Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בסביבות השעה 1:10 בלילה נסעתי ברחוב כצנלסון בבת-ים לכיוון הקניון נסעתי עם קרובת משפחה לא הייתי שיכור ולא הייתה מוזיקה ברכב נסעתי ברגיל 40 קמ"ש כשלפתע נסעה מולי סובארו לבנה סדאן בצבע לבן שנת 02-03 בלי כל מיני שיפורים סטנדרטית לחלוטין. קלטתי אותו מרחוק נוסע בנתיב שלי ובא אלי פנים מול פנים אני קולט את זה ומסיט את הרכב ימינה ובולם, עצרתי את הרכב כשאני רואה מול הפנים שלי הולכת להכנס בי סובארו ואני שומע אותו לוחץ full gaz. ברגע האחרון הוא גם סטה קצת ונכנס לי במראה של הנהג במהירות של 60 קמ"ש בערך כל שאריות המראה עפו לי לתוך הפנים. והמשיך בשפשוף מהדלת האחורית ועד סוף הטמבון האחורי, לפני שהספקתי לעכל מה קרה פתחתי במרדף אחריו אבל הוא נעלם לי בפניה לרחוב מבצע סיני.

הנה כמה תמונות מהדגם של הרכב:

15877401.jpg

והנה איך הרכב נראה מאחורה רק בלי ספוילר:

driveway_back.jpg

כל הרואה את הרכב או מוצא לפי הפרטים שציינתי(בלי מראה צדדית של הנהג, שפשופים בצבע אפור בטמבון ובכנף הקדמית של הנהג.)

שיודיע לי למספר 0507198105 כל המוצא יקבל פרס כספי כתודה על העזרה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היתה מדבקה של ליסינג ?

כמו כן הייתי במקומך עושה סיבוב בטיילת וכולי איפו שיש ריכוז של מכוניות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אם יש לך מזל אולי הוא גר בבת ים בקרבת מקום התאונה, קח איתך קרוב משפחה וצא לסריקה ברחובות הפנימיים אולי תמצא אותו חונה שם.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שעה ורבע לקח לי לסרוק את כללל הסימטאות של מבצע סיני! אפילו שלחתי שתיי רכבים של חברים לחפש

אבל למדתי דבר חדש אתמול אחרי שהסתכלתי אתמול על אלפי מכוניות! שאין הרבה סובארו מהדגם הזה בצבע לבן! ויכול להיות שזה היה של ליסינג! לא הספקתי לראות.

אנא חבר'ה יש לכם אולי הצעות איך אפשר למצוא אותו? העם שווה לראות עם בסובארו הזמינו מראה צדדית חדשה או ללכת לפחחים בעיר ולהודיע שעם תבוא סובארו כזאת להודיע או משהו כזה! אני לא ירגע עד שלא ימצא אותו! זה פעם ראשונה בחיים שלי, יש לי את הרישיון כבר שנה וחודשיים נסעתי על האוטו הזה כבר 20 אלף ק"מ ובחיים לא קרתה לי תאונה! וכשהיא קרתה אין מי שישלם עליה! אז אני ממש עצבני.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כשמישהו נוסע בנתיב שלך כשהוא יודע שהוא עומד להתנגש בך ובכל זאת מאיץ - אתה לא חושב שאולי לא מדובר בבעל הרכב? יכול להיות שהרכב בדיוק נגנב...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, לא מדוייק - ביום ה' נסעתי ברחוב דיזנגוף בת"א - מסתבר שבשעות העומס, הנתיב שנוסע לכיוון מערב (הנתיב שלי לצורך העניין) משמש כנד"ג (נתיב דו גלגלי), שבו כל האופנוענים שנוסעים בכיוון ההפוך לי, משתמשים כנתיב האצה, עקיפה ובכלל סתם נתיב פנוי שכיף לנסוע בלי קשר לתנועה שבא ממול.

אני בספק אם כ"כ הרבה קטנועים ואופנועים נגנבו בת"א באותו הרגע..

שאלה שעלתה לי הרגע: האם כאשר גנב גונב רכב - הרכב הנגנב משמש לו כרכב חברה?

פורסם

היום בבוקר הייתי בזירת התאונה וגיליתי שגם נשאר על הכביש פנס איתות שמאלי קדמי שלו!

וגם כמה מטרים אחרי הזירה ראיתי עוד רנו קנגו שהמראה השמאלית שלו מרוסקת עם אני לא טועה

אותה הסובארו פגעה עם המראה הימנית שלה באותה רנו.

אז עכשיו מחפשים מישהו שמזמין או מחפש לקנות שתיי מראות, פנס צד איתות שמאלי קדמי,

ופחחות בכנף ובפגוש.

פורסם

הכי חכם...

גש לתחנת המשטרה הקרובה ותגיש תלונה על פגע וברח...

אולי תפסו נהג שיכור ברכב כמו שהזכרת? שווה לנסות.

יום טוב.

פורסם

מה הסיומת במספר הרכב מהדגם הזה? בדרך כלל הוא זהה לכל הרכבים מאותו דגם!

אני יודיע למשטרה שקלטתי את שתי המספרי האחרונים אולי זה יעזור להם!

פורסם

רוב המכוניות מהסוג הזה הן עם סיומת 23 (וגם המשטרה יודעת זאת)

החדשות ביותר הן עם סיומות 58, 14, ו-13

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמו שהציעו, גש להגיש תלונה, זה קודם כל.

דבר שני, אתה יכול לבקש מבעל הקנגו שירדה לו מראה שיגיש גם

הוא תלונה.

כך יראו שהוא פגם בכמה רכבים, מה שיגדיל את הרצון שלהם לתפוס אותו.

נכון שברוב הפעמים לא יחפשו אותו, אבל יש לא מעט מקרים שהמשטרה

עשתה משהו, ותפסה נהגים כאלה, לפעמים גם הרבה אחרי שהמקרה קרה.

מקווה שתאתר אותו. אין דבר נבזי מפגיעה ברכוש, והמלטות...

פורסם
כמו שהציעו, גש להגיש תלונה, זה קודם כל.

דבר שני, אתה יכול לבקש מבעל הקנגו שירדה לו מראה שיגיש גם

הוא תלונה.

כך יראו שהוא פגם בכמה רכבים, מה שיגדיל את הרצון שלהם לתפוס אותו.

נכון שברוב הפעמים לא יחפשו אותו, אבל יש לא מעט מקרים שהמשטרה

עשתה משהו, ותפסה נהגים כאלה, לפעמים גם הרבה אחרי שהמקרה קרה.

מקווה שתאתר אותו. אין דבר נבזי מפגיעה ברכוש, והמלטות...

בסוף לא פניתי למשטרה כי אמרו לי שחבל על הזמן עם אין מספר רכב לא שווה לנסות,

לא מצאתי את הבעל הקנגו לכן לא יכלתי לפנות אליו!

דבר שני היום אבא שלי היה בפירוקיה ומצא מראה בדיוק כזאת כולל הכל(ג'ויסטיק)

וסך הכל עלה 150 ש"ח! לא ציפיתי שזה יהיה כל כך זול וגם היום שטפתי את האוטו והבאתי מין חומר

סיליקון בשביל פלסטיק השפרצתי קצת,

ועם שפשוף חזק חזק של סמרטוט עדין על הפח רוב השריטות והשפשופים נעלמו!:-P

אני שמח שזה נגמר כך.

ומשהו שלמדתי מניסיון חבר'ה עם אתם קולטים אוטו שבא להכנס בכם במהירות אל תכנסו לשוק או

להתחיל לחשוב מה קרה פה! או באיזה חלק פגעו בכם ישר לעשות פרסה לכיוון הרכב החולף! כי יש אנשים מאוד מגעילים בארצנו!

פורסם
רוב המכוניות מהסוג הזה הן עם סיומת 23 (וגם המשטרה יודעת זאת)

החדשות ביותר הן עם סיומות 58, 14, ו-13

אוסיף ואומר שמהדור הזה של האימפרזות בהתחלה יש 24 עד 30 31

אפשר באמת לבדוק את זה במשטרה ולאט לאט לצמצם אפשרויות על פי צבע וכאלה פרמטרים...

ולבן באמת לא היה הצבע החזק שלה היא באה יותר בכסוף.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

אני אנצל את ההזדדמנות..

מה קורה במידה וכמו במקרה הזה, אני נוסע בנתיב שלי, ופתאום אני קולט שמישהו נוסע מולי בנתיב שלי?

אני בולם, זז הכי שמאלה שאני יכול, ומתפלל?

או שיש דרך יותר טובה להחלץ מזה?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...