו בחיים,

תעזרו לו!

תציעו הצעות מועילות!

יוסי,

תרשה לי להיות הראשון שמברך אותך על קידום מעמד הבאלנו בישראל,

מישהו היה צריך לעשות את זה כבר מזמן!

בקשר לעזרה שביקשת,

יש קיט חדש שיצא רק עכשיו מחברת NCAP במיוחד לבאלנו,

אני מצרף תמונה של הקיט מורכב על הרכב.

התוצאה לכל הדיעות - מדהימה ופשוט מתבקשת!

שיהיה בהצלחה!

av-suz.jpg

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם

)אתה טרוריסט, אתה פושע, אותך למשטרה :lol:

ועכשיו ברצינות, אני לא רוצה שתעזוב. אני רוצה שתישאר, תקרא, תשתתף, תלמד ותבין מהטעויות שלך.

אני לא חושב שמישהו בפורום מזלזל בך על כך שיש לך בלאנו ולא 911 זה פשוט שאתה לא מקבל את העובדה שיש לך X רכב ושככה הוא ואתה מנסה כל הזמן להסביר לנו שאנחנו טועים. שמענו בטוב, שקלנו ושללנו. אתה רוצה לעשות את הבלאנו יפה (ע"פ טעמך)? בסדר זוכתך (לא מחלקים גנובים :evil: ) אבל אל תצפה מאנשים כאן לאהוב את זה, לתת מחמאות ולעודד אותך. אין סיבה לשפר (במובן שבו אתה מתכוון) בלאנו ואתה לא תשמע מאיתנו עידוד לכך.

קארספורום הוא פורום פרטי והוא הוקם בשביל לשמור על סטנדרט מסויים ולדון בדברים ברמה מסויימת ומאז שהוא הוקם לדעתי כמעט ואין כאן טעויות במחיקות ואו בדרך שבה הפורום מתנהל. תאמין לי שאם אתה הייתה עכשיו בפורום של אהרונוביץ פיפס ממה שנתנו לך לכתוב כאן מאז שהצטרפת לא היה נשאר שם וישר היה נמחק (בין אם בצדק ובין אם לא).

הדבר היחיד שמצער אותי הוא שבגלל תגובות מסוימות כמו שלך מכוניות כמו הבלאנו ואחרות נקטלות על יתר מידה ואז חברים שלא מבינים ואו מבחינים בין הקטילה לבין האמת מקבלים את הדברים כנכונים, מה גם שאתה עצמך בדעותך כבר לא נתפס כאובייקטיבי בשביל להגן על המכונית שאתה כה מעריך.

מצמץ, מקווה שתפנים את דברי.

פורסם

ואו, איך החזרת לנו עכשיו, במקום שנכניס בך קצת שכל, אתה עושה דווקא ועכשיו אתה "תרים סוזוקי באלנו משופרת למופת", מזיז לי את הביצה השמאלית.

טוב,

אני התעייפתי מכם וגם אתם ממני.

אני יחזור להיות משתתף לא פעיל בפורם הזה כמו שהייתי במשך הרבה.

יותר טוב לכולם.

או, תודה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...