Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רפי.

דיברתי עם הבחור מ פול פוזישין = סדנה בקריית אתא.

הם לא מחזיקים את זה אך הוא יכול לייצר לי גומיות לפי מידות מדוייקות, יש מגומי דחוס ויש מגומי עם עוד איזה חומר שאני לא זוכר את השם = אמור להיות חזק ועמיד יותר.

שאלתי היא: האם יש סיכון בהוספת גומיות כאלה? האם הם לא יכולות ליפול לי נניח בעלייה על באמפר או בכניסה לבורות בכביש?

האם למשהו יש גומיות כאלה בקפיצים ויכול לתת לי דעה בנושא?

תודה.

פורסם

שלום

עברת על האתר שלהם?

יש שם הוראות הרכבה אולי תנסה לבד? זה לא אמור להיות סיפור

יש בפורום בחור בשם talhaim2 שסיפר ששם את הגומיות הנ"ל בקורולה שלו והיא הרגישה הרבה יותר נח מאז.. תנסה לשאול אותו

אישית אני לא בטוח שזה פטנט כל כך משמעותי.

פורסם

שהעלו ת'רד על הנושא הזה פעם אמרו שהסים הזה זאת שטות אחת גמורה, מה גם שהוא מקצר את מהלך הקפיץ וגורם לרכב להיות קשה. אז אולי (אולי) הוא יגביהה בס"מ או שניים ותוכל לקחת איתו 5 אנשים בלי שהרכב ילטף כל באמפר, אבל הנסיעה תהפוך להיות בלתי נוחה בעליל.

אני ביצעתי הגבהה באמצעות ספייסרים. מתיישב מסביב לבולם, בין הקפיץ לתושבת שלו על הבולם. לא פוגע בשום דבר והגביה את הרכב ב 3 ס"מ חיוניים ביותר. כבר למעלה מ 40K בלי שום בעיות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נסה ב "פורז" ברחוב יצחק שדה 34 בת"א...

03-5371221

במקרה אני מייצר אותם עבורו..

הספייסר הוא בעצם גומייה עגולה ועבה,שאמורה להגביה את חלקה האחורי של המכונית כשהקפיץ מיתעייף.

אין בה שום סיכון בטיחותי והיא לא אמורה להשפיע על התנהגות הרכב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זה לא מוסיף קשיחות לקפיץ בעצם זה שמשהו קשה יותר נכנס בין השלבים שלו ולא נותן לו להסגר במידה כזאת או אחרת?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...