Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת ישראל בשיא אונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הענישה הדיפרנציאלית הנ"ל אינה דבר חדש.

בעל רכב שאינו בעל רשיון נהיגה וקיבל דו"ח מצלמה (ברירת קנס) - לא סובל מנקודות.

נוסע ברכב שאינו חגור - מקבל קנס+נקודות אם יש לו רשיון נהיגה - ואם אין לו - לא סובל מנקודות.

כמובן שגם לדעתי מדובר בענישה שאינה הוגנת.

ואגב, וואלה חובבנים, על העבירה הזו יש 4 נקודות ולא 8. היו יכולים לטרוח לברר לפני פרסום כתבה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
...נוסע ברכב שאינו חגור - מקבל קנס+נקודות אם יש לו רשיון נהיגה - ואם אין לו - לא סובל מנקודות...
גם אם לא נהג באותו זמן???
פורסם
הענישה הדיפרנציאלית הנ"ל אינה דבר חדש.

בעל רכב שאינו בעל רשיון נהיגה וקיבל דו"ח מצלמה (ברירת קנס) - לא סובל מנקודות.

נוסע ברכב שאינו חגור - מקבל קנס+נקודות אם יש לו רשיון נהיגה - ואם אין לו - לא סובל מנקודות.

כמובן שגם לדעתי מדובר בענישה שאינה הוגנת.

ואגב, וואלה חובבנים, על העבירה הזו יש 4 נקודות ולא 8. היו יכולים לטרוח לברר לפני פרסום כתבה.

Wil זה לא נכון.

נוסע ברכב שאינו חגור, ולא משנה אם יש לו רשיון נהיגה או אין לו מקבל קנס והנהג מקבל את הנקודות.

פורסם

משטרת ישראל, כמנהגה בקודש יש לציין בוחרת לטפל בטפל, ולא בעיקר , זה טוב לגרפים ולהכנסות מקנסות..

היום בדרכי לעבודה בגליל, נתקלתי ברכבי המשטרה אשר חוקי התנועה הם המלצה בלבד, B4 רישוי 14588 , ללא בילבול מבצעת פרסה על פס לבן, שלא יהיה ספק הוא אינו בתפקיד !!

קורולה 11568, רוצה להיות ראשון ברמזור, גם אם זה אומר לחתוך נהגים אחרים בזיגזוג ימינה שמאלה לפילוס הדרך.

אז תעשה המשטרה טובה, ותתחיל לחנך את עצמה ולטפל בבעיות העיקריות ולא ברוכבי אופנים...

פורסם

המשטרה מתעסקת ב"קק" משום שעם התעסקות רבה בזה הם מקבלים עיתונים , ולא משנה מה הם מקבלים שהם נלחמים בתאונות , ככול שיש יותר פרסומים כאלו , האזרח הקטן נתפס לו בראש שהמשטרה נלחמת ואז אם המשטרה אומרת מהירות הוא מאמין לה . אם תציג בפניו מדוע הוא קיבל את הרושם שהיא "נלחמת" ותראה לו מקרה מקרה לגופו הוא יבין שזה שטות . אבל עד אז הם נהנים מזה.

וזה מחוץ להיותו פוטוגני זה גם כסף אז גם מרוויחים כסף וגם מצטיירים כמושיעי האזרח בתאונות הדרכים וכך אפשר לגרום לאזרח להסכים לחוקים כמו שיש לו , שלא מכריחים את המשטרה לעבוד באמת , אז למה לא ?

אז אנחנו רפובליקת בננות עם משטר טוטאליטארי של אמצעי התקשורת +פוליטיקאם + והון , שמשתמשים בשיטות תעמולה לשכנע את הבורים שמצבם לא היה טוב יותר .

תתרגלו לזה זה לא יעלם כל כך מהר

ודרך אגב מי יסביר לי כיצד רוכב אופניים שנוסע על המדרכות הוא סכנה לציבור בזה שהוא מדבר בסלולארי ?!!! אופנועים , קטנועים שבכביש כן אבל אופניים על המדרכות ?!!!

מילא שיהיה לנו יום טוב . יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יש משהו פה שבכלל מבין בהגדרה החוקית של רוכב אופניים בתנועה על הכביש?

לפי מה שאני זוכר ההגדרה היא שלאופניים אסור לנסוע על המדרכות אלא על הכביש צמוד למדרכה.

אבל עדיין יש ילדים בני חמש שעולים על אופניים ומתחילים לדווש להנאתם - אז מה יקרה כשהם ירצו לחצות צומת? האם יש הגבלה בחוק לגבי גילו של רוכב אופניים שנע על הכביש?

ואם האופניים נעות על המדרכה מה ההבדל בין רוכב אופניים שמדבר בפלאפון להולך רגל?

בנוסף אני רוצה לציין את ההבדל הגדול של ההאזנה והמודעות לסביבה בזמן נסיעה בין רוכב אופנוע/רכב לבין רוכב אופניים:

לרוכב אופניים אין שום מחסום של חלונות ורעש מנועי או מערכת סטריאו, כמו גם קסדה שחוסמת לו את שדה הראיה. בנוסף מרחק הבלימה הוא קטן פי כמה וכמה מרכב ואופנוע, ולכן אם רוכב אופניים יהיה חלילה עסוק בשיחה טלפונית בזמן רכיבה, אני לא רואה כזאת פגיעה בבטיחות הרכיבה שלו.

אני מסייג את דברי ואומר שרוכב אופניים שנע על הכביש ראוי שלא ידבר בסלולרי ואף יש לקנוס אותו.

אבל לתת נקודות ברשיון הנהיגה? אפליה בלתי צודקת לחלוטין.

לסיכום כל החפירה שהבאתי פה, קוויקי ידידי אני מסכים איתך בגדול, אבל חושב שעל רוכב שנע על הכביש ראוי לאכוף את זה....

נ.ב.

הכתבה לא פירטה האם רוכב אופניים רשאי לשוחח בפלאפון כשהוא רוכב בשבילי רכיבה יעודיים למשל...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
מה יעשו לילד בן 11 שירכב באופניים וידבר בטלפון?

מה שעושים לילד בן 11 שנוהג באוטו של ההורים שלו...

(כאילו לא אותה חומרה אלא אותו רעיון ענישה...)

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

תקנה 28. חובה להחזיק בהגה או בכידון

(א) נוהג רכב חייב להחזיק בידיו את ההגה או הכידון כל עוד הרכב בתנועה; אולם רשאי הוא להסיר יד אחת מן ההגה או הכידון אם עליו לעשות בה דבר להבטחת פעולתו התקינה של הרכב או לקיום כללי התנועה.

(ב) האמור בתקנת משנה (א) יחול גם על הנוהג ברכב שבו הותקן או מצוי מכשיר טלפון קבוע או נייד, והנוהג ברכב רשאי להשתמש בטלפון רק באמצעות מיקרופון שמותקן ברכב.

הגדרת רכב:

רכב הנע בכח מיכני או הנגרר ע"י רכב כזה או ע"י בהמה, וכן מכונה או מתקן הנעים או הנגררים כאמור, לרבות אופניים ותלת אופן, ולמעט רכב ששר התחבורה פטר אותו בצו מהוראות פקודה זו כולן או מקצתן.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

איך משטרת ישראל יום אחרי יום אחרי יום עושים ממכם צחוק, תסבירו לי בבקשה, למה אתם מטרידים את עצמיכם בכתבות וכל מיני דברים לא הגיוניים?

אולי תסבירו לי אחת ולתמיד, למה למען השם, אתם לא חושבים אחרי שאתם קוראים כתבה, למה? למה? למה?? למה אני היחיד שמפעיל הגיון!!

אבל למה!!

מה אתם חושבים??? הרי שוטר שנמצא במדרכה, נמצא שם כי הוא בהפסקת אוכל!

הוא לא נמצא בסרט אמריקאי שבו הוא יזרוק את הסנדוויץ' הקדוש שלו ויתחיל לרדוף אחרי אופניים! והוא גם לא ישרוק כי פה זה לא הודו!

הוא גם לא יעצור ניידת ויחפש לה חניה רק בשביל לרוץ ברגל אחרי רוכב אופניים!

הרי עד שהוא ימצא חניה כבר לא יהיה שם רוכב אופניים! הרי הוא גם לא ירוץ!!

כל פעם שיש כתבה לא הגיונית אני מוצא את עצמי (והיחיד יש לציין!!) מסביר לכם למה למען השם זאת כתבה לא אמיתית!! או לא ברת ביצוע.

אז למען השם ! מספיק עם השטויות!! נו רבאק.

פורסם
מה יעשו לילד בן 11 שירכב באופניים וידבר בטלפון?

תקנה 134 לתקנות התעבורה :

"מצא שוטר אופניים שרוכבים עליהם תוך הפרת הוראות תקנות שהותקנו על פי הפקודה, רשאי הוא להוציא את האוויר ואת השסתומים כדי למנוע המשך רכיבה עליהם תוך הפרת הוראה כאמור"

:roll:

לא מאמינים ? תבדקו בעצמכם.

פורסם

השאלה מה לעשות עם הולכי רגל. אם היה לי שקל על כל פעם שראיתי הולך רגל מרחף לו בדרכו עם טלפון צמוד לאוזן, הראש בעננים, והוא ממשיך לתוך מעבר החציה בלי לשים לב אם יש או אין מכוניות (ובספק אם בכלל מודע לכך שהוא חוצה כביש)... מה שנקרא, נהג ישראלי מצוי רק שבמקרה ללא רכבו באופן זמני.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...