Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני פשוט לא מנסה לתקן את העולם.....

הרי אם הוא יילך למשטרה- הערס הזה מאוד יתעצבן. ובהנחה שהוא לא יקבל מאסר עולם, הוא (הערס) בטח ירצה לסגור חשבון עם "הבן-זונה שהלשין עליו"......

עם ערסים אתה לא יכול לנצח, אתה חייב לדבר איתו בשפה שלו, משהו כמו "אחי בוא נגמור את זה בנינו ותהיה גבר"....או משהו בסגנון, ערסים מאוד אוהבים לצאת "גברים" מאיזושהי סיבה.... וללכת למשטרה זה לא לצאת גבר, אם הוא לא יסכים- אז שילך למשטרה ושיכנסו בו מכל הכיוונים!

כן ואפילו יותר מזה תתנצל ותכסה את הנזק שנגרם לרכב הפוגע

קוראים לזה "ילד כפות" כי בסוף הוא עוד יגיד לך "אחי אין לי כסף אני חייב לעשות ניתוח השתלת שכל בחו"ל...." אחרי זה יסתובב ויסע בסובארו החדשה שלו

אני דווקא בעד שיטת פגוש אותו ישירות (כמובן שלא לבד) אך נהג איתו בכבוד היות ויכול להיות שלא היה בעל הרכב שנהג או שזה לא הרכב שפגע בך ....

במידה ובעל הרכב הוא אותו ערס מצוי וקולני שנטען שהוא אתה פשוט מסביר לו בדרכי נועם את הכיוון הכללי שבו תיסע לתחנת המשטרה או שהוא יסביר לך כיצד הוא מתכוון להגיע לכספומט הקרוב ואם יתחיל לנהוג ב"אלימות" זכור שאתה לא לבד ....

*אלימות היא לא הפיתרון היא רק הדרך :-).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ומי אמר שהוא ערס בכלל ?

גם אני לא בידיוק מבין את הסטיגמה שכולם בבת ים ערסים... אנשים צריכים לצאת מהריבוע שלהם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

גם אם הוא לא ערס, אחרי התנהגות כזאת- הוא בטח לא חסיד אומות עולם....

thehunter88 - מה הקשר בת ים? הוא ערס כי הוא נוסע כמו מטורף, מבצע תאונות ולא מוכן לקחת אחריות

rgunv- מה שאתה מציע זה לאסוף כמה ערסים משלך, ללכת אליו ולהתחיל מכות..... כל הכבוד!!

במקרה שלא הבנת, אם ערס רואה שאתה בא אליו ואומר לו- "או כספומט או משטרה" הוא מפרש זאת כפגיעה בערך המקודש ביותר לערס המצוי "כבוד", במקרה זה, ייקח הערס מוט לום ליד ויהיה מוכן: "למות- אבל למות כמו גבר" (ערך עליון בערסיזם).

אתה מפחד לצאת "ילד כאפות"? רק ערסים מכירים מושג כזה ומפחדים ממנו... אל תהיה צודק, תהיה חכם. כמו שאמרתי, אם אתה רוצה לתקן את העולם- לך למשטרה (ונראה כמה זה יעזור לך...) אם אתה רק רוצה לתקן את הנזק שנעשה למכוניתך אל תחפש קטטות ובלאגנים

תתפלא לדעת כמה אפשר לתמרן ערסים אם רק יודעים לדבר איתם נכון... הרי אמרת בעצמך, ערסים הם אנשים בלי מח, ולך כנראה יש... לפעמים ההבדל בין ערס עצבני עם מוט לום שבא לשבור לך את העצמות לבין ערס מחוייך שגם ישטוף לך את האוטו אחרי שיתקן הנזק בעצמו הוא הבדל של משפט אחד.

ובמקרה זה, אני מדבר מניסיון.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

כיון למחשבה:

לקחת את המספר רישוי, לבדוק באינטרנט אם הרכב מוכרז כגנוב.

אני אישית חשבתי לכיון שאולי זה ילד שלקח את הרכב מההורים שלו, ואחרי המקרה נטש אותו, וסיפר שנגנב.

יש מצבים כאלו, תבדוק את זה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

orse בלי להעליב! הדימיון שלך יותר פרוע משור זועם!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בכל מקרה לפי דעתי תצלם הן את הפגיעה של האוטו שלך והן את הפגיעה בסובארו שאם ובמידה והוא יתקן שילך לך הקייס לעזאזל.

בהצלחה.

פורסם

maatrixx

גש למשטרה ודווח.

חשוב מאד מבחינתך לתעד את המקרה בצורה מדוייקת כולל תמונות במקום התאונה ותמונות הרכבים.

אני מכיר את הסיפר מכיוון שלפני כ3 חודשים נקלעתי למצב מאד מאד דומה אם פגיעות דומות לשלך.

מזלי שהוא עצר ומסר פרטים ורק שבוע שעבר קיבלתי את הכסף.

ציינת כי המראה שלך עפה לך לפנים בזמן הפגיעה. חשוב ביותר כי תגיש תלונה על זה גם. הדבר מגדיל את החומרה של המעשה!

אני רושם את כל זה מנסיון אישי שלי הן אם הצד הפוגע והן אם המשטרה.

בהצלחה

גיא

פורסם

אני אנשה לעזור לך.. תנשה לבדוק את גובה הפגיע ברכב שלך ותשווה את זה לגובהשל השפשוף ברכב הפוגע, תנשה לבדוק אם יש על הרכב הפוגע סמני צבע של האוטו שלךואם יש על האוטו שלךסימני צבע של האוטו הפוגע.. זה כדי להיות בטוח שזה הוא..

ולפי דעתי אני לא חושב שכדאי להיפגש עם ה"בנאדם" הזה כי אם היה לו את האומץ לפגוע ברכב שלך ולברוח אז לא נראה לי שהוא בנאדם.. אני חושב שכדאי לך ללכת למשטרה עם כל מה שמצאת ולתת להם לחקור את זה..

מי ששומע חדשות מבין ויודע על איזה שטויות אנשים פוגעים באחרים.. הכמה מאות שקלים האלה לא שווים את הסיכון..

אני מקווה שתצליח ותמצא לעשות את הדבר הנכון..

איציק

פורסם

איציק, שיכור אין לו שיקול דעת, לכן אני אישית לא הייתי פוחד...

לא נראה לי סביר שבנאדם במצב שפוי היה מעורב בתאונה כזאת באשמתו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
איציק, שיכור אין לו שיקול דעת, לכן אני אישית לא הייתי פוחד...

לא נראה לי סביר שבנאדם במצב שפוי היה מעורב בתאונה כזאת באשמתו.

גם אני ראיתי פעם פגע וברח בחולון לפני כמה חודשים

אחד שיכור נכנס ברכב חונה ופשוט המשיך לנסוע באוטו קצב שהיה לו לפני התאונה לא עצר לא נבהל כלום.

אנשים שיכורים זה הכי גרוע בכביש.

VW PASSAT 1.8T

• תוכן חדש...