Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נסה להריץ חיפוש במשרד הרישוי על אימפרזות 02-03 בצבע לבן, או שתנסה איכשהו דרך קומבינות להכנס למחשב של סובארו ולהריץ חיפוש על סובארו לבנה שנכנסת לפחחות. אני בטוח שלא יהיו הרבה תוצאות.

ROOONEEYY

פורסם

אל תשכחו איפה אנחנו נמצאים.

ועוד בבת-ים.

לפני חודשיים חזרתי מבלוק-בסטר בחולון לכיוון הבית (בת-ים) בקק"ל נסעתי אחרי פיג'ו 306 שסתטה לאט לאט ימינה עד ששפשפה ביואיק חונה והעיפה את המראה שלו קיבינימט, הפיג'ו האטה ונעצרה אחרי איזה 50 מטר ואחרי שנייה הנהג פשוט המשיך לנסוע רגיל ופנה ימינה בכצנלסון, עקפתי אותו וחסמתי את הנתיב שלו אנכית. יצאתי מהרכב ואני רואה זוג מבוגרים, רשמתי את המספר שלו כשהוא רואה אותי עושה את זה. עשיתי פרסה וחזרתי לביואיק כדי להשאיר לו את המספר רכב על החלון.

ליד הביואיק עומד בן-אדם המום, ניגשתי אליו ואמרתי לו שרשמתי את המספר של הרכב שפגע בו, הוא הודה לי מאוד וסיפר לי שהוא היה ברכב ובדיוק הסתכל במראה כי הוא בא לצאת החוצה, הוא אמר לי שאם הוא היה פותח את הדלת הוא היה מת. נתתי לו את הטלפון שלי במידה ויצטרכו שאני אעיד במשטרה ונסעתי הביתה. אני עדיין המום איך זוג בני 60+ שעצרו אחרי התאונה, לא ירדו להשאיר פרטים ופשוט ברחו.

ולגביי גניבות יש סיכוי שזה הסיפור, שנה שעברה ישבתי ברח' חנה סנש עם חברים, הגיעה אונו אדומה במהירות ולקחה את הסיבוב רחב מדי ישר לתוך מכונית חונה, אני והחברים שלי המומים, הדלתות ברכב נפתחו ורצו החוצה 3 אנשים, הם נתנו את הספרינט של החיים.

אני אשים עין, אני גם אבדוק עם חברים שלי בעלי פחחיות באיזור אם מישהו הגיע אליהם.

אניי גם אודיע למספר שוטרים בבת-ים\חולון שאני מכיר שבמידה והם עצרו\יעצרו סובארו שעונה לקריטריונים שיעזרו גם הם.

מאחל רק טוב.

haters will hate

פורסם
נסה להריץ חיפוש במשרד הרישוי על אימפרזות 02-03 בצבע לבן, או שתנסה איכשהו דרך קומבינות להכנס למחשב של סובארו ולהריץ חיפוש על סובארו לבנה שנכנסת לפחחות. אני בטוח שלא יהיו הרבה תוצאות.

אין לי קומבינות כאלו אבל אשמח לאנשים שיש להם את הקומבינות לעזור!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בנצי גם אני הייתי המום כשראיתי זקן שמנסה להחנות את האוטו שלו עובר בין חומה לבין מכונית חומה עם האוטו שלו ואז נוסע אחורה ונכנס בגולף חונה ויוצא החוצה והולך כאילו לא קרה כלום.

כנראה לזקנים יש גם חוצפה כזאת.

פורסם

עדכון- נראה מצאתי את הרכב! עבר שבוע! ובכול סובארו לבנה חשדתי!!!

היום נסעתי באוטו רחוב שהיא ברחה לי ואני רואה מבצבץ פרונט של הסובארו שתיארתי מאחד החניונים של הבניין!

עצרתי את הרכב עשיתי פרסה יצאתי מהרכב התקרבתי את הסובארו ואני רואה שיש לה הרבה שפשופים בצד של הנהג כמו שלא ראיתי אצל אף סובארו! הפנס איתות שסיפרתי לכם שהוא ריסק אצלו הוא חדש אך עם סימני צבע עליו!(פחחות) המראה של הנהג עם מלא שפשופים ושריטות נראה לי מהאוטו שלי! והמראה של הנוסע שאמרתי לכם שהוא פגע גם ברנו קנגו מוברגת עם בורג!!

מה אתם מציאים לי לעשות עכשיו????

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

"אל תשכחו איפה אנחנו נמצאים

ועוד בבת-ים."

בנצי אני חושב שהמשפט הזה היה מיותר,במיוחד לאור העובדה שתופעות מעין אלה קיימות בכל חלקי הארץ .

קצת מפתיע שדברים אלה נאמרים דווקא ממך -תושב העיר ,שיודע (או שלא), כמה מאמצים נעשים לשיפור

תדמית העיר.

על פועלך כאזרח טוב אני מברך אותך.

שבוע טוב

פורסם
עדכון- נראה מצאתי את הרכב! עבר שבוע! ובכול סובארו לבנה חשדתי!!!

היום נסעתי באוטו רחוב שהיא ברחה לי ואני רואה מבצבץ פרונט של הסובארו שתיארתי מאחד החניונים של הבניין!

עצרתי את הרכב עשיתי פרסה יצאתי מהרכב התקרבתי את הסובארו ואני רואה שיש לה הרבה שפשופים בצד של הנהג כמו שלא ראיתי אצל אף סובארו! הפנס איתות שסיפרתי לכם שהוא ריסק אצלו הוא חדש אך עם סימני צבע עליו!(פחחות) המראה של הנהג עם מלא שפשופים ושריטות נראה לי מהאוטו שלי! והמראה של הנוסע שאמרתי לכם שהוא פגע גם ברנו קנגו מוברגת עם בורג!!

מה אתם מציאים לי לעשות עכשיו????

לרשום את המספר ולהתלונן במשטרה.

לספר להם הכול על התאונה, לתת להם מספר רכב, ואם תספר את זה בצורה מספיק "מלהיבה" בשבילהם, שמתארת את אותו נהג כרוצח חסר מעצורים (שכן הוא כזה לדעתי), הם יביא אותו לחקירה עוד באותו היום.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
"אל תשכחו איפה אנחנו נמצאים

ועוד בבת-ים."

בנצי אני חושב שהמשפט הזה היה מיותר,במיוחד לאור העובדה שתופעות מעין אלה קיימות בכל חלקי הארץ .

קצת מפתיע שדברים אלה נאמרים דווקא ממך -תושב העיר ,שיודע (או שלא), כמה מאמצים נעשים לשיפור

תדמית העיר.

על פועלך כאזרח טוב אני מברך אותך.

שבוע טוב

אני יודע מה עושים כדי לייפות העיר ואני מעריך את השיפוץ בטיילת, בגינות הציבוריות ובכניסה לעיר.

אבל מצד שני יש את השכונה שבה אני גר, שראש העיר ביקר בה כבר מספר פעמים, לפני ואחרי שנבחר. מקום שנראה כאילו לקוח משנות ה70 המוקדמות. ועוד משהו, את האנשים אי אפשר לשנות, במיוחד שמתאמצים לשנות את הטפל ולא את העיקר.

אני אוהב את העיר הזאת אבל זה חלק מהרגשות המעורבים שיש לי לסביבה.

פעמיים בשנה בא צוות של העיריה לטפל בעשבים, ככה זה נראה אחרי, וזה נשאר ככה עד שמישהו יוצא עם מטאטא. עם העלייה של הביוב בכל יום שישי כבר למדנו להסתדר, למרות שברח המקביל עשו מערכת ביוב חדשה בגלל שבכל חורף יש הצפה, אבל חיברו את הביוב שלהם אלינו וביום שישי מתי שכולם שוטפים את הבית, החניון שלנו נהיה בריכה.

שימו לב שהעשבים עוד ישנם אבל משום מה יש סימנים שמישהו עבד שם.

ולופתח השרשור, אני שמח לשמוע את זה שמצאת אותו ועוד במקום קרוב למקום האירוע...

SP_A0274.jpg

haters will hate

פורסם

לפותח השרשור:

תשאיר לו פתק על החלון עם כתובת אי מייל או פלאפון (לא פרטים מזהים מידי, הוא יכול להיות מסוכן)

שאתה זה שהוא פגע בו ושאתה נותן לו הזדמנות לסגור סיפור בלי משטרה, יכול להיות שהוא יבהל....

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
לפותח השרשור:

תשאיר לו פתק על החלון עם כתובת אי מייל או פלאפון (לא פרטים מזהים מידי, הוא יכול להיות מסוכן)

שאתה זה שהוא פגע בו ושאתה נותן לו הזדמנות לסגור סיפור בלי משטרה, יכול להיות שהוא יבהל....

בשביל מה לתת לאנשים כמוהו בכלל אפשרות לצאת מדבר חמור כזה בלי משטרה?

זה יהיה מטופש מאוד. הוא יראה שהוא יצא מזה בקלות ובלי בעיות, הוא ימשיך לעשות את זה. אתה היית נותן לשמוק שפגע ברכב שלך וברח ממך אפשרות לסגור את זה בלי משטרה?

אני יודע שאני הייתי כבר מזמן נכנס בו חזק מאוד עם המשטרה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני פשוט לא מנסה לתקן את העולם.....

הרי אם הוא יילך למשטרה- הערס הזה מאוד יתעצבן. ובהנחה שהוא לא יקבל מאסר עולם, הוא (הערס) בטח ירצה לסגור חשבון עם "הבן-זונה שהלשין עליו"......

עם ערסים אתה לא יכול לנצח, אתה חייב לדבר איתו בשפה שלו, משהו כמו "אחי בוא נגמור את זה בנינו ותהיה גבר"....או משהו בסגנון, ערסים מאוד אוהבים לצאת "גברים" מאיזושהי סיבה.... וללכת למשטרה זה לא לצאת גבר, אם הוא לא יסכים- אז שילך למשטרה.

הרי בא לא נהיה תמימים- מה כבר המשטרה יעשו לו? אני בטוח שלא יכנסו בו כמו שאתה (ואני) חושב שצריך אלא יתנו לו אזהרה או נקודות או משהו מגוחך כזה כמו שנותנים בד"כ לעברייני תנועה... בשביל זה לא שווה להתסכן בלהסתבך עם כזה ערס

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

• תוכן חדש...