Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת ישראל בשיא אונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקנה 134 לתקנות התעבורה :

"מצא שוטר אופניים שרוכבים עליהם תוך הפרת הוראות תקנות שהותקנו על פי הפקודה, רשאי הוא להוציא את האוויר ואת השסתומים כדי למנוע המשך רכיבה עליהם תוך הפרת הוראה כאמור"

:roll:

לא מאמינים ? תבדקו בעצמכם.

אני משתדל להתאפק ולא להגיב לדברים מטומטמים שקורים במדינתנו הקטנה והמופרעה אבל זה כבר מחייב.

פשוט שרוטים, השריטה כ"כ עמוקה שהיא יכולה לשמש כמעבר מים לכיוון הכינרת בזמן גשם והמים יזרמו שם גם הרבה אחרי.

דפוקים על כל הראש, אלה שיושבים במרומים וקובעים את התקנות ואלה שדואגים שהתקנות ייאכפו...כולם פשוט בעלי שקע עמוק והבעיה היא שהדברים ממשיכים ואנשים ממשיכים לקבוע תקנות שיכולות לשמש בכל מערכון טיפשי מאז קום המדינה ועד היום.

לא הגיע הזמן שהשוטרים יתחילו להתייחס לעבודתם ברצינות?

נכון שלפעמים ישנם מקרים די מסוכנים שמצריכים התייחסות, אבל לעזאזל לאן הגענו?

טוב אני צריך למהר, צריך לדבר עם אחותי הקטנה ולדאוג שתחגור בעגלה שלה כשאמא שלי מסיעה אותה...שלא יבוא שוטר משועמם.

בריאות לכולם!

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שווה קריאה...

לפעמים יש איזה היגיון מסויים בחוקים האילו...

מוזר, בהולנד, ובאמסטרדם בפרט, יש כל כך הרבה רוכבי אופניים, וחלקם הגדול עם עיניים אדומות, ולא מעייפות, אין תאונות, אין אנשים ש"נידרסים באכזריות ע"י רוכבי אופניים"...

היחידים שכן נופלים הם התיירים (לרוב הגרמנים או האנגלים... אין לי מושג למה:neutral: )

בקיצור, כבר סיכמנו, ריכוז ענק של חכמי חלם במקום כל כך קטן... איך קוראים לזה? אההה... ישראל...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מה השלב הבא, רוכבי סקיטבורד שלא שנגעו עם רגל בכביש?

מה אם ילד שמתקשר לחבר שלו בדרך להכין שיעורי בית?

יקחו לו את כל הדמי כיס?

במקום להתחיל להשקיע בגדרות, ולקחת לנו המון כסף בנוסף למיסים, הגיע הזמן לתת כסף לחינוך כאן שהולך ומדרדר, ולא למשטרת התנועה

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מי שעדיין לא הפנים את ההגדרות שהבאתי לעיל -

לא ניתן להחיל את תקנה 28(ב) על אופניים.

תקנה זו תתכן רק לרכב, אופניים מעצם הגדרת "רכב" אינו כזה מאחר ואינו מונע בכח מיכני.

אמנם בתקנה מצויין "לרבות אופניים..." אך יש לשייך זאת לאופניים ממונעים ולא לאופניים המונעים ע"י "כח-אדם".

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תקנה 134 היא עתיקה כמעט כימי השלטון הבריטי בארץ. תהיו רגועים.

חוץ מזה - יש לכם רעיון לסנקציה יותר מוצלחת נגד רוכבי אופניים (האמת ?לי יש. לקחת לו את הכסא בלבד. אבל משום מה לא נראה לי שזה יעבור (לפחות לא בלי וזלין) :-D ).

פורסם

שמר עם קצת מאמץ במדינה הזאת הכל עובר

ואפשר להתנייד באופניים גם בלי המושב, פשוט מדוושים בעמידה (תשאל את זה שנסע באופניים מצומת גלילות עד יפו בלי מושב)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

צריך להעניש גם מורים לנהיגה שמדברים בטלפון בזמן שיעור.

חוצמזה שלעיתים קרובות הם מוציאים לכביש תלמידים שמבחינת הרמה היו צריכים עדיין להיות בחניה עם מנוע כבוי ולשחק עם המהלכים, הם גם מדברים בטלפון ולא שמים לב לשטויות שהתלמידים עושים.

היום כשרכבתי על אופניים באיזו כיכר, תלמידה כזו כמעט עלתה עלי והאידיוט שהיה עסוק בלקבוע בטלפון שיעור למישהו שם לב רק אחרי שהרמתי עליו צעקה.

אני בעד לעשות להם את התרגיל של המושב עם הדוושה הנוספת ולתת להם לשבת על זה.

פורסם

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך***

מסכים איתך 100%

בקשר לחוק:

מה הקשר בין רוכב אופניים ל8 נקודות חובה?

כבר אין רעיונות אחרים לשודדים אה?

הגנבים הכי גדולים זה המדינה ורשויותיה או יותר נכון

"הגנבים הכי גדולים הם במדים כחולים"

מישהו פעם ראה שוטר תנועה נוהג כחוק??

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

עניין הנקודות לא קשור לכלום זה אין ספק רעיון מטומטם ..

אבל רוכב אופניים שרוכב בכביש ועוד עם טלפון ביד תן לו באבי אביו קנס לידיעה גם במיאמי ביץ ועכשין אפילו בסנטרל פארק יש שוטרים עם מכמונת מיוחדת (אקדח גלי רדיו ) לאופניים שנוסעים מהר והדוחות משוגעים לגמרי

חוצמה אין ספק שמשטרת ישראל הינה גוף מיושן ולא מקצועי בלשון המעטה והפיקוד שלהם עוד מהדור של כאלה שלא סיימו כיתה ו'

:2gunfire: [b]HATSHBINA???[/b] [color=black][b]אתה מתחיל הכי חזק שאתה יכול .. ואז מגביר את זה [/b][/color] [b]205 1.9[/b] [b]samorai 98 [/b]

פורסם

לרוכב אופניים אין מקום על הכביש, זה פתח לצרות.

נכון שיש כאלה ששומרים על זהירות ועל עצמם, אבל רובם, פשוט לא מבינים את ההשלכות של לנסוע בכביש ללא אמצעי זהירות.

פורסם

כשאתם נוסעים בכבישי א"י ולפניכם נוסע רכב מזגזג ,פעם אולי הייתם אומרים שהוא שיכור, כיום

הרבה פעמים מסתבר שהוא מנסה לחייג או מדבר בטלפון ושוכח שהוא על הכביש עם עוד כמה אלפי בני ישראל. אתם מתעצבנים ושואלים איפה משטרת ישראל ? ואיפה המזל"ט שמחפש אותי משייט על 120? (ראה שרשור נפרד) קל וחומר שמדובר על רוכב האופניים,שיוצא הכי מופסד מפגישה עם טמבון או מכסה מנוע של רכב ולכן המדובר צריך להיות מרוכז לא פחות מנהג הרכב במה שקורה על הכביש.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
תקנה 134 היא עתיקה כמעט כימי השלטון הבריטי בארץ. תהיו רגועים.

חוץ מזה - יש לכם רעיון לסנקציה יותר מוצלחת נגד רוכבי אופניים (האמת ?לי יש. לקחת לו את הכסא בלבד. אבל משום מה לא נראה לי שזה יעבור (לפחות לא בלי וזלין) :-D ).

:-D :-D ענק!:-):-D:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לרוכב אופניים אין מקום על הכביש, זה פתח לצרות.

נכון שיש כאלה ששומרים על זהירות ועל עצמם, אבל רובם, פשוט לא מבינים את ההשלכות של לנסוע בכביש ללא אמצעי זהירות.

בדיוק! לצערי (ואני גם רוכב אופניים)- זה נכון! לפעמים אני פשוט בהלם מזה, איך יכול להיות מישהו כ"כ מטומטם/חסר אחריות/מזלזל בחיים שלו, ובאחרים! מילה, כשמדובר בילדים - מה לעשות, וקשה לילד להבין, מה זה כביש, ומה ההרגשה של נהג משאית, שרואה לפניו בכביש אופניים מזגזגות, ויודע שעוד שניה לא יראה אותם, כי יש לו איזור שדה ראיה מת, ויכול רק לקוות, שיראה אותם בעוד שניה במראה! אבל שוב - ילד, אפשר להבין. אבל איך, לעזאזל, אמורים להיתייחס ל"דוד" מבוגר, שלפי האופניים (שעלו כמה אלפיי, אם לא עשרות אלף שקלים) לפחות איזה מהנדס/מתכנת/מנכ"ל, שרוכב באמצע הכביש, בשעות שיא הלחץ, ועוד בערב, כשלא רואים טוב, ועוד ללא מחזירי אור!? הרי, אותו בן אדם, 20 דקות אחרי זה בטוח בעצמו נכנס לאוטו ונוסע באותו הכביש! אז, איך!?!? ודווקא פלאפון לא קשור לעניין... והולכי רגל מטומטמים, שחוצים ת'כביש מבלי בכלל להיסתכל לכיוון התנועה, פשוט יורדים והולכים?! ולא, הם לא עם הפלאפון!

אז, לא על הפלאפון צריך לתת כאן קנס, אלא על הטימטום כללי!

ואני כבר לא מדבר על משהו, שבכלל כולם שותקים כאן: חניית רכב, שמסכנת אחרים! כמה פעמים ראיתם רכב חונה בצורה, שגורמת להפרעת תנועה חמורה/הפרעה להולכי רגל, הגורמת להם לרדת לכביש? ומה העונש על זה? ברוב המיקרים קנס, במיקרה הגרוע ביותר (שלרוב, אגב, לא קשור לחומרת החניה) - קנס וגרירה. ועכשיו תגידו לי: האם לא צריך לתת ניקודות/לשלול רישיון לנהג, שחנה את האוטו שלו למשל בכביש עם פס לבן, וגורם לכולם לצאת לנתיב נגדי כדי לעקוף אותו? האם זה לא חמור פי עשרות אלפים מנהג, שנוסע בכביש ריק בלילה 160 קמ"ש?! אבל, כנראה שמבחינת מישטרה לא...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
למה במדרכה יותר עדיף?

כן. לפחות לא תיהגרג/מישהו יעשה תאונה בגללך!

• תוכן חדש...